Бербатов vs Джеко

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dim77dim
Контакти:

Re: Бербатов vs Джеко

Мнениеот dim77dim » 26 дек 2010 21:43

Right_side написа:
vladimirtsv написа:Айде сега всички поклонници на червения цвят да си спомнят как изпратиха момчето на аерогарата и някой спомена как го аплодирали при смяната днес , припомнете си вие как го освирквахте и тогава говорете , Митко си е продукт на школата на Пирин а вие сте обикновенна гара по пътя му , така че не се биите в гърдите , същата работа е за Стилиян и за Мартин играха по половин сезон , същото се отнася и за нашия Дембеле :)

+1 добре че махна бързо от цска иначе щяха да го съсипят

я пробвай пак!!! точно в ЦСКА Бербатов изгря! Точно след онези луди освирквания след онова спъване, което ни костваше титлата, точно онези псувни показаха, че момчето е голямо - щото се дигна и следващия сезон почна лудо за него, не спря да бележи и Байер го лапнаха преди края му! Чичо ви Митко обаче го наложи, нелогично е да се твърди, че е бил завършен футболист, продукт на неква си школа на 16, когато акостира на Армията (това нека на омаловажава потенциала и начина по който работят в Благоевград обаче, понеже талантите там не се раждат научени).
Иначе Мартин Петров и Стилиян си бяха играчи още в клубовете си преди това, спор няма. Иначе за Дембеле - Левски има принос за това да му намери точната позиция, но нека уточним, че това не би било със същия успех в други отбори, където няма подавачи като Дарко и Жо, нали така, ;)

Потребителски аватар
VINNIE JONES
Контакти:

Мнениеот VINNIE JONES » 26 дек 2010 21:48

dim77dim написа:
VINNIE JONES написа:
гарфилд написа:Какъв е този Джеко?1 път шампион на Германия и нищо друго.Нека след 5 години,да сравним постиженията му с тези на Бербатов и ще видим.Дотогава може Джеко да е в Милан или Барса и пак да не е постигнал успехите на Бербатов на Олд Трафорд.

Как може да сравнявате силата на футболистите по спечелените им отличия :mrgreen: Гледат се качествата на терена. Титлите които се печелят не са само негова заслуга , а на целия отбор. Нека ти дам няколко примера :mrgreen: Двама нападатели - Алън Шиърър има близо 300 гола във Висшата лига , а Милан Барош за 110 мача има едва 28 гола , но чехът е спечелил Шампионска лига , ФА Къп и Купа на лигата...това означава ли , че Барош е по-добър от Шиърър ? :roll: И Джерард цял живот се мъчи да спечели титлата в Англия , докато доста по-слаби от него я имат по 2-3-4 пъти във витрината си :mrgreen:

Бербо има 89 гола в Германия (всички турнири). Колко има Джеко?
Ако един футболист, изгрял за 1-2 сезона се сравнява с друг, който е имал силни сезони, но е добър, а не отличен в последните си 1-2, ТО ТОГАВА С ПРАВО МОЖЕ ДА КАЖЕМ, ЧЕ ЗДРАВКО ЛАЗАРОВ Е ПО-ДОБЪР ОТ СТОИЧКОВ, А МАРКИНЬОС Е С КЛАСИ НАД ЛЮБО ПЕНЕВ ИЛИ СИРАКОВ АКО ЩЕТЕ!!!
аман от разбирачи! мен лично много ме нервят подобни сравнения - ами за момента почерка на отбора е такъв, че дава шанс за изява на Джеко. ако обаче пича се докаже и в по-големи отбори, с различен стил на игра и тип футболисти, тогава вече може да спорим за качествата им! Стоичков пасна на Барса с бързината и левачката си. Това не го направи обаче голмайстора или лидера в Парма... Раул игра с успех в Реал дълги години, продължава да бележи и в Шалке, значи е роден голмайстор човека! има си много условности! дори Марадона не беше толкова добър в Барса, но си остана играчът - легенда!

dim77dim нещо май не си схванал намека ми :roll: Аз не говоря за спора ви Бербатов/Дзеко , а давам примери , че като имаш спечелени купи , не значи че си по-добър от еди кой си без титли (прочети пак мнението ми). Пък и аз , тоя Дзеко , ако ми звънне на вратата няма да го позная , защото не се интересувам от германския футбол , а само от английския и то най-вече non-league.
WE ARE GOING UP, SAY WE ARE GOING UP!!!.... FOOTBALL LEAGUE

vladimirtsv
Контакти:

Мнениеот vladimirtsv » 26 дек 2010 22:06

dim77dim написа:
Right_side написа:
vladimirtsv написа:Айде сега всички поклонници на червения цвят да си спомнят как изпратиха момчето на аерогарата и някой спомена как го аплодирали при смяната днес , припомнете си вие как го освирквахте и тогава говорете , Митко си е продукт на школата на Пирин а вие сте обикновенна гара по пътя му , така че не се биите в гърдите , същата работа е за Стилиян и за Мартин играха по половин сезон , същото се отнася и за нашия Дембеле :)

+1 добре че махна бързо от цска иначе щяха да го съсипят

я пробвай пак!!! точно в ЦСКА Бербатов изгря! Точно след онези луди освирквания след онова спъване, което ни костваше титлата, точно онези псувни показаха, че момчето е голямо - щото се дигна и следващия сезон почна лудо за него, не спря да бележи и Байер го лапнаха преди края му! Чичо ви Митко обаче го наложи, нелогично е да се твърди, че е бил завършен футболист, продукт на неква си школа на 16, когато акостира на Армията (това нека на омаловажава потенциала и начина по който работят в Благоевград обаче, понеже талантите там не се раждат научени).
Иначе Мартин Петров и Стилиян си бяха играчи още в клубовете си преди това, спор няма. Иначе за Дембеле - Левски има принос за това да му намери точната позиция, но нека уточним, че това не би било със същия успех в други отбори, където няма подавачи като Дарко и Жо, нали така, ;)

Да пробвам пак ????????? Май наистина ти се губят години , Бербо си замина в сезона когато се спъваше всеки път като усети , че Пажин му диша във връта . Той пак си вкарваше на отборите след 5 позиция и го освирквахте на летището точно заради положенията с които загубихте титлата , момчето си тръгна убидено от борисовата градина , ако беше изкарало още е дна година при вас щяхте да го съсипете от освиркване и той както си е с лабилна психика да е свършил като футболист

Потребителски аватар
dim77dim
Контакти:

Мнениеот dim77dim » 26 дек 2010 22:08

koi4i написа:С риск да получа бан немога да не кажа, че си доста тъпо парче. Ти офтопика прочете ли?

Аз пиша по темата, мой човек, видях ти off topic - a, но реших, че има и други като мен, които по принцип не ги четат всеки път, а подобно 'деликатно' заяждане си заслужаваше подобаващия 'отговор на тъпото парче'. Моля придържай се към темата и не се прави на интересен!
и отново да насочим темата в правилната посока - не мислите ли, че е по-добре да се дадат показатели, по които двамата (Джеко и Бербо) да бъдат оценявани?
Например Игра с десен крак, ляв крак, дрибъл, техника, издръжливост, игра с глава, изобретаттелност, поглед върху играта, скорост, позиция...
едва тогава ще могат да се направят що годе прилични паралели между двамата, което съм абсолютно сигурен, че ще прерасне отново в субективна преценка на хора, които са далече от истинския футбол и градят мнение като фенове. Що не попитате Сър Алекс или някой наистина капацитет да си каже позицията относно този спор, едва тогава ще има смисъл от безбройните ни драки...
Относно Vinnie Jones - разбрах те, пич, съгласен съм за примера ти, но Бербо на няколко пъти сменяше отборите си и се доказваше във всеки един! А за да бъде един футболист велик, се взимат предвид и отличията им - ето примерно тази година Меси си заслужава Златната топка, но ще я вземе световен шампион от Испания, щото станал голмайстор на финала + другите му показатели. Тези неща натежават. Защо примерно футболист на Хамбургер или Уигън не печелят отличия? Ако отбора не играе в Европа, на големи форуми, футболиста може да е класа над Меси, НО... те винаги ще си задават въпроса ЩЕ МОЖЕ ЛИ ДА ИГРАЕ СЪС СЪЩИЯ УСПЕХ В БАРСА, В ГОЛЕМИ И НАПЕЧЕНИ МАЧОВЕ НА ГОЛЕМИ ФОРУМИ... това е определящо, Стоичков не го брояха за жив преди да отиде в Барса, макр да имаше 38 гола за първество в ЦСКА последния сезон. Едва в Барса дойдоха отличията! Така бе и с Роналдо - играеше за Айндховен, беше звездата, НО САМО ЗА ХОЛАНДИЯ! Едва в Барса почнаха да го наричат велик играч! Роналдиньо в Гремио да не би да е бил слаб футболист? Признанията дойдоха дори след ПСЖ, чак в БАРСА...

Потребителски аватар
dim77dim
Контакти:

Мнениеот dim77dim » 26 дек 2010 22:28

vladimirtsv написа:Да пробвам пак ????????? Май наистина ти се губят години , Бербо си замина в сезона когато се спъваше всеки път като усети , че Пажин му диша във връта . Той пак си вкарваше на отборите след 5 позиция и го освирквахте на летището точно заради положенията с които загубихте титлата , момчето си тръгна убидено от борисовата градина , ако беше изкарало още е дна година при вас щяхте да го съсипете от освиркване и той както си е с лабилна психика да е свършил като футболист

абе ПРОБВАЙ ПАК - Бербо замина през 2001 в Леверкузен, след като изигра 16 мача от новия сезон след онзи КРАХ в края на предния, когато бе сравнен със земята. Новия сезон обаче почна за него с 15 ГОЛА В 16 МАЧА, когато показа, че има психика, има качества, има сили да стане наистина голям футболист! Затова и Лечков така го обиждаше в национала, понеже Бербо се дига когато трябва да се докаже, а не кога вече е стъпил здраво на върха и да държи позиция. Та и Бербатов е споменавал, че именно трудностите са го направили голям. Така е, аз също псувах пред телевизора и срещу левски, и срещу МТК, но примерно срещу Морето (последния му мач, който гледах на живо с него) не спрях да скандирам името му. Защото видях и се убедих с очите си, че ТОЙ може да бъде голям. Той го доказа, не само на мен, не само в България, не само в Германия...

le6oqda
Контакти:

Мнениеот le6oqda » 26 дек 2010 22:29

Right_side написа:Аз симпатизирам на МЮ от Англия и мога да си кажа чесно че Джеко е с класа поне над нашия. Страхотен реализатор е и тегли Волфсбург на гърба си .Бербатов е много непостоянен и твърде пасивен срещу по-силните отбори ,докато босненеца ми направи много силно впечатление в мачовете срещу Юнайтед миналата година. Бербатов има много лабилна психика и липса на победителски манталитет

хам кът сти толкуз гулеми фенове на ман юн, оти не оревете орталъка, че оназ самоягаща тояга руунчо, дето целия отбор играе за него не е вкарвал гол от 9 месеца, ами само се ядете с Берба ?
ако Бербатов не вкара в два поредни мача ще го изядете с парцалите. нищо не му прощавате. ама дал голов пас - не бил на терена пасове да дава, ами голове да вкарва. ако бележи - не се бил раздавал, случайно било ...
за такива като вас човека е казал " ... ооо неразумни юроде ...".
срам ме е от вас бе момченца.

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 26 дек 2010 22:29

xbox2 написа:Барбуков не може да стъпи на малкия пръст на Джеко.
Миналия сезон Джеко вкара общо толкова голове колкото барбуков има от както отиде в англия. :lol:

хихбох222,айде огледай се малко в огледалото и си дай сметка колко безполезен ти е бил днес живата,ПА тогогава разсъждавай за личност със реаализирани мечти и цели!
нарочно ти пиша ника странно,понеже демонстрираш злоба спрямо човек на който му дишаш въздуха,а такива като теб се разболяват от жлъчка!
принципно не мога да отговоря на всички комплексари по форумите,но като ми дойде в по-вече и някой тъпанар го отнася!отнесе го !! ; ))))))

Потребителски аватар
VINNIE JONES
Контакти:

Мнениеот VINNIE JONES » 26 дек 2010 22:39

Ето решение на спора :mrgreen: --->

[offtopic]Изображение
Изображение

Бербатов май има предимство в по-важните показатели :roll:[/offtopic]
WE ARE GOING UP, SAY WE ARE GOING UP!!!.... FOOTBALL LEAGUE

vladimirtsv
Контакти:

Мнениеот vladimirtsv » 26 дек 2010 22:49

dim77dim написа:
vladimirtsv написа:Да пробвам пак ????????? Май наистина ти се губят години , Бербо си замина в сезона когато се спъваше всеки път като усети , че Пажин му диша във връта . Той пак си вкарваше на отборите след 5 позиция и го освирквахте на летището точно заради положенията с които загубихте титлата , момчето си тръгна убидено от борисовата градина , ако беше изкарало още е дна година при вас щяхте да го съсипете от освиркване и той както си е с лабилна психика да е свършил като футболист

абе ПРОБВАЙ ПАК - Бербо замина през 2001 в Леверкузен, след като изигра 16 мача от новия сезон след онзи КРАХ в края на предния, когато бе сравнен със земята. Новия сезон обаче почна за него с 15 ГОЛА В 16 МАЧА, когато показа, че има психика, има качества, има сили да стане наистина голям футболист! Затова и Лечков така го обиждаше в национала, понеже Бербо се дига когато трябва да се докаже, а не кога вече е стъпил здраво на върха и да държи позиция. Та и Бербатов е споменавал, че именно трудностите са го направили голям. Така е, аз също псувах пред телевизора и срещу левски, и срещу МТК, но примерно срещу Морето (последния му мач, който гледах на живо с него) не спрях да скандирам името му. Защото видях и се убедих с очите си, че ТОЙ може да бъде голям. Той го доказа, не само на мен, не само в България, не само в Германия...

Може и аз да греша кога точно си е тръгнал , все пак се интересувам от моя си отбор , но в едно съм сигурен , че всички го освирквахте и се радвахте , че се оттървате от него , но е факт , че пак не е вкарал във важните мачове , мисля , че си наясно , че той няма гол във вратата на Левски . За психиката му съдя по това , че ако се съберат положенията му лице в лице с вратарите успеваемоста му няма да е повече от 35-40 %

Потребителски аватар
norsk levskar
Контакти:

Мнениеот norsk levskar » 26 дек 2010 22:52

Като българин ще кажа Бербатов.Днес гледах мача по норвежката телевизия срещу Съндърланд и коментаторите казаха така "Берба шоу",и така си беше.Гледал съм мачове също на Волфсбург и този Дзеко с нищо не ме впечетли!
Не е важно,колко акъл имаш.Важно е да ти дойде навреме :))))!!!

Върни се в “Футбол - Свят”