Странни резултати в Европа, без треньорски рокади

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zaqwsxd
Контакти:

Re: Странни резултати в Европа, без треньорски рокади

Мнениеот zaqwsxd » 04 окт 2010 07:57

Един урок набързо по български
финансов колабс
финансов колаПс ... Иначе отборите , които си изредил са безбожно слаби ! Ливърпуул е най-странният от всичките отбори , защото има сносни играчи , но няма колектив .. Торес , Джерард, Коул , Каут ,Джонсън , Рейна . Според мен Ходсън бърка схемата и сам неутрализира Джерарад ! Трябва да играе 4-5-1 !

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 04 окт 2010 07:59

Джонсън , Карагър , Шкъртел , Кончески
--------------------------Лейва----------------
Коул------------------------------------ Каут
-------------------Джерард------------------
--------------Торес---------------------------

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 04 окт 2010 08:02

brossy написа:Като гледам класирането в Англия,Франция,Германия и Италия се чудя как става.Ливърпул е в графата с изпадащи същото следва и за Щутгарт и Шалке.Лион са на ръба заедно с Ланс.Вердер и Байерн са далеч от 1вия същото е и за Монако ,Оксер, Бордо,Рома,Фиорентина и Сампдория.За много хора това може да е нормално,но за мен има нещо гнило.Дали Букмейкърите не са замесени и сега не спасяват отборите от финансов колабс.Аз съм сигурен,че нещата ще се променят и много скоро големите отбори ще се "възродят".
П.П. И защо няма треньорски смени в тези отбори.

като попораснеш още малко и натрупаш така нужния житейски опит, ще разбереш, че във футбола и навсякъде другаде, така наречените Големи Отбори от време на време губят мачове!
а ако има нещо гнило, то задължително са замесени букмейкърите! и затова са виновни всички тея балъци които им наливат милиарди ежеседмично и после се чудят аджеба как уж сигурния им мач ги издънва и т.н. има и права пропорция в случая и само слепец може да не я забелязва, че както се увеличава броя на букмейкърите, така се увеличава и броя на мачовете със странни и неочаквани резултати!

ПП: само у нас се сменят треньори заради единични загуби, в повечето случаи очаквани, без да се взема в предвид, че този треньор преди това те е направил шампион например!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 04 окт 2010 08:10

Lyubooo написа:
brossy написа:Като гледам класирането в Англия,Франция,Германия и Италия се чудя как става.Ливърпул е в графата с изпадащи същото следва и за Щутгарт и Шалке.Лион са на ръба заедно с Ланс.Вердер и Байерн са далеч от 1вия същото е и за Монако ,Оксер, Бордо,Рома,Фиорентина и Сампдория.За много хора това може да е нормално,но за мен има нещо гнило.Дали Букмейкърите не са замесени и сега не спасяват отборите от финансов колабс.Аз съм сигурен,че нещата ще се променят и много скоро големите отбори ще се "възродят".
П.П. И защо няма треньорски смени в тези отбори.

като попораснеш още малко и натрупаш така нужния житейски опит, ще разбереш, че във футбола и навсякъде другаде, така наречените Големи Отбори от време на време губят мачове!
а ако има нещо гнило, то задължително са замесени букмейкърите! и затова са виновни всички тея балъци които им наливат милиарди ежеседмично и после се чудят аджеба как уж сигурния им мач ги издънва и т.н. има и права пропорция в случая и само слепец може да не я забелязва, че както се увеличава броя на букмейкърите, така се увеличава и броя на мачовете със странни и неочаквани резултати!

ПП: само у нас се сменят треньори заради единични загуби, в повечето случаи очаквани, без да се взема в предвид, че този треньор преди това те е направил шампион например!!!

Като цяло всичко е световна конспирация и всеки мач е нагласен :) :) :)

patsoivanov
Контакти:

Мнениеот patsoivanov » 04 окт 2010 09:43

zaqwsxd написа:Джонсън , Карагър , Шкъртел , Кончески

Това е някаква схема за отбор с червен картон още преди да е почнал мача ли?

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 04 окт 2010 09:58

kikoff написа:
Бижутера написа:А на кой му пука ти в какво се съмняваш и в какво вярваш?

абе мишок човека изказва мнение ти отново се прояви малко сомалийче

човека е болен, трябва му помощ :?
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 04 окт 2010 10:18

За Германия не е чудно.Хофенхаим бяха есенен лидер преди години.После не стигнаха и до зона Европа.Чесно казано този сезон очаквах повече от клубове като Хофенхаим, Волфсбург, Борусия...те имат селекции...вместо това се намеси Маинц.А иначе нали Хофе имаха благодетел които наливаше пари...сега ги няма никакви.
Франция също е интересна. Лион, Марсилия и Бордо ги няма в челото а там са Рен, Сент-Етиен...Англия - Ливърпул е в криза..незнам кого да сменят.Тренера,собствениците или играчи.Маи всички.А Ман Сити очаквано са напред.Даже сега са 2ри.Ще се борят за Лигата.Испания е по - нормално.Барса и Реал са 3-4.Изненада е , че Виляреал и Валенсия са напред.И то без кои знае каква селекция.Особено Валенсия следкато продадоха Вия и Силва. :?
СС Лацио са първи.Наполи 3-ти.Това също е по - скоро симпатично отколкото чудно.Иначе тия резултати ми напомнят за ФИФА.Ако някои е играл мениджър моуда.Там след 5-6-7 сезона грандовете почват да се свличт а малките стават големи. :mrgreen:
Случвало ми се е Милан,Реал и Баерн М. да изпадат. :mrgreen:
Арсенал и Ливърпул обаче никога не са в криза, те купуват повече играчи и от Челси и Реал... :lol: :roll:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
nomeruno
Контакти:

Мнениеот nomeruno » 04 окт 2010 10:29

mormona написа:Иначе тия резултати ми напомнят за ФИФА.Ако някои е играл мениджър моуда.Там след 5-6-7 сезона грандовете почват да се свличт а малките стават големи. :mrgreen:
Случвало ми се е Милан,Реал и Баерн М. да изпадат. :mrgreen:
Арсенал и Ливърпул обаче никога не са в криза, те купуват повече играчи и от Челси и Реал... :lol: :roll:

Ами ако сложат един пач с виртуални Перес и Абрамович всичко ще си дойде на място! :mrgreen: :lol:

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 04 окт 2010 10:31

patsoivanov написа:
zaqwsxd написа:Джонсън , Карагър , Шкъртел , Кончески

Това е някаква схема за отбор с червен картон още преди да е почнал мача ли?

Дал съм така състава , за да покажа позицията на Джерард която е зад нападателя ! Иначе Ходжсън може да пусне втори нападател или 2 ри дефанзивен халф според това с кой отбор играе ! Иначе последните мачове Джерард игра назад , дори мача срещу Юнайтед игра като дефанзивен халф!

Върни се в “Футбол - Свят”