Нани прецака уникален гол на CR7

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sackcho
Контакти:

Re: Нани прецака уникален гол на CR7

Мнениеот sackcho » 18 ное 2010 20:08

Според мен голът си беше напълно чист, нямаше засада (онзи легналия я покриваше) и не съм сигурен дали топката не мина голлинията преди Нани да я вкара
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
cska@1948
Контакти:

Мнениеот cska@1948 » 18 ное 2010 20:20

sackcho написа:Според мен голът си беше напълно чист, нямаше засада (онзи легналия я покриваше) и не съм сигурен дали топката не мина голлинията преди Нани да я вкара

И според мен е редовен гол,и засада няма,и топката минава голлинията,но въпросът е друг,защо му трябваше на Нани да се намесва?

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 18 ное 2010 20:38

Роналдо отбеляза уникален гол,който беше неправилно отменен от страничния съдия. Дори грешката на рефера, за мен е по-голяма от тази на Нани ;)

[center]Изображение[/center]
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 18 ное 2010 21:11

Нани се извини на Кристиано за проваления гол

Крилото на Португалия Нани се извини на съотборника си Кристиано Роналдо, след като именно заради халфа на Манчестър Юнайтед, острието на Реал Мадрид не успя да отбележи уникален гол при разгрома с 4:0 над Испания.

Роналдо се разправи със защитниците на Ла фурия, преди да прехвърли Икер Касияс, но топката, която и без това влизаше във вратата бе довкарана от Нани, който бе в положение на засада и в крайна сметка попадението бе отменено. Роналдо бе толкова ядосан от това, че хвърли капитанската си лента на земята.

"Докоснах топката, защото мислех, че не съм в засада. Всичко се случи много бързо. След като размислих върху нещата, се извиних на Роналдо. Беше страхотно положение и не трябваше да го провалям", сподели Нани. Той обаче смята, че топката вече е била във вратата, когато е играл с нея.

"Не разбирам, и сляп човек щеше да види, че има гол. Топката бе на половин метър във вратата. Не знам дали е съвпадение, но най-добрите ми голове с националния тим биват отменени. Помня един удар над глава на стадион "Беса", който не бе признат", добави Нани.
:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ЛАЗО ЛЕВСКАРА
Контакти:

Мнениеот ЛАЗО ЛЕВСКАРА » 18 ное 2010 21:30

cska@1948 написа:
sackcho написа:Според мен голът си беше напълно чист, нямаше засада (онзи легналия я покриваше) и не съм сигурен дали топката не мина голлинията преди Нани да я вкара

И според мен е редовен гол,и засада няма,и топката минава голлинията,но въпросът е друг,защо му трябваше на Нани да се намесва?

Щото е УНИКАЛНО ТЪПО САШЕ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 18 ное 2010 21:38

Поредният уникален гол на Нани :lol: . Удивително си е като се замисли човек.... Иначе прекрасен момент. Изключително забавен :lol:

[offtopic]Поредното доказателство, че всичко се връща :lol: И Роналдо си намери майстора :mrgreen:[/offtopic]
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

MoD
Контакти:

Мнениеот MoD » 18 ное 2010 21:39

Артилериста написа:И двамата са си такива лакумиии :lol: Да се учат от Меси :!: :!: :!:

\
Ако кажеш какво точно може да научи К.Роналдо от Меси ще черпя една бира :lol:
Който ме банне да му изсъхнат ръцете.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 18 ное 2010 21:43

MoD написа:
Артилериста написа:И двамата са си такива лакумиии :lol: Да се учат от Меси :!: :!: :!:

\
Ако кажеш какво точно може да научи К.Роналдо от Меси ще черпя една бира :lol:

Да подава :lol:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 18 ное 2010 21:44

niki87 написа:И давамата са ми адски противни,така че хубав момент се е получил 8-)

Много добре казано :mrgreen:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 18 ное 2010 21:51

Майкъл Джексън,кво да го правиш?!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Футбол - Свят”