ами ще вкара ако играе срещу Уигън и Уест Хям може и 100 гола да вкара,дори и някога славния отбор на Ливерпул сега е едно футболно джудже и се бори да не изпадне и кой друг да му вкара голове,ами едно друго футболно джудже
хм... Обиждахтего мятахте камъни по него заигра в мю и вече ви е любимец, а истината е че е пълен смешник! За тоя мю значи повече от БЪЛГАРИЯ
да диян бербатов никога няма да стане лидер в който и отбор да играе ,причината за това е че той е играч за малките мачове,мачове без значение и головете са му без значение и то предимно срещу изпадащи и грохнали отборчета
Да де,за ДИЯН БЕРБАТОВ мога да се съглася,ама такова име не ми е известно.А на теб ти е крайно време да се гръмнеш на публично място
Че тоя журналист ли е? Като му гледам снимката ми мяза на някъв любител рибар
Адски е кофти да живееш цял живот на висок етаж в панелка, съседите ти да си събуват цървулите пред вратата, да колят кокошки пред входа, да си хвърлят торбите с боклук през терасата. Адски е кофти, особенно ако си част от тях. А най-кофти стана, откакто имаме кабелна и сателитна телевизия. Като види човек как нормалните хора изобщо не носят цървули и как кокошките си ги купуват, а не го колят пред блока.
Не се сердете на авторите на такива статии и коментари. И вие ако си колите храната всеки ден, и вие ще сте изтъкани само от жлъчка и злоба. Хората не са виновни, те си живеят просто живота, а той е отвратителен.
.......просто се разпилях от смях ,наистина беше забано да проследя тази дискусия. Такива бисери не бях чел скоро .Казвам го без нотка на подигравка или ирония .Продлъжавайте така духовито да сипете сарказъм и ирония много смях ми стана ,чесно

а по темата - това беше един добър мач на един добър ,но не велик футболист ,пожелавам му да изиграе повече такива добри мачове и да стане велик ,защото с много желание и много труд и старание всичко е възможно ,дори най-вече успехите в спорта.