Русия Виша Лига - Началото

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Русия Виша Лига - Началото

Мнениеот mormona » 13 мар 2009 15:17

[center]Изображение[/center]

[center]Изображение[/center]

[center]Първенството почва утре, какви са ви прогнозите ?Пак ли ще има изненадващ шампион? Рубин , Зенит , ЦСКА , Амкар ... Според мен Рубин сега няма да са толкова сичлни , колкото миналия сезон.Особенно когато почнат и мачовете им в шампионската лига , към края на сезона в Русия разбирасе , но все пак... Ако някои трупа преднина ще бъде по скоро сега, и лятото.Дано Амкар се класира за шампионската лига , има бая българи вътре.Предполагам че Зенит и ЦСКА ще успорват първата позиция... Спартак Москва донякъде. И дано Цецо Женков и Благо ритат редовно, и да правят някакво добро впечатление на Стоилов.
:!: ;)[/center]
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

broadbander
Контакти:

Re: Русия Виша Лига - Началото

Мнениеот broadbander » 13 мар 2009 15:37

Дано първенството да е по-интересно от миналата година. Очаквам Спартак М на М.Лаудруп да бъде сред най-сериозните претенденти за титлата заедно със Зенит и ЦСКА.

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 13 мар 2009 15:43

broadbander написа:Дано първенството да е по-интересно от миналата година. Очаквам Спартак М на М.Лаудруп да бъде сред най-сериозните претенденти за титлата заедно със Зенит и ЦСКА.

Спартак М - аналог на Левски в Бг. Обичат го вся и все, но за разлика от нас - провициалните отбори хич не му цепят басма, затова от както се изравниха финансово , спартак все не може да стане шампион. Рубин миналия сезон имаше доста алогични резултати, което ме навежда на мисълта за служебен шампион (това за Русия не е странно) за последните 20 години ще им е за 9ти път :lol: :lol: Но с оглед на няколкото учасника в ШЛ - другите не се възпротивляват много (а икак биха могли).
Чесно не знам как са разпределени финансите тази година , така че очаквам интересно и непредсказуемо парвенство.

ЗЕНИТ ЧЕМПИОН !!!!!!

Потребителски аватар
L0rDa
Контакти:

Мнениеот L0rDa » 13 мар 2009 16:22

А дали ще го предават по РИНГ ???

Потребителски аватар
Буфон
Контакти:

Мнениеот Буфон » 13 мар 2009 16:34

Руската висша лига ще я предават по Ринг и този сезон! в събота от 13:15 ще дават Динамо М - ФК Москва . Иначе аз ще стискам палци за моя любим отбор в Русия-Спаркак Москва :)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 мар 2009 18:09

Аз ше стискам палци за любимия ми руски тим Спартак Москва и звездата им с култовото име-Моцарт 8-)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 13 мар 2009 18:25

Обичам МОЦАРТ !
:lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 13 мар 2009 20:31

Крайно време е Динамо М да вземе нещичко...........
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 13 мар 2009 23:38

Сезона практически се откри с двубоя за суперкупата на Русия на 07.03, когато ЦСКА спечели след продължения с 2:1 срещу Рубин, които играха в последните 15 мин. с човек по-малко и получиха гол 7 минути преди края на продълженията...

Първото дерби от новия шампионат е още в неделя от 13.00 : Спартак Москва - Зенит и веднага ще се види "накъде духа вятъра"... ;)

Мисля, че шампион ще бъде някой измежду ЦСКА Москва, Зенит и Рубин.

Аз лично искам да видя какво ще играе Локомотив Москва и ще имат ли сили за нещо повече този сезон а също с интерес ще наблюдавам игрите на Терек където са Валентин Илиев, Флорентин Петре и Радослав Забавник...
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Върни се в “Футбол - Свят”