Най-бърз гол, на футболист влязъл от смяна?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Най-бърз гол, на футболист влязъл от смяна?
Феновете на английския футбол трябва да знаят много добре кой държи този рекорд, а именно Никлас Бендтнер на 22 Декември 2007 година срещу Тотнъм вкарва 1,82 секунди след подновяването на играта след смяната! Тъй като има няколко смени след него, реално вкарва към 30 секунди след стъпването си на терена, но по статистика във ФА гледат от подновяването на играта и така става 1,82 секунди!
Обаче са много сбъркани феновете на Левски...вчера из цяла България чух за сини и червени заедно, но форумните хулигани пак виждат провокации и заяждане! Колко е жалко да си умствено изостанал и светът да ти е винаги крив! Ходете четете Еврем Димитрофф и си гледайте работата!
- edmon_dantes
- Контакти:
POPCORN написа:edmon_dantes написа:Като заглавие темата е нормална, но да пускаш ТОЧНО такава тема ВЕДНАГА след мача си е провокация откъдето и да го погледнеш. Всички левскари се ядосваме за изпуснатата победа и ти наливаш още масло в огъня. Разправяй ги на друг, че си искал да видиш статистиката за бързи голове. Защо не обърна внимание на великолепния гол на Владо Гаджев от 40м, а? Защо не направи анкета за най-красив гол до момента в Лига Европа? Как ще направиш, нали трябва да отразяваме само лошото. Защо не отрази доброто в този? Отиди направи статистика откога твоя отбор не е побеждавал в групите на Лига Европа и пусни анкета кой ще бъде ПАК последен от всички отбори. Айде със здраве.
Лига Европа е има от 2 години... как го каза все едно не сме били от 100 години!Вие сте с 4 точки ние сме с 3 точки тая година..Разликата в точките като гледам не толкова фрапантна нали?Надали ЦСКА ще са на последно място тази година!За най-красив гол не може да правиме анкети , защото не сме гледали всички голове!Виж гола вчера на Бешикташ... мисля, че въобще не е по-малко красив от този на Гаджев!Стига сте изкривявали истините!Никой не се е заяждал нито нищо.. човека си пита.. яд ви е еми ще ви е яд нормално ама само вие сте си виновни!И мене ме беше яд че ни биха бешикташ в последната минута, ама какво да се прави!Тогава вие не ни спестихте бъзиците!А така като гледам никой от вчера не се е бъзикал и никой и не иска да го прави.това че вие го приемате така си е ваш проблем!
Васко, пак казвам, че темата е провокативна, защото е пусната веднага след мача. Ако беше пусната по друго време - естествено, че нямаше да има проблем. Представи си, че пусна една тема веднага след мача ви с Бешикташ, например: "Колко победи са постигнати в последната минута в Лига Европа" и сложа вашия мач като пример. Как ще го приемеш това? Колкото и да те уверявам, че нямам цел заяждане - няма да ми повярваш и ще си прав.
Гола на Бешикташ не съм го гледал, може да е хубав. Но дадох просто набързо някакви примери за други анкети, които можеха да се пуснат, а не да се акцентира върху този автогол.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

POPCORN написа:edmon_dantes написа:Като заглавие темата е нормална, но да пускаш ТОЧНО такава тема ВЕДНАГА след мача си е провокация откъдето и да го погледнеш. Всички левскари се ядосваме за изпуснатата победа и ти наливаш още масло в огъня. Разправяй ги на друг, че си искал да видиш статистиката за бързи голове. Защо не обърна внимание на великолепния гол на Владо Гаджев от 40м, а? Защо не направи анкета за най-красив гол до момента в Лига Европа? Как ще направиш, нали трябва да отразяваме само лошото. Защо не отрази доброто в този? Отиди направи статистика откога твоя отбор не е побеждавал в групите на Лига Европа и пусни анкета кой ще бъде ПАК последен от всички отбори. Айде със здраве.
Лига Европа е има от 2 години... как го каза все едно не сме били от 100 години!Вие сте с 4 точки ние сме с 3 точки тая година..Разликата в точките като гледам не толкова фрапантна нали?Надали ЦСКА ще са на последно място тази година!За най-красив гол не може да правиме анкети , защото не сме гледали всички голове!Виж гола вчера на Бешикташ... мисля, че въобще не е по-малко красив от този на Гаджев!Стига сте изкривявали истините!Никой не се е заяждал нито нищо.. човека си пита.. яд ви е еми ще ви е яд нормално ама само вие сте си виновни!И мене ме беше яд че ни биха бешикташ в последната минута, ама какво да се прави!Тогава вие не ни спестихте бъзиците!А така като гледам никой от вчера не се е бъзикал и никой и не иска да го прави.това че вие го приемате така си е ваш проблем!
Лига Европа я има и от преди това, но като цяло това е бившият турнир за купата на УЕФА, влял в себе си турнира за КНК, още по -бившия турнир за купата на панаирните градове. Форматът му от две години насам е с групи по 4 отбора, преди това бяха групи от по 5. И в онзи формат Левски излезе от груповата фаза и записа две победи, а ЦСКА не успя да излезе и записа скромен успех срещу Викинг. Само че, както казах, темата е тъпа и неуместна. Ако момченцето е толкова любопитно, нека си рови в интернет и разните сайтове и да си самозадоволява любопитството, а не да пуска малоумни теми.
- POPCORN
- Контакти:
edmon_dantes написа:POPCORN написа:edmon_dantes написа:Като заглавие темата е нормална, но да пускаш ТОЧНО такава тема ВЕДНАГА след мача си е провокация откъдето и да го погледнеш. Всички левскари се ядосваме за изпуснатата победа и ти наливаш още масло в огъня. Разправяй ги на друг, че си искал да видиш статистиката за бързи голове. Защо не обърна внимание на великолепния гол на Владо Гаджев от 40м, а? Защо не направи анкета за най-красив гол до момента в Лига Европа? Как ще направиш, нали трябва да отразяваме само лошото. Защо не отрази доброто в този? Отиди направи статистика откога твоя отбор не е побеждавал в групите на Лига Европа и пусни анкета кой ще бъде ПАК последен от всички отбори. Айде със здраве.
Васко, пак казвам, че темата е провокативна, защото е пусната веднага след мача. Ако беше пусната по друго време - естествено, че нямаше да има проблем. Представи си, че пусна една тема веднага след мача ви с Бешикташ, например: "Колко победи са постигнати в последната минута в Лига Европа" и сложа вашия мач като пример. Как ще го приемеш това? Колкото и да те уверявам, че нямам цел заяждане - няма да ми повярваш и ще си прав.
Гола на Бешикташ не съм го гледал, може да е хубав. Но дадох просто набързо някакви примери за други анкети, които можеха да се пуснат, а не да се акцентира върху този автогол.
eми мене ще ме е яд на самите себе си както ме и беше... какво ми е виновен ,че човека се интересува.. кога да говорим за тоя гол?След 1-2 седмици никой няма да му пука вече

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- POPCORN
- Контакти:
killer написа:POPCORN написа:edmon_dantes написа:Като заглавие темата е нормална, но да пускаш ТОЧНО такава тема ВЕДНАГА след мача си е провокация откъдето и да го погледнеш. Всички левскари се ядосваме за изпуснатата победа и ти наливаш още масло в огъня. Разправяй ги на друг, че си искал да видиш статистиката за бързи голове. Защо не обърна внимание на великолепния гол на Владо Гаджев от 40м, а? Защо не направи анкета за най-красив гол до момента в Лига Европа? Как ще направиш, нали трябва да отразяваме само лошото. Защо не отрази доброто в този? Отиди направи статистика откога твоя отбор не е побеждавал в групите на Лига Европа и пусни анкета кой ще бъде ПАК последен от всички отбори. Айде със здраве.
Лига Европа я има и от преди това, но като цяло това е бившият турнир за купата на УЕФА, влял в себе си турнира за КНК, още по -бившия турнир за купата на панаирните градове. Форматът му от две години насам е с групи по 4 отбора, преди това бяха групи от по 5. И в онзи формат Левски излезе от груповата фаза и записа две победи, а ЦСКА не успя да излезе и записа скромен успех срещу Викинг. Само че, както казах, темата е тъпа и неуместна. Ако момченцето е толкова любопитно, нека си рови в интернет и разните сайтове и да си самозадоволява любопитството, а не да пуска малоумни теми.
като е провокативна не е чети бре.. никой не те кара на сила!затова е форум да обсъждаме и си помагаме.. интересува го нещо питал е какво толкова станало ..... все под вола теле търсите!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !