Меси или Роналдо-Кой е по-добър ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Меси или Роналдо-Кой е по-добър.
Meси...но не е бог като Марадона който го помня и му се радвах!!!
- Tedy_Genchev
- Контакти:
Двамата имат съвсем различна игра.Не може да се определи просто.А тези,които смятат,че Роналдо е по-индивидуален играч доста грешат,защото откакто дойде в Реал започна да подава много,много повече.Меси играе повече халф според мен,а Роналдо играе по-нападателно и както статистиките сочат има повече голове.Аз лично нямама любимец от тях двамата.
П.П.Може някой да не е съгласен с мен,но да не забравяме,че всеки има право на лично мнение
П.П.Може някой да не е съгласен с мен,но да не забравяме,че всеки има право на лично мнение

Китай е болнав спящ тигър. Но когато се събуди, светът ще затрепери. — прозрение изказано през 1803 г.-Наполеон Бонапарт
LOVE REAL MADRID CLUB DE FUTBOL <3!
LOVE REAL MADRID CLUB DE FUTBOL <3!
-
- Контакти:
Аре стига с тия простотии, почти няма ден в тоя форум без такава тема. Всеки ли трябва да пусне една такава, че да му е мирна главицата? Стига тоя спор никога няма да се реши, просто двамата си имат много солиден контингент фенове и просто няма да има победител. Или всъщност като пскате подобни теми, слагайте и анкета. Ако не знаете как, по-добре не пускайте. Поне да има и няква нагледност.
- Frankie Lampard
- Контакти:
slavia1913 написа:Аре стига с тия простотии, почти няма ден в тоя форум без такава тема. Всеки ли трябва да пусне една такава, че да му е мирна главицата? Стига тоя спор никога няма да се реши, просто двамата си имат много солиден контингент фенове и просто няма да има победител. Или всъщност като пскате подобни теми, слагайте и анкета. Ако не знаете как, по-добре не пускайте. Поне да има и няква нагледност.
Нека Мадридиста да направи една анкета,но тя ще е още по-субективна,защото има хора,които имат по-няколко акаунта и ще стане като в анкетата за най-обичан отбор.Аз лично не знам от къде се взеха 130 човека да гласуват...
-
- Контакти:
100% за Лео Меси.Основното му преимущество е за мен страхотния характер и излъчване!Това момче излъчва благородност,което съчетано с футболните му качества го прави ВЕЛИКАН.А Роналдо е завършен егоист,и в живота,и на терена.Да,колко момичета прилъга и изостави?Еми малко или много това е признак за липса на много качества.Начина по който захвърли Манчестър Ю го потвърди.Просто липса на морал,на етика.Единственото преимущество на Роналдо пред Меси чисто футболно е преките свободни удари и силния удар изобщо.Меси хване ли топката не се спира,като бързина са на едно ниво,но Меси има най-рязката смяна на посоката при скорост,най-убийствения дрибъл и техника и освен това,нещото което го прави наистина велик футболист - футболния интелект и липса на егоизъм.Меси всеки мач е с по 2 асистенции в стил Шави,той е отборен играч,играе и за съотборниците си и ако го слушате няма интервю в което да не спомене поне 6-7 човека от целия си отбор плюс Гуардиола.Той стои здраво на земята,знае къде се намира,знае,че макар да е най-големия без своите съотборници и приятели бих казал дори,без Пеп,без феновете - ами той е едно нищо.Нима Робиньо не е по-техничен?Е,ама какво от това,може да вземе техниката си и знаете къде да си я завре като не ще да подава дори когато е излъгал 5 човека...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Хахаха много безмислена тема.Естествено,че МЕСИ, роналдо е просто един обикновен играч като всички останали.Меси се откроява от всичко други просто с удоволствие да го гледаш как "гали топката"
Още Апостола е казал: "Нас няма кой да ни спре!"
Роналдо е по бърз,изключителен удар,игра с глава(ръст),докато меси играта му е еднотипна по скоро..
Незнам предпочитам Роналдо ако съм треньор..
Незнам предпочитам Роналдо ако съм треньор..
Тази тема е излишна просто спам...
Не виждам какво има да им се сравнява ?!
Роналдо е направен голям футболист...Меси е Роден такъв
Не виждам какво има да им се сравнява ?!
Роналдо е направен голям футболист...Меси е Роден такъв

- Captain Stottlemeyer
Това е все едно да отсъдиш, кое е по-тежко: 1 тон пшеница или 1 тон желязо.
И двамата са големи футболисти, всеки със своите безспорни индивидуални качества. След някоя и друга година и двамата имат всички шансове да попаднат в компанията и вечната класация на великите футболисти! 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Меси е следващият Шави и Иниеста.
Стане ли на 26-27 години и поизгуби от бързината си просто ще мине в центъра като онези двама магьосници, тъй като Меси има също уникален пас, нещо което в Роналдо го няма.
Стане ли на 26-27 години и поизгуби от бързината си просто ще мине в центъра като онези двама магьосници, тъй като Меси има също уникален пас, нещо което в Роналдо го няма.