[offtopic]към автора - да си призная не смятам, че сега е най-подходящия момента за пускане на подобна тема, все още не сме изтрезнели

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Владо_ЦСКА написа:Днешните събития, ме заинтригуваха, да попитам, хора силни в статистиката. Кой е най-бързия гол, на футболист влязъл от смяна? Мисля, че за автогол, днес счупихме световния рекорд... 14 секунди, след влизане в игра! Тук пак очаквам да отговорят хора силни в статистиката. Аз се мъчих, да се сетя, за някой такъв случай, но странното е, че гледам доста футбол и не успявам. Нека в тази тема, съчетаем и информация, за най-бърз гол в мач изобщо, както и интересно ми е, има ли такава информация, за най-късен в редовно време, плюс продължение.
killer написа:Темата е тъпа и малоумна, и единственото и обяснение за съществуването и е факта, че в битката на слабаците ЦСКА този път победи Рапид. Подобно нещо се случи и с Левски и Лацио преди една година. И както яко съдията подпираше Рапид, още една дузпа ви трябваше в последните минути и автора щеше да отваря тема "Another British homosexual broke the game".
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта