МИЛАН-GAME OVER

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: МИЛАН-GAME OVER

Мнениеот mormona » 27 фев 2009 00:01

broadbander написа:Вие си коментирайте Милан, аз само ще кажа едно голямо браво на Шааф и компания 8-)
А мормона искам да го попитам кой му е казал, че Реал са били фаворити в тазгодишното издание на Лигата, особено след като се изправят срещу отбор като Ливърпул на 1/8 финал?!?!

Е добре човече аз поне от 18 места чух че Real са в форма , ще згазят червените.. подобни неща.Казвам какво се изписа и подобни. Букмейкарите им дадоха преднина на Real даже.1,80 победа за Real и 2.90 за Liverpool.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 27 фев 2009 00:02

И сега какво правим?Кой печели ШЛ ,кой УЕФА?
Изображение Изображение

broadbander
Контакти:

Мнениеот broadbander » 27 фев 2009 00:04

smash_the_reds написа:И сега какво правим?Кой печели ШЛ ,кой УЕФА?

Панатинайкос и вече за УЕФА не съм много сигурен, но финалът е Шахтьор - Динамо ;)

killar
Контакти:

Мнениеот killar » 27 фев 2009 00:05

Тея Милан са ебаси нещастниците заради тях ми изгоря еврофутбола! Дано не се класират за нито един турнир тази година нещастници мизерни! :evil:

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 27 фев 2009 00:06

Добре бе тия приказки са наистина нелепи... \"Ние сме МИЛАН винаги ще сме велики \" или \"Вие сте МИлан винаги ще сте жалки...\"какво значи това велики и жалки имат трофей от лигата на шампионите... голям отбор с традиции глупаво е да се коментира по този начин... Няма значение за кой отбор става дума... и за БАрселона сеедно аз да кажа ние сме БАрселона долу сички само БАрселона ние сме ВЕЛИКИ БОГОВЕ... ее глупост колосална.ПО спокойно. Ако въпроса кой какво зима в Европа тая година е сериозен казвам че аз лично незнам сичко е непредсказуемо може и финал за УЕФА - ЦСКА - Зенит .
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 27 фев 2009 00:06

Нямате коментар,нали?
Нали бяхте много отворени преди една седмица?
Тогава коментирахте с удоволсвие.Алооо Angelov или както там беше,къде си?

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 фев 2009 00:07

killar написа:Тея Милан са ебаси нещастниците заради тях ми изгоря еврофутбола! Дано не се класират за нито един турнир тази година нещастници мизерни! :evil:

Ти си ебати нещастника!Аз лоши неща няма да ти пожелавам,защото не съм такъв човек!Помисли си ти тогава какъв си.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 27 фев 2009 00:08

Естествено,че феновете на даден отбор ще го коментират ,но това повод за груби заяждания ли е?
Изображение Изображение

Потребителски аватар
glarus
Контакти:

Мнениеот glarus » 27 фев 2009 00:09

Какво против иамте по-малките отбори да играят напред, там момчетата са се потрудили да се обединят около идеята да има клуб, а не около собствените си финанси и да ги хвалят колко са велики - това може и на Европейския шампион да изиграе много лоша шега. Относно реал и Ливърпул, тук единият излезе по-голям тактик или по-скоро имаше късмет, е другите имаха Касияс иначе 0:3 щеше да изглежда плачевно за белиете. Това при малките отбори често липсва там се играе футбол на терена, а не на скамейките - ратате този ритате онзи и така. За Барса никой да не говори, че ако започнат съдийте да вдигат картони за всяко спъване на играч на противника в рамките на 2 минути другите отбори ще завършват мачовете си с 4-5 полеви играча или с двуцифрена голова разлика, е и Валдес ще пуска по 1-2 гола заради Феър Плея.
Нека се стимулират малките отбори и да може и ние да играем някой ден по-напред и да отсраняваме грандове.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 фев 2009 00:09

май е време тоя смешник да се маха от Милан не може такъв клуб с такива възможности и такива футболисти да играе по тоя начин.Ама то и президента на милан е изкукал така че какво си говориме.докато тоя седи в милан няма нищо хубаво да видиме ние феновете на Милан !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Футбол - Свят”