На кой английски футболен клуб сте фен и защо?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- cska - maina
Re: На кой английски футболен клуб сте фен и защо?!
Фен на Манчестър Юн от 1985г. Любимец ми беше Норман Уайтсайд и Джими Лейтън 

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
green blood написа:WEST HAM UNITED!!!Отбор средна класа,но с голяма школа.Доста от големите имена във футбола в Англия са тръгнали именно от Болейн Граунд!
P.S.:Лесно е да си фен на голям отбор,но по-сладко е да подкрепяш малък тим,който ти дава тръпката на истинския футбол!
Ето такива фенове като теб ги поздравявам и уважавам.
Никога не съм бил фен на ВЛ или на някой английски отбор и все пак симпатизирам на... Кардиф. Защо точно на тях не мога да кажа, просто ме кефят.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
- storm
- Контакти:
gilento93 написа:От онзи паметен мач за финала на ШЛ през 2005година съм фен на Ливърпул с едно малко изключение за един известен период,когато Барселона с Роналдиньо в своите редици правеше магия по футболните терени.А ако трябва да спомена и други отбори,които са ми симпатични то това ще са Нотингам Форест и Саутхемптън/хямптън (никога не съм бил сигурен кое от двете е).Иначе други отбори от други държави не признавам.Нито Ювентус,Реал Мадрит,Интернационале или който и да е.Фен съм на Ливърпул и Левски и такъв и ще си остана.
Пфф . Къв фен си ти - абсолютно никакъв .. Фен на Ливърпул ,ама с едно изключение ..омг..
Те Барса сега играят още по красив футбол , стани пак от тях..

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
storm написа:gilento93 написа:От онзи паметен мач за финала на ШЛ през 2005година съм фен на Ливърпул с едно малко изключение за един известен период,когато Барселона с Роналдиньо в своите редици правеше магия по футболните терени.А ако трябва да спомена и други отбори,които са ми симпатични то това ще са Нотингам Форест и Саутхемптън/хямптън (никога не съм бил сигурен кое от двете е).Иначе други отбори от други държави не признавам.Нито Ювентус,Реал Мадрит,Интернационале или който и да е.Фен съм на Ливърпул и Левски и такъв и ще си остана.
Пфф . Къв фен си ти - абсолютно никакъв .. Фен на Ливърпул ,ама с едно изключение ..омг..
Те Барса сега играят още по красив футбол , стани пак от тях..
Ти като си някакъв си гледай твоя отбор на който си фен и не се занимавай с мен.Капиш.
-
- Контакти:
- sven_goran
- Контакти:
Това беше моя момент...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N-FebBxbGXY[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N-FebBxbGXY[/youtube]
megan fox написа:Никога не съм бил фен на ВЛ или на някой английски отбор и все пак симпатизирам на... Кардиф. Защо точно на тях не мога да кажа, просто ме кефят.
Може да се поспори ,че Кардиф е точно от Централна Англия , или типичния Английски отбор

На Челси съм фен още от мачовете им с нас през 2000,май там някъде играхме с тях,тогава имаха страшно много италианци при тях,а за мен Джанлука Виали си остава голям мениджър,незнайно защо спря да се занимава с футбол?! 

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
- to6kata1912*
- Контакти:
Фен съм на Ливърпул. Първоначално се запалих от уникалните им фенове, а след това и начина на игра и хвърлянето до последно, а като краен мърсисаедц ме оформи уникалния обрат 2005 на финала на ШЛ с Милан (0:3, 3:3).