Украйна и Русия правят мазано за купата на УЕФА!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Nasko 1
Контакти:

Украйна и Русия правят мазано за купата на УЕФА!!!

Мнениеот Nasko 1 » 27 фев 2009 09:20

Украинските и руските отбори смачкаха противниците си в турнира за купата на УЕФА. Всичките три украински и два руски отбора продължават напред! И то след победи все над представители на уж най-силните първенства - Англия, Испания, Италия и Германия. Металист Харков отстрани Сампдория след победи и в двата мача! Зенит прегази Щутгарт също след победи и в двата мача! Представителят на висшата лига Астън Вила беше безпомощен срещу ЦСКА Москва! Шахтьор се подигра с Тотнъм, като ги изхвърли с лекота! А Динамо Киев се справи с прехвалената Валенсия!
Браво на украинските и руските момчета! Радвам се, че Източна Европа вече диктува модата в турнира за купата на УЕФА! :)

schwarz_weiss herz
Контакти:

Re: Украйна и Русия правят мазано за купата на УЕФА!!!

Мнениеот schwarz_weiss herz » 27 фев 2009 10:19

Искам да отбележа само че Галарасарай също се водят от източна Европа, ама за тях нищо не каза :) .
Аз също бих ги игнорирал щото също като теб съм расист, но го отбелязах понеже искам да се заяждам. Незнам защо толкова се гордееш със руските и украинси отбори. Това че те печелят няма да направи нашите по-добри или да им вдъхне самочувствие. Щутгарт примерно бяха на крачка от елиминиране от Черно море, така че Зенит не са направили кой знае какво. Освен това Източна Европа не диктува модата, никога не я е диктувала и сигурно няма и да я диктува. Динамо Киев и ЦСКА Москва винаги са били отбори от такава величина, че да бият Валенсия и Астън Вила. Дори би било изненда ако Астън Вила бяха победили. Изненада е само Металист Харков, но изненади са също и Спортинг Брага, Олборг и Сент Етиен.

Nasko 1
Контакти:

Мнениеот Nasko 1 » 27 фев 2009 10:47

Като се има предвид силната пролет, която правят руските отбори, почти съм сигурен, че Зенит или ЦСКА Москва ще спечелят купата на УЕФА тази година. На това съм заложил и в "Еврофутбол" още миналата година!
Ако това стане, отбор от Русия /Източна Европа/ ще спечели за 3-ти път в рамките само на 5 години купата на УЕФА! Това вече си е диктуване на модата или явно превъзходство, както искате го наричайте!

kenny
Контакти:

Мнениеот kenny » 27 фев 2009 15:30

По-скоро проблемът е в приоритетите на топ отборите. Тимове като Милан и примерно Байерн преди 1-2 сезона, никога не биха дали всичко от себе си, за да вземат тая купа, просто защото не им е там мястото. А ЦСКА и Зенит верно, че са над клубове като Вила, Тотнъм, та дори и Вердер и затова мачкат в този турнир, но истината е, че на тях УЕФА им е основен приоритет, а не ШЛ, където можеше да се представят далеч по-добре.

Върни се в “Футбол - Свят”