Класация на най-силните първенства в света за десетилетието

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Вижте класация на най-силните първенства в света за десетиле

Мнениеот Madridist » 09 ное 2010 21:21

DmG написа:Май не виждате , че това е бъдещето Барса и Реал ще се редуват поне още 5 години . Другите отбори няма да могат да се измъкнат , първо защото в цяла Испания е в голяма криза , второ немогат да взимат 160 мл евро за тв права и трето там няма как да се промъкне някой арабин с пачки :)

Пак повтарям класацията е правена от статистици т.е. дават се точки за победа , равен и бонус точки за преминаване на определен крък !

Ами за бъдещето,никой не може да каже какво ще е. Само можем да прогнозираме. Аз лично ,коментирам въпросната статия и изследване, което разглежда периода 2000-2010. А Реал(М) и Барселона няма как да се редуват пет години,защото 2012 .... :oops: :o
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 09 ное 2010 21:22

DmG написа:Май не виждате , че това е бъдещето Барса и Реал ще се редуват поне още 7 години . Другите отбори няма да могат да се измъкнат , първо защото в цяла Испания е в голяма криза , второ немогат да взимат 160 мл евро за тв права и трето там няма как да се промъкне някой арабин с пачки :)

Пак повтарям класацията е правена от статистици т.е. дават се точки за победа , равен и бонус точки за преминаване на определен крък ! Броят се международните мачове на клубните отбори .

Арабин с паички вече има, собственика на Малага. И той се пада някакъв шейх. А кой отбор ще може да измести Манчестер и Челси от върха през следващите години според теб?
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 09 ное 2010 21:31

bojkyy написа:Арабин с паички вече има, собственика на Малага. И той се пада някакъв шейх. А кой отбор ще може да измести Манчестер и Челси от върха през следващите години според теб?

И питаш , подреждам всичко :)
Челси , не се знае дали ще могат без руснака , не се знае дали ще могат да направят удачни трансфери (всички силни играчи са играчи на Специалния )

Манчестър , идва края на ерата на Съра , сегашните играчи определено немогат да оправдаят доверието на Съра , огромния дълг

Арсенал , имат бъдеще със тези играчи и със другите , които са във академията , стабилни са финансово само трябва да си изплатят стадиона

Ливърпул , със една стабилна политика и малко ЕВРО стават сила , имат публика и фенове по света т.е. пари от фен артикули

Тотнъм , със стабилна политика и малко ЕВРО ще продължът възхода си

Сити , имат много ЕВРО и ако има кой да ви вложи разумна ще мачкат

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 09 ное 2010 21:39

DmG написа:
bojkyy написа:Арабин с паички вече има, собственика на Малага. И той се пада някакъв шейх. А кой отбор ще може да измести Манчестер и Челси от върха през следващите години според теб?

И питаш , подреждам всичко :)
Челси , не се знае дали ще могат без руснака , не се знае дали ще могат да направят удачни трансфери (всички силни играчи са играчи на Специалния )

Манчестър , идва края на ерата на Съра , сегашните играчи определено немогат да оправдаят доверието на Съра , огромния дълг

Арсенал , имат бъдеще със тези играчи и със другите , които са във академията , стабилни са финансово само трябва да си изплатят стадиона

Ливърпул , със една стабилна политика и малко ЕВРО стават сила , имат публика и фенове по света т.е. пари от фен артикули

Не помня кога "Руснака" е обявил отеглянето си, за да има за какво да се притесняват! А и Анчелоти не е по-слаб мениджър от Моуриньо, че да не се справи
Фъргюсън няма да бъде заменен от някой слаб треньор, най-спекулираното има е на Моу, каквато е тенденцията за него през последните години, дали няма да стане шампион
Арсенал от много години разправят имаме млади футболисти, другата година сме шампиони, годината в която са шампиони така и не дойде
Ливерпул както им е тръгнало с тези собственици, ще е чудо и ако се борят за някоя титла
Не е сигорно, че някой ще се навие да извани пари за Тотнъм, за да продължат възхода си. Ако беше лесно Ливерпул нямаше да са на тоя хал.
Не вярвам, че шейховете разбират каквото и да е от футбол, за да позволяват на манчини да прави тези харчове. Без да продаде никой и да има 40 футболисти в първия отбор, 20 от които не играят
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 09 ное 2010 21:49

bojkyy написа:
DmG написа:И питаш , подреждам всичко :)

Не помня кога "Руснака" е обявил отеглянето си, за да има за какво да се притесняват! А и Анчелоти не е по-слаб мениджър от Моуриньо, че да не се справи
Фъргюсън няма да бъде заменен от някой слаб треньор, най-спекулираното има е на Моу, каквато е тенденцията за него през последните години, дали няма да стане шампион
Арсенал от много години разправят имаме млади футболисти, другата година сме шампиони, годината в която са шампиони така и не дойде
Ливерпул както им е тръгнало с тези собственици, ще е чудо и ако се борят за някоя титла
Не е сигорно, че някой ще се навие да извани пари за Тотнъм, за да продължат възхода си. Ако беше лесно Ливерпул нямаше да са на тоя хал.
Не вярвам, че шейховете разбират каквото и да е от футбол, за да позволяват на манчини да прави тези харчове. Без да продаде никой и да има 40 футболисти в първия отбор, 20 от които не играят

Аз казвам , чашата е на половина пълна , ти че е на половина празна . Аз изброявам неща , които ще са много, много важни , направят ли се правилен или неправилен избор - съответно взимаш титла или отпадаш . Докато във испанското няма да го има този избор , другите нямат пари и няма и да имат ( нямат 160 мл от тв права , нямат богат собственик и в цяла Испания е голяма криза и това много удря по по-малките клубове )

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 09 ное 2010 22:32

Най - силното първенство е Серия "А" и точка по въпроса. Ако пропадне домакинството на Полша и Украйна и го дадат на Италия, вижте каква коренна промяна ще настъпи в световния футбол. В Италия Юве ще направи новия си стадион, в Милано ще има два най - вероятно, защо не и три, в Генуа се чува, че ще има промени. Ако домакинството промени своята собственост Калчото до две години най - много ще е суперсилата в Европа и света. Forza Calcio!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Mръсник

Мнениеот Mръсник » 09 ное 2010 23:15

Ta никой не ми каза ,как е направена тази класация :lol: :lol:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 09 ное 2010 23:23

Mръсник написа:Ta никой не ми каза ,как е направена тази класация :lol: :lol:

Като всяка друга - някакви си субективни принципи. Какво искаш? Иначе как си обясняваш Международната класация по футболна история и статистика. Тъпа работа. Аз не вярвам на тези класации, а си подкрепям отборите, за които държа. Най - вече "Левски" естествено.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 09 ное 2010 23:52

Mръсник написа:Ta никой не ми каза ,как е направена тази класация :lol: :lol:

DmG написа:Пак повтарям класацията е правена от статистици т.е. дават се точки за победа , равен и бонус точки за преминаване на определен кръг ! Броят се международните мачове на клубните отбори .

Потребителски аватар
sl321

Re: Класация на най-силните първенства в света за десетилетието

Мнениеот sl321 » 10 ное 2010 12:41

Вие спорите кое е най-оспорвано.На мен това дали 2 или 3 и повече отбори се борят за шампион не определя оспорваността.Кво като в Испания са 2 пак си е оспорвано.За мен е по важна играта а тука става въпрос за вкус.Все едно да си говорят 10 мъжи за 10 жени.Ами един ше харесва едната друг другата.На мен най-голямо удоволстие ми доставя футбола във Испания.Няма значение кой играе ( е естествено че Реал са ми най-интересни защото съм фен на отбора).Ами ако гледате втора лига на Испания? Там знаете ли за какъв футбол говорим сравнение с другите втори лиги?Много пъти съм си мислил: Като им погледнеш лига 2 ти става ясно защо за световни и европейски шампиони.Няма безцелно ритане,блъскане и опити да се направи топката квадратна.И пак се връщам за оспорваното.Във лига 2 на Англия като гледам това което се играе оставам :o отвратен въпреки че е много оспорван шампионат.Да не говорим за Италия.В Германия нещата в този смисъл са най-добре след Испания.За това като погледнеш резервите на един отбор ти става ясно за какъв отбор става дума.Така е и с първенствата.

Според мен Английското първенство е най-добро като краен продукт.Това означава : Стадион,посещаемост,брой на известните футболсти,и на първо място най-масово прелагане ( или най-добър мениджмънт на предлагането).Испания по това отстъпва.В последните 5-6 години за да гледаш испански футбол трябва или по интернет или да слагаш сателити и т.н.Английското всеки един може да го гледа.По този начин стават известни футболистите а човек колкото по е навлезнал в дадена материя толкова му е по интересно.Едно е всеки да е гледал английския мач в събота и като излезне на вън да има с кой да коментира друго е да се е изкефил на испанския и като каже: А бе гледа ли Реал Мадрид и Майорка ( примерно) вчера какъв готин мач направиха? и отсреща да ти кажат : Ами не.Къде да го гледам?

Та така .Според мен Английското първенство в последните години е най-добър продукт но за достойнства чисто от към футболен аспект според мен Испания е номер 1 и в този смисъл не би трябвали да съществува еднозначна класация в която да се претендира че е обективна и да се каже тоя е първи тоя е втори.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Върни се в “Футбол - Свят”