Топ 10 на най-големите фен общности в интернет

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Re: Топ 10 на най-големите фен общности в интернет

Мнениеот tornadoto_96 » 27 сеп 2010 11:09

най-добре е да направим такова гласуване във форума на ГОНГ, защото тук са истинските фенове, макар че гласовете ще бъдат само от България
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 27 сеп 2010 11:25

drakata написа:Ама какво означава фенове по света. Та това е крайно несериозно.
Как може един пакистанец от провинция кандахар да е фен на барселона, това е нелепо. За мен фен е човек който редовно ходи на мачове, купува си артикули на даден клуб и тн. всичко друго за мен е някакъв заблуден симпатизант, който след 2 години е от друг отбор който е на мода.

Колега а ти на кой отбор си "фен'ако не е тайна?Гледам на аватара ти е емблема на Лиидс
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 27 сеп 2010 11:33

drakata написа:Ама какво означава фенове по света. Та това е крайно несериозно.
Как може един пакистанец от провинция кандахар да е фен на барселона, това е нелепо. За мен фен е човек който редовно ходи на мачове, купува си артикули на даден клуб и тн. всичко друго за мен е някакъв заблуден симпатизант, който след 2 години е от друг отбор който е на мода.

Малко трудно на мач на Ноу Камп ще се съберат 4 милиона и половина фена :) Между другото за мен е голяма простотия да си фен на отбор, който даже не е от същата държава /същото но в по-малка степен е да си фен на отбор, който не е от твоя град/. Трябва да се прави ралика между фен и симпатизант.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 27 сеп 2010 11:35

Е то е ясно,че Барса има най-много фенове по света (а официално и най-много фен клубове).

fero
Контакти:

Мнениеот fero » 27 сеп 2010 11:56

Личността с най-много фенове във фейсбук е Лейди Гага, а на второ място е Кристиано Роналдо правете си сами изводите :lol: :lol: :lol: .
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 27 сеп 2010 12:00

levskarinvt написа:Е то е ясно,че Барса има най-много фенове по света (а официално и най-много фен клубове).

файда нема :roll:
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

HJK
Контакти:

Мнениеот HJK » 27 сеп 2010 12:15

benquick написа:До преди 3-4 години се смяташе че отбора на Ювентус има най-много привърженици в
цял свят и сега не вярвам да се е променило много.Не съм сигурен точно как е направено
това проучване но щом нямаше коментари които да поставят на съмнение тази извадка
го приемам за реално.Сега вече в интернет всичко може да се случи за това не го приемам за меродавно това класиране(не че Барса има малко фенове по света). ;)

Не си прав, колега! Комерселона събра много "фенове" по света с тези КЕШове и Месита напоследък!

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 27 сеп 2010 12:19

benquick написа:До преди 3-4 години се смяташе че отбора на Ювентус има най-много привърженици в
цял свят и сега не вярвам да се е променило много.Не съм сигурен точно как е направено
това проучване но щом нямаше коментари които да поставят на съмнение тази извадка
го приемам за реално.Сега вече в интернет всичко може да се случи за това не го приемам за меродавно това класиране(не че Барса има малко фенове по света). ;)

До кокото знам в град Торино Юве е на второ място а ти ми говориш за света ;)
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 27 сеп 2010 12:24

Дидо написа:

Да колега говоря ти за СВЕТА не в Торино.Я пак прочети и тогава коментирай :!:
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 27 сеп 2010 12:34

benquick написа:
Дидо написа:

Да колега говоря ти за СВЕТА не в Торино.Я пак прочети и тогава коментирай :!:

Аз си чета,но според мен щом в Торино не ги харесват,не ми се вярва да са обичани в света толкова колкото казваш ти,не че ги мразя,просто така предполагам
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Върни се в “Футбол - Свят”