Няма какво да се лъжем, посредствен вратар е, дори в момента в България има по-талантливи вратари, но не са имали шанса да са синове на този или оня. Щото Никито е бил вратар на всички национални гарнитури, дори техен капитан, после записа първия си мач за националния отбор едва на 17 ако не се лъжа, без да е изиграл и 2 мача за мъжкия състав на Левски. А накрая се стигна и до прецедента да има повече мачове за националния отбор, отколкото в клубните. Колко други играчи могат да си позволят такова бутане в националния?
Относно качествата му си личи посредствеността, вземи мача ни с Англия и втория гол мисля на Адам Джонсън. Какво беше това пласиране, та тя топката мина на по-малко от метър от него и той не можа да се намеси. С Аякс от нулев ъгъл щяха да му вкарат. За ударите от далеч е под всякаква критика. Лошо заставане, а при намеса често отбива топката в краката на някой нападател, както стана с Аякс. С Англия имаше подобна намеса, но после успя да отбие пред налитащия Дефоу. Удари от 30 метра са истинска опасност, спомням си един гол на Моке, който беше насочен върху него, но той пак не можа да се намеси. В един от първите мачове на Никито му бяха вкарали и от 40 дори...
Това се иска от един вратар за да е добър, а не да спасява дузпи, дузпите една спасяваш 5 ти вкарват, зависи главно от удара на нападателя, от момента и т.н.
Ники Михайлов спаси дузпа!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Ники Михайлов спаси дузпа!
shakazula написа:Митко "диадемата" играе в най-големия отбор в света и една от топ звездите вмомента.Това трябва да ви кара да се чувствате горди,вместо да го обиждате.Заради такива комплексари се отказа от националния.Че чак съм ви виждал и Стоичков да обиждате.Той е национален герой,а вие го обиждате.Това е тъжно.
Тъпанарите обиждат Стоичков,не и аз.Умните,интелигентните като мен обиждат Бербатов(не го наричам "диадемата",все пак и аз съм с дълга коса,не е редно)

ПП:В предишни мои постове,съм посочвал причините поради,които не харесвам Барби,нямам намерение пак да го правя,мога само да кажа,че Барби,просто няма място до великан като Стоичков!!!

- deepblue1963
boys85 написа:Няма какво да се лъжем, посредствен вратар е, дори в момента в България има по-талантливи вратари, но не са имали шанса да са синове на този или оня. Щото Никито е бил вратар на всички национални гарнитури, дори техен капитан, после записа първия си мач за националния отбор едва на 17 ако не се лъжа, без да е изиграл и 2 мача за мъжкия състав на Левски. А накрая се стигна и до прецедента да има повече мачове за националния отбор, отколкото в клубните. Колко други играчи могат да си позволят такова бутане в националния?
Относно качествата му си личи посредствеността, вземи мача ни с Англия и втория гол мисля на Адам Джонсън. Какво беше това пласиране, та тя топката мина на по-малко от метър от него и той не можа да се намеси. С Аякс от нулев ъгъл щяха да му вкарат. За ударите от далеч е под всякаква критика. Лошо заставане, а при намеса често отбива топката в краката на някой нападател, както стана с Аякс. С Англия имаше подобна намеса, но после успя да отбие пред налитащия Дефоу. Удари от 30 метра са истинска опасност, спомням си един гол на Моке, който беше насочен върху него, но той пак не можа да се намеси. В един от първите мачове на Никито му бяха вкарали и от 40 дори...
Това се иска от един вратар за да е добър, а не да спасява дузпи, дузпите една спасяваш 5 ти вкарват, зависи главно от удара на нападателя, от момента и т.н.
1."...дори в момента в България има по-талантливи вратари, но не са имали шанса да са синове на този или оня."
Посочи ми един,ама да е на 22г. и веднага ще ти покажа гол от 30м,от "нулев" ъгъл,между краката...
2."А накрая се стигна и до прецедента да има повече мачове за националния отбор, отколкото в клубните."
За Левски-94 мача,за националния(младежи)-34.Я пак обясни...
3." Какво беше това пласиране, та тя топката мина на по-малко от метър от него и той не можа да се намеси."
Май не си гледал мача.Беше тръгнал в другата посока.Когато нападателя е на 5м от теб е все едно ти бие дузпа-избираш си ъгъл...
Междувпрочем и Адам Джонсън,и Дефоу са вкарвали на къде-къде по знаменити вратари от Михайлов.Не съм чел някой да се е самоубил.
4."а при намеса често отбива топката в краката на някой нападател, както стана с Аякс...."За това са виновни защитниците,а не вратаря.Какво очакваш да направи-да избие в тъч,да я улови?А-а-а,сетих се-да сложи начало на контраатака и гол.Дрън-дрън.
Не мога да разбера защо слабата игра на Бербатов се прощава,даже се прехвърля на другите(той никога не е виновен),а грешките на Михайлов-не.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Точно там е въпроса. Спасил е дузпа и веднага започват, ама те му вкараха 4 гола, голяма работа, какъв вратар е. Ами Твенте е малък отбор независимо от титлата. Спечелиха я защото Аякс и ПСВ не бяха във форма. Отделно Тотнъм е от голямата четворка в Англия където първенството е в пъти по силно от това в Холандия. Ами Тотнъм може да вкара на Твенте 4 гола който и да е вратар и няма да е изненада. Това не прави Михайлов слаб вратар.Вярно не е идеален, но кой вратар е такъв? Иванков и на него му напълниха мрежата в ШЛ. Нашите Петков и Митрев хич ги няма. За Караджов и Чавдаров няма какво да говорим. От вратарите в България най-добър е М,Боли, но той играе за Алжир. Така че, за сега Михайлов няма алтернатива на вратата на националния отбор. И като вратар там е по добър от доста от колегите си на другите постове. Това имаме. Що се отнася до това, кой е отбора на народа, това е интересен въпрос, но мястото на тази дискусия не е тука.Green Beast написа:Абе момче!Каква злоба и от кого?Нали Ники е излязъл от Левски?От отбора на народа.А кои пишат в този форум?Хора от народа.Значи въпроса ми е от къде и защо я има според теб,тази злоба в същият този народ,чийто отбор сте?
ПП. Снощи гледах Ман Юн и там Ван дер Сар направи едно безумно излизане и като по чудо не получи гол. Никой не е застрахован от грешки.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
boys85 написа:Няма какво да се лъжем, посредствен вратар е, дори в момента в България има по-талантливи вратари, но не са имали шанса да са синове на този или оня. Щото Никито е бил вратар на всички национални гарнитури, дори техен капитан, после записа първия си мач за националния отбор едва на 17 ако не се лъжа, без да е изиграл и 2 мача за мъжкия състав на Левски. А накрая се стигна и до прецедента да има повече мачове за националния отбор, отколкото в клубните. Колко други играчи могат да си позволят такова бутане в националния?
написал си пълна глупост, съжалявам омразата те заслепява, ако има някой който трябва да му е сърдит са феновете на Левски, включително и аз, но истината е че е много добър вратар и едва ли баща му е уредил кариерата излагаш се
Нали знаете каква е приликата между Майкъл Джексън и Ники Михайлов??Че и двамата носят ръкавици без никакъф смисъл 

Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
deepblue1963 написа:...
1. Стефано Кунчев от Славия, Илко Пиргов от Черно Море, Макенджиев от Пирин, Пламен Илиев от Видима...
2. Много добре знаеш, че говоря за мачове в мъжкия национален отбор и мачове в първия тим в клубните му отбори. Какво ми вадиш статистики при деца до 12-14-16 години...
3. Май ти не си гледал мача, ударът на Джонсън беше от 12-13 метра, едва беше навлязал в наказателното поле...
4. Да, очаквам да я улови, да я избие в корнер или силно напред. Първия гол на Англия направо я върна на Ашли Коул за да я центрира на Дефоу...То по твоята логика вратарска грешка е само ако си я вкара сам във вратата като с Вердер...
Под слаба игра какво разбираш? Да не вкара гол ли? Един нападател може да е направил силен мач и без да се разпише, също както един вратар дори да е допуснал 4 гола...А и е доста глупаво да сравняваш холандското и английското първенство, Манчестър Юнайтед и Твенте, вратар и нападател...
- deepblue1963
boys85 написа:deepblue1963 написа:...
1. Стефано Кунчев от Славия, Илко Пиргов от Черно Море, Макенджиев от Пирин, Пламен Илиев от Видима...
2. Много добре знаеш, че говоря за мачове в мъжкия национален отбор и мачове в първия тим в клубните му отбори. Какво ми вадиш статистики при деца до 12-14-16 години...
3. Май ти не си гледал мача, ударът на Джонсън беше от 12-13 метра, едва беше навлязал в наказателното поле...
4. Да, очаквам да я улови, да я избие в корнер или силно напред. Първия гол на Англия направо я върна на Ашли Коул за да я центрира на Дефоу...То по твоята логика вратарска грешка е само ако си я вкара сам във вратата като с Вердер...
Под слаба игра какво разбираш? Да не вкара гол ли? Един нападател може да е направил силен мач и без да се разпише, също както един вратар дори да е допуснал 4 гола...А и е доста глупаво да сравняваш холандското и английското първенство, Манчестър Юнайтед и Твенте, вратар и нападател...
" Пламен Илиев"
Стига с този Пл.Илиев.Можехме да му вкараме 7 гола!Не ги спаси той!Ние ги изтървахме!
"Стефано Кунчев"
След мача с Левски,за Кунчев няма да се говори вече.
"Илко Пиргов"
Къде беше Пиргов при гола на Д.Младенов?И,сега внимавай,къде беше при гола на Милиев?
"Макенджиев"
Направо ме разби!Ти си готов да изброиш цялата А група.
" Много добре знаеш, че говоря за мачове в мъжкия национален отбор и мачове в първия тим в клубните му отбори..."
Колко мача има в мъжкия национален отбор и колко в клубните(вкл. Левски).Цифри,моля...
" ударът на Джонсън беше от 12-13 метра"
Дузпата от колко е?
"Да, очаквам да я улови, да я избие в корнер или силно напред. Първия гол на Англия направо я върна на Ашли Коул за да я центрира на Дефоу"При първия гол на Англия,тръгна да оправя грешката на "великите" защитници пред себе си!Ако не беше го направил,нямаше да има центриране!Щяха да го "разстрелят" на място.На Мондиала 2002 Кан "хвърли" топката в краката на Роналдо.Е,и?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Бербатов е величнина в Англия и голмайстор на наципоналния ни отбор за всички времена, а Никито сина на тате. От както Бербатов не е в националния за 5 мача сме вкарали 2 гола, а в последните 3 нито един.deepblue1963 написа:
1."...дори в момента в България има по-талантливи вратари, но не са имали шанса да са синове на този или оня."
Посочи ми един,ама да е на 22г. и веднага ще ти покажа гол от 30м,от "нулев" ъгъл,между краката... Пламен Илиев, Кунчев
2."А накрая се стигна и до прецедента да има повече мачове за националния отбор, отколкото в клубните."
За Левски-94 мача,за националния(младежи)-34.Я пак обясни... До преди започването на холандското първенство Никито имаше по-малко мачове в Твенте отколкото в националния отбор в последните 2 години, а първия път, когато го извикаха в националния беше резерва на Петков в ПФК Левски.
3." Какво беше това пласиране, та тя топката мина на по-малко от метър от него и той не можа да се намеси."
Май не си гледал мача.Беше тръгнал в другата посока.Когато нападателя е на 5м от теб е все едно ти бие дузпа-избираш си ъгъл... Това не е вярно. Тук идва моментът на пласиране и плонж в едната посока с разперени ръце и крака на другата страна.
4."а при намеса често отбива топката в краката на някой нападател, както стана с Аякс...."За това са виновни защитниците,а не вратаря.Какво очакваш да направи-да избие в тъч,да я улови?А-а-а,сетих се-да сложи начало на контраатака и гол.Дрън-дрън. Май не си играл футбол, а?
Не мога да разбера защо слабата игра на Бербатов се прощава,даже се прехвърля на другите(той никога не е виновен),а грешките на Михайлов-не.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
- Контакти: