Топ 10 на най-големите фен общности в интернет
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- tornadoto_96
- Контакти:
Re: Топ 10 на най-големите фен общности в интернет
най-добре е да направим такова гласуване във форума на ГОНГ, защото тук са истинските фенове, макар че гласовете ще бъдат само от България
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]
- benquick
- Контакти:
drakata написа:Ама какво означава фенове по света. Та това е крайно несериозно.
Как може един пакистанец от провинция кандахар да е фен на барселона, това е нелепо. За мен фен е човек който редовно ходи на мачове, купува си артикули на даден клуб и тн. всичко друго за мен е някакъв заблуден симпатизант, който след 2 години е от друг отбор който е на мода.
Колега а ти на кой отбор си "фен'ако не е тайна?Гледам на аватара ти е емблема на Лиидс
vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си
drakata написа:Ама какво означава фенове по света. Та това е крайно несериозно.
Как може един пакистанец от провинция кандахар да е фен на барселона, това е нелепо. За мен фен е човек който редовно ходи на мачове, купува си артикули на даден клуб и тн. всичко друго за мен е някакъв заблуден симпатизант, който след 2 години е от друг отбор който е на мода.
Малко трудно на мач на Ноу Камп ще се съберат 4 милиона и половина фена

L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
- levskarinvt
- Контакти:
Е то е ясно,че Барса има най-много фенове по света (а официално и най-много фен клубове).
Личността с най-много фенове във фейсбук е Лейди Гага, а на второ място е Кристиано Роналдо правете си сами изводите
.

Фен на ЮнайтедAnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
levskarinvt написа:Е то е ясно,че Барса има най-много фенове по света (а официално и най-много фен клубове).
файда нема

Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.
benquick написа:До преди 3-4 години се смяташе че отбора на Ювентус има най-много привърженици в
цял свят и сега не вярвам да се е променило много.Не съм сигурен точно как е направено
това проучване но щом нямаше коментари които да поставят на съмнение тази извадка
го приемам за реално.Сега вече в интернет всичко може да се случи за това не го приемам за меродавно това класиране(не че Барса има малко фенове по света).
Не си прав, колега! Комерселона събра много "фенове" по света с тези КЕШове и Месита напоследък!
benquick написа:До преди 3-4 години се смяташе че отбора на Ювентус има най-много привърженици в
цял свят и сега не вярвам да се е променило много.Не съм сигурен точно как е направено
това проучване но щом нямаше коментари които да поставят на съмнение тази извадка
го приемам за реално.Сега вече в интернет всичко може да се случи за това не го приемам за меродавно това класиране(не че Барса има малко фенове по света).
До кокото знам в град Торино Юве е на второ място а ти ми говориш за света

Хванал се човека за патката и си помислил,че лети
- benquick
- Контакти:
Дидо написа:benquick написа:До преди 3-4 години се смяташе че отбора на Ювентус има най-много привърженици в
Да колега говоря ти за СВЕТА не в Торино.Я пак прочети и тогава коментирай

vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си
benquick написа:Дидо написа:benquick написа:До преди 3-4 години се смяташе че отбора на Ювентус има най-много привърженици в
Да колега говоря ти за СВЕТА не в Торино.Я пак прочети и тогава коментирай
Аз си чета,но според мен щом в Торино не ги харесват,не ми се вярва да са обичани в света толкова колкото казваш ти,не че ги мразя,просто така предполагам
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети