Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

20набирания
Контакти:

Re: Петър Симеонов-Бербатов никога няма да бъде лидер в Юнайтед

Мнениеот 20набирания » 20 сеп 2010 16:01

Тази тема като започнем от аватара на автора - ''Ливърпул напълни гащите пред ЦСКА '' и минем през коментарите като...

ами ще вкара ако играе срещу Уигън и Уест Хям може и 100 гола да вкара,дори и някога славния отбор на Ливерпул сега е едно футболно джудже и се бори да не изпадне и кой друг да му вкара голове,ами едно друго футболно джудже

хм... Обиждахтего мятахте камъни по него заигра в мю и вече ви е любимец, а истината е че е пълен смешник! За тоя мю значи повече от БЪЛГАРИЯ

да диян бербатов никога няма да стане лидер в който и отбор да играе ,причината за това е че той е играч за малките мачове,мачове без значение и головете са му без значение и то предимно срещу изпадащи и грохнали отборчета

Да де,за ДИЯН БЕРБАТОВ мога да се съглася,ама такова име не ми е известно.А на теб ти е крайно време да се гръмнеш на публично място

Че тоя журналист ли е? Като му гледам снимката ми мяза на някъв любител рибар

Адски е кофти да живееш цял живот на висок етаж в панелка, съседите ти да си събуват цървулите пред вратата, да колят кокошки пред входа, да си хвърлят торбите с боклук през терасата. Адски е кофти, особенно ако си част от тях. А най-кофти стана, откакто имаме кабелна и сателитна телевизия. Като види човек как нормалните хора изобщо не носят цървули и как кокошките си ги купуват, а не го колят пред блока.

Не се сердете на авторите на такива статии и коментари. И вие ако си колите храната всеки ден, и вие ще сте изтъкани само от жлъчка и злоба. Хората не са виновни, те си живеят просто живота, а той е отвратителен.

.......просто се разпилях от смях ,наистина беше забано да проследя тази дискусия. Такива бисери не бях чел скоро .Казвам го без нотка на подигравка или ирония .Продлъжавайте така духовито да сипете сарказъм и ирония много смях ми стана ,чесно :)

а по темата - това беше един добър мач на един добър ,но не велик футболист ,пожелавам му да изиграе повече такива добри мачове и да стане велик ,защото с много желание и много труд и старание всичко е възможно ,дори най-вече успехите в спорта.

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 20 сеп 2010 16:02

не мисля ,че в момента ПУУЛ са мерило... с тая трагична защита,но шапки долу пред головете на митето от вчера !!! но нека все пак изчакаме да вкара и на силните отбори и да направи мю шампиони,както го правеше португалското манекенче или кантона и тогава да му вдигаме паметници.... то и руското червенобузо недоразумение от арсенал миналата година вкара 4 на любимия ми тим,но не знам някой да го направил почетен гражданин на Лондон..... ;) ;)

suicidal
Контакти:

Мнениеот suicidal » 20 сеп 2010 16:05

Здравейте, аз съм автора на статията, която оплювате с такава страст. Не съм журналист и никога не съм имал претенцията, че съм такъв. Това е просто изразяване на лична позиция. Статията е писана февруари месец и подпечатана с фактология. Аз ще съм най-радостният, ако Бербатов стане лидер на Юнайтед, защото съм дългогодишен привърженик на този отбор. Към февруари месец той не беше такъв и най-малкото факта, че започна, ако се не лъжа само един мач титуляр в шампионска лига е показателен. На ddacata ще му кажа, че по времето, когато съм писал статията Рууни беше най-добрият в света на своя пост. Ако иска може да ме опровергае с факти, разбира се. Не мисля,че дължа извинение, на който и да е било за личното ми мнение, още повече, когато съм го подплатил с някаква фактология. Благодаря за вниманието.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 сеп 2010 17:30

suicidal написа:Здравейте, аз съм автора на статията, която оплювате с такава страст. Не съм журналист и никога не съм имал претенцията, че съм такъв. Това е просто изразяване на лична позиция. Статията е писана февруари месец и подпечатана с фактология. Аз ще съм най-радостният, ако Бербатов стане лидер на Юнайтед, защото съм дългогодишен привърженик на този отбор. Към февруари месец той не беше такъв и най-малкото факта, че започна, ако се не лъжа само един мач титуляр в шампионска лига е показателен. На ddacata ще му кажа, че по времето, когато съм писал статията Рууни беше най-добрият в света на своя пост. Ако иска може да ме опровергае с факти, разбира се. Не мисля,че дължа извинение, на който и да е било за личното ми мнение, още повече, когато съм го подплатил с някаква фактология. Благодаря за вниманието.

В ШЛ Манчестър започваше само с един нападател, а вместо Бербатов влизаше Джи-сун Парк. Нормално е нападателят да бъде Рууни, тъй като тогава беше в добра форма. Това според теб значи ли, че Бербатов просто не е ставал за такива мачове?
А към момента тогава Дрогба си беше минимум на нивото на Рууни. А дали е бил по-добър е въпрос на субективна преценка. А пък ако говорим в световен мащаб, смятам, че Меси няма конкуренция нито тогава, нито сега.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

ultrastyle
Контакти:

Фен на Манчестър Юнайтед пише на Бербатов

Мнениеот ultrastyle » 20 сеп 2010 18:06

Привърженик на Манчестър Юнайтед, който сам признава, че критикува българския нападател на своя любим отбор Димитър Бербатов още от първия ден на пристигането му на " Олд Трафорд" , публикува отворено писмо към нашия сънародник. В него той поднася официалните си извинения към българина затова, че не е вярвал, че той притежава необходимите качества да носи екипа на 18-кратните шампиони на Англия. Ето какво пише лудият фен на Манчестър Юнайтед от Австралия:

Скъпи Димитър, Моето желание е да ти се извиня
Съвсем малко след като ти дойде в Манчестър Юнайтед, аз бях един от най-големите ти критици. Истината е, че ти никога не разкри истинския си потенциал при нас. Всъщност на моменти ти беше безнадеждно слаб и макар да изнесе няколко сносни мача, в които на моменти демонстрираше проблясъци на класата си, като цяло времето ти с екипа на нашия отбор определено беше посредствено и разочароващо, с оглед на това, което демонстрираше в предишните си клубове.
Но причината за моето извинение е това, че преди време аз заявих, че ти никога няма да покажеш истинския си потенциал с екипа на Юнайтед.
Това мое твърдение се оказа напълно невярно, след като в момента играеш невероятно и не само вкарваш голове, но връзваш играта на отбора и поемаш общо взето цялата отговорност. Искаш топката и искаш да бъдеш там, където топката е.
Нямам съмнения, че срещата ни преди две седмици те е вдъхновила (въпреки че ти играеше добре и преди нея).
Продължавай в същия дух, момче… С много любов, Джоно
http://www.ultras-bg.com/944/Fen-na-Man ... batov.html

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 20 сеп 2010 18:14

Здравейте, аз съм автора на статията, която оплювате с такава страст. Не съм журналист и никога не съм имал претенцията, че съм такъв. Това е просто изразяване на лична позиция. Статията е писана февруари месец и подпечатана с фактология. Аз ще съм най-радостният, ако Бербатов стане лидер на Юнайтед, защото съм дългогодишен привърженик на този отбор. Към февруари месец той не беше такъв и най-малкото факта, че започна, ако се не лъжа само един мач титуляр в шампионска лига е показателен. На ddacata ще му кажа, че по времето, когато съм писал статията Рууни беше най-добрият в света на своя пост. Ако иска може да ме опровергае с факти, разбира се. Не мисля,че дължа извинение, на който и да е било за личното ми мнение, още повече, когато съм го подплатил с някаква фактология. Благодаря за вниманието. Приятелю,в заглавието ти пише "НИКОГА",поне се извини,че не си достатъчно добър ясновидец!

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Фен на Манчестър Юнайтед пише на Бербатов

Мнениеот DANS » 20 сеп 2010 19:53

Ето какво каза Митко след мача:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xQXwbqNTkBo[/youtube]
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

katq_dkms
Контакти:

Мнениеот katq_dkms » 20 сеп 2010 22:52

Никога не казвай НИКОГА ! Баба ми казваше: "Това,което Господ ти е дал,никой не може да ти отнеме.Това,което Господ ти е взел,никой не може да ти върне.Четейки разните писания,слушайки разните коментари не е трудно човек да разбере на кого какво е взел и какво е дал.Така че Бербатов да е жив и здрав и Господ да е с него!

Потребителски аватар
BigBGballZ
Контакти:

Мнениеот BigBGballZ » 21 сеп 2010 05:56

Бербатов съм го чувал, тоя драскач НЕ!
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 21 сеп 2010 11:14

suicidal написа:Здравейте, аз съм автора на статията, която оплювате с такава страст. Не съм журналист и никога не съм имал претенцията, че съм такъв. Това е просто изразяване на лична позиция. Статията е писана февруари месец и подпечатана с фактология. Аз ще съм най-радостният, ако Бербатов стане лидер на Юнайтед, защото съм дългогодишен привърженик на този отбор. Към февруари месец той не беше такъв и най-малкото факта, че започна, ако се не лъжа само един мач титуляр в шампионска лига е показателен. На ddacata ще му кажа, че по времето, когато съм писал статията Рууни беше най-добрият в света на своя пост. Ако иска може да ме опровергае с факти, разбира се. Не мисля,че дължа извинение, на който и да е било за личното ми мнение, още повече, когато съм го подплатил с някаква фактология. Благодаря за вниманието.

Евала , че набра смелост да се обадиш. всички скачат не срещу критиката , а срещу предсказанието НИКОГА. но след като признаваш ,че не си бил прав,....ПРОСТЕНО ТИ Е

Върни се в “Футбол - Свят”