nikullas
пич,ти си сериозно болен
Айдеее...

Пак се "разболях"!!!
nikullas
аз ще съм първия човек,който ще ви поздрави,ако се ориентирате към патриотичното и християнските принципи.
nikullas, ако познаваш историята на Локомотив Пловдив щеше да знаеш, че тези неща са си заложени в нея и затова си има засвидетелствани конкретни неща и източниците им могат да бъдат посочени... Аз ви помолих за най-простото нещо на света и то е да кажете какво е това нещо, което е засвидетелствало това решение за избор на тези цветове, а тук няколко човека от вас неможаха да покажат нито ЕДИН източник... и в този смисъл излиза, че да се "ориентираш КЪМ", означава да си го ИЗМИСЛИШ СЕГА и да кажеш, че е било ПРЕДИ... А ние бяхме "болните македонци"!!! Ето например как продължава поста ти
стига разбира се всичко да е представено г-д по реалистичен начин,а не както го правите с историята на спортклуб.само адмирации,ако го направите(без значение,че при вас не е исторически издържано).
Ами ти говориш за "историческа издържаност" при положение, че неможеш да покажеш ЕДИН източник, който своевремено /забележи своевремено, а и не само/ да е засвидетелствал твърдението ти, а без изобщо да си наясно как стоят нещата при Спортклуб твърдиш, че те не били "исторически издържани" при нас!!! Абсурд след абсурд и то казани със завидна увереност, но ние иначе сме "болните"!!!
сте доказали,че правите точно обратното.когато си върнахме старата емблема с бял,зелен и червен цвят символизираща българския трибагреник и с оригиналния надпис-БОТЕВЪ се спукахте да се подигравате и гаврите с нея по форумите,
Да ти кажа не съм много убеден в това, което казваш, че е имало кой-знае какви подигравки с емблемата ви и ми е много интересна позицията ти, че едва ли не това е удар по патриотичната ви линия, 'щото ако се замислиш тази емблема е взаимствана от австрийският "Рапид" Виена и едва ли "патриотичното" е било водещо при избора й в онези години... но.. да видим какво казваш по-нататък...
незнайно защо и налагате името-бесика и това на сюлейман лаутлу.от къв зор,какво общо имат с България(България е основана и утвърдила от прабългарите и славяните ако незнаеш) и е била 5 века под турско иго.измисляте какви ли не страхотни глупости.гледате винаги да сте контра на Ботев и наистина станахте смешни
Понеже отново говориш със завидна увереност ще те попитам... Какъв е произхода на името Пловдив?!! т.е.... Откъде идва то?!! Говориш тук за прабългарите, за турците... ама на мен ми се струва, че историята на града ни НЕ се ограничава с тази, според която тук по нашите земи са се настанили и първите и вторите....