Кой ще бъде новия носител на КЕШ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sandinho
Контакти:

Re: Кой ще бъде новия носител на КЕШ?

Мнениеот Sandinho » 04 ное 2010 11:57

metodito написа:Байерн, Челси, Реал. Някой измежду тях. А Тотнъм ще са приятната изненада тая година.

Байерн нямат сили дори за полуфинал, какво остава за по-напред :roll:
Последна промяна от Sandinho на 04 ное 2010 11:58, променено общо 1 път.

ENTOMBED
Контакти:

Мнениеот ENTOMBED » 04 ное 2010 11:57

За какво нямат сили?
Твърдо Байерн.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 04 ное 2010 12:01

Аз стискам палци за Челси и ще се радвам те да я спечелят,но още е много рано да се каже.Нека поне изчакаме жребия за 1/8 финалите.Иначе и аз мисля че Тотнъм ще е приятната изненада на турнира този сезон.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Sandinho
Контакти:

Мнениеот Sandinho » 04 ное 2010 12:06

ENTOMBED написа:За какво нямат сили?
Твърдо Байерн.

Ти май гледаш през фенските очила.. с кои играчи по скоро Байерн ще спечели турнира :? Швайни, Гомез, Клозе или безличния през този сезон Рибери?! Робен с неговата контузия дори да се оправи няма да помогне на 100% :|

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Мнениеот blue SASHO77 » 04 ное 2010 12:07

Sandinho написа:Колкото и да не ми е приятно смятам, че този сезон Реал Мадрид ще вземе трофея :? ... не изключвам и много силно представяне от състава на Зенит ;)

А аз мисля, че Зенит играе в ЛЕ!!!!!!!????????!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :) :( : :oops:
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 04 ное 2010 12:08

Реал са шампионите тая година.

Потребителски аватар
efocskan
Контакти:

Мнениеот efocskan » 04 ное 2010 12:09

БАРСЕЛОНА естествено
Над смълчаните ливади
тичат куци сини крави
Трактор Беларус" ги гони
мамата им да разгони...

Потребителски аватар
Sandinho
Контакти:

Мнениеот Sandinho » 04 ное 2010 12:10

blue SASHO77 написа:
Sandinho написа:Колкото и да не ми е приятно смятам, че този сезон Реал Мадрид ще вземе трофея :? ... не изключвам и много силно представяне от състава на Зенит ;)

А аз мисля, че Зенит играе в ЛЕ!!!!!!!????????!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :) :( : :oops:

Прав си... Грешката е моя :)

finnan
Контакти:

Мнениеот finnan » 04 ное 2010 12:12

Макар ,че още е рано за всякакви сметки си мисля ,че вече са очертани основните фаворити. За мен това са Реал (Мадрид) главно заради Моуриньо и разбирасе отбора който все нещо не му достига да спечели ШЛ Челси. След тях са Барселона и Манчестър Ю. Байерн (Мюнхен) не е за подценяване но си мисля ,че тази година максимума на ''баварците'' ще е 1/4 финал разбирасе зависи и какъв жребий ще изтеглят. Интер , Арсенал и Милан си мисля ,че повече от 1/8 финал няма да стигнат и тук отново отварям скоба ,че много зависи какъв жребий ще изтеглят. Тотнъм е един от отборите който биха могли да направят някакъв ''бум'' тази година. Но трофея ще се разиграе според мен между обикновенните заподозряни Юнайтед, Челси Реал и Барселона. Другите просто нямат ресурса поне на този етап де видяхме какво стори Байерн миналият сезон.

ENTOMBED
Контакти:

Мнениеот ENTOMBED » 04 ное 2010 12:15

Sandinho написа:
ENTOMBED написа:За какво нямат сили?
Твърдо Байерн.

Ти май гледаш през фенските очила.. с кои играчи по скоро Байерн ще спечели турнира :? Швайни, Гомез, Клозе или безличния през този сезон Рибери?! Робен с неговата контузия дори да се оправи няма да помогне на 100% :|

Байерн са доказали,че дори без големи имена са сила.И да.Гомез постепенно излиза от дупката,Швайнщайгер е най-добрия халф в момента.но,както казах при немските отбори силата е в колектива.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико

Върни се в “Футбол - Свят”