Най-бърз гол, на футболист влязъл от смяна?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Re: Най-бърз гол, на футболист влязъл от смяна?

Мнениеот LUDAKIS » 05 ное 2010 07:32

за съжаление поради .. комплексите на някой "левскари" темата съм 100% че ще бъде затворена .. но принципно мисля че найстина този на Йорданов беше доста бърз .. а споменатия гол на финала на шампионска лига не съм го гледал а да кажа иначе примери много .. често се вижда резерви който влизат преди изпълнение на пряк свободен да вкарат след изпълнението му :)

[offtopic]към автора - да си призная не смятам, че сега е най-подходящия момента за пускане на подобна тема, все още не сме изтрезнели :lol:[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Dobrudja
Контакти:

Мнениеот Dobrudja » 05 ное 2010 08:27

Гола на Христо Йовов в 9сек. срещу Локо Пд преди 1 година

Потребителски аватар
milenkorak
Контакти:

Мнениеот milenkorak » 05 ное 2010 08:44

Владо_ЦСКА написа:Днешните събития, ме заинтригуваха, да попитам, хора силни в статистиката. Кой е най-бързия гол, на футболист влязъл от смяна? Мисля, че за автогол, днес счупихме световния рекорд... 14 секунди, след влизане в игра! Тук пак очаквам да отговорят хора силни в статистиката. Аз се мъчих, да се сетя, за някой такъв случай, но странното е, че гледам доста футбол и не успявам. Нека в тази тема, съчетаем и информация, за най-бърз гол в мач изобщо, както и интересно ми е, има ли такава информация, за най-късен в редовно време, плюс продължение.

Ами най - добре е да попиташ чичо Пенчо, той е силен във футболната статистика. А пък и едно време когато все още активно ритаха с баджанака Гаганелов, от време на време оплитаха топката в собствената си врата.

Green Beast

Мнениеот Green Beast » 05 ное 2010 09:13

Според мен този автогол си е рекорд за Гинес.Не ввярвам да има по бърз такъв в Евротурнирите,а и изобщо в какъвто и да е мач.И не виждам с какво темата е провокативна.Жалко за изгубените точки,които Левски можеше да спечели от този мач за България,но във футбола е така.Един път Господ дава,един път взема.Но както е казал някой-лоша реклама няма.Това с този автогол си е пак жива реклама за Левски.Стават още по известни и популярни на запад от Калотина./Това вече си е закачка :) /.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 05 ное 2010 09:19

Имам спомени за един мач на Мюнхен 1860 по времето,когато Боримиров играеше за отбора.При 2-3 за противника им съдията отсъди корнер в полза на Баварците в края на мача.Тогава треньора извърши смяна.Вкара в игра един доста висок нападател(мисля че се казваше Карстен Берон или Барон :) ).Той страдаше от хронични контузии в кръста.Точно той и реализира след изпълнение на въпросния корнер.Иначе съм сигурен че има и други такива случаи.
Последна промяна от Old_death на 05 ное 2010 09:30, променено общо 1 път.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 05 ное 2010 09:47

Темата е тъпа и малоумна, и единственото и обяснение за съществуването и е факта, че в битката на слабаците ЦСКА този път победи Рапид. Подобно нещо се случи и с Левски и Лацио преди една година. И както яко съдията подпираше Рапид, още една дузпа ви трябваше в последните минути и автора щеше да отваря тема "Another British homosexual broke the game".

bulldozera
Контакти:

Мнениеот bulldozera » 05 ное 2010 10:02

Fastest goal by a substitute: 1.8 seconds, Nicklas Bendtner (for Arsenal v. Tottenham Hotspur, 22 December 2007)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 05 ное 2010 10:22

killer написа:Темата е тъпа и малоумна, и единственото и обяснение за съществуването и е факта, че в битката на слабаците ЦСКА този път победи Рапид. Подобно нещо се случи и с Левски и Лацио преди една година. И както яко съдията подпираше Рапид, още една дузпа ви трябваше в последните минути и автора щеше да отваря тема "Another British homosexual broke the game".

това попринцип вие го правите с тоя израз!И такива комплексари като тебе заради това се развалят темите!Човека въобще не се заяжда а иска да разбере нещо... обаче ти веднага почваш да се заяждаш и сега ще почнат цскарите да отвръщат после левскарите и така!Ако имаш някакви проблеми ходи се лекувай!ЦСКА си победи заслужено, а това дали са слабаци или не са не си ти човека да казваш!И по тая логика и АИК са слабаци и затова влезнахте в Лига Европа!

по темата гола на Евгени Йорданов и той е някъде там 10-20 секунди.. само че според мене това се разделя на гол и на автогол!може би има разлика :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 05 ное 2010 10:25

И на мен ми направи впечатление ... футболиста влезе и с първото си отиграване на топката - отбеляза ( е объркал е вратата .... чудо голямо )
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

levskar_91
Контакти:

Мнениеот levskar_91 » 05 ное 2010 10:33

Абе случва се... какво да се прави. БРАВО НА ЛЕВСКИ И НА ЦСКА ... И ДВАТА ОТБОРА ИГРАХА КАКТО ИСКАМЕ НИЕ ФЕНОВЕТЕ!

Върни се в “Футбол - Свят”