Барселона-Еркулес 0:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Барселона-Еркулес 0:2

Мнениеот megan fox » 11 сеп 2010 21:13

ZinedineZidane написа:Прекалено нереално е, според мен! Не съм конспиратор, но беше много странен мач!

Резултата е реален и в него няма нищо странно! Просто играчите на Барса играха ганкиното и брутално много бяха подценили тима на Еркулес!

Дано тази загуба да бъде обеца на ухото на целият отбор! Може да сме най-добрите, но това не ни прави непобедими!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

rdrdrd
Контакти:

Мнениеот rdrdrd » 11 сеп 2010 21:15

статистика от betdevil.com

1st Jun 97 Hercules v Barcelona 2 - 1
13th Jan 97 Barcelona v Hercules 2 - 3

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 11 сеп 2010 21:17

rdrdrd написа:статистика от betdevil.com

Явно са ни традиционно неудобен съперник..., но това не е оправдание! Вината за този резултат е колкото на играчите, които подцениха своят съперник, толкова и на Гуардиола, който направи си направи гавра с отбора и пусна баси смешният титулярен състав!!! То бива-бива експерименти, ама чак толкова бива ли?! :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 11 сеп 2010 21:19

megan fox написа:
ZinedineZidane написа:Прекалено нереално е, според мен! Не съм конспиратор, но беше много странен мач!

Резултата е реален и в него няма нищо странно! Просто играчите на Барса играха ганкиното и брутално много бяха подценили тима на Еркулес!

Дано тази загуба да бъде обеца на ухото на целият отбор! Може да сме най-добрите, но това не ни прави непобедими!!!

Никога не сте били най-добрите! :lol: Най-добър футбол в Испания играе "белият балет"! Най-добър в Европа е "Байерн" - Мюнхен, Федерална провинция Бавария! :) Най-добър във България е бил, е и ще бъде "Левски" - София! :)
Buenas noches! :)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 11 сеп 2010 21:21, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 сеп 2010 21:20

rdrdrd написа:статистика от betdevil.com

Аха, и в двата мача Барса повеждат и Еркулес обръщат. В крайна сметка, Реал става шампион с 2т. преднина. Ето до това води подценяването. Ама сега с малко ни биха, 4-ка повече им отиваше.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 11 сеп 2010 21:22

Captain Stottlemeyer написа:
Никога не сте били най-добрите! :lol: Най-добър футбол в Испания играе "белият балет"! Най-добър в Европа е "Байерн" - Мюнхен, Федерална провинция Бавария! :) Най-добър във България е бил, е и ще бъде "Левски" - София! :)

И един мармот завива шоколада в станиол! Не ти говоря като исторически успехи, а като моментно състояние?! След като най-добрият футбол в Испания го играят Реал Мадрид, къде са техните успехи последните години?! Кога възнамеряват да се класират отвъд 1/8 финал на ШЛ и още колко пъти Барса трябва да спечели турнири, докато от Реал успеят да се класират на 1/4 финал?! :twisted: :twisted: :twisted:

П.П. Да ме извиняват феновете на Реал, знаете, че по принцип не ви провокирам така, но трябваше да отговоря на тоя зад... смешник!

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 11 сеп 2010 21:25

хаха, тука мирише на продаден хахаха..не,някой знае ли колко е бил коефициента :lol:
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 11 сеп 2010 21:27

megan fox написа:
П.П. Да ме извиняват феновете на Реал, знаете, че по принцип не ви провокирам така, но трябваше да отговоря на тоя зад... смешник!

Искрено се надявам, че ще получиш подобаващ отговор от феновете на "Реал" - Мадрид , дрис ... каталунски клоуне! :lol: От мен още веднъж, този път на любимия ми немски език: Gute Nacht! :lol: :lol: :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

rdrdrd
Контакти:

Мнениеот rdrdrd » 11 сеп 2010 21:29

boston celtics написа:хаха, тука мирише на продаден хахаха..не,някой знае ли колко е бил коефициента :lol:

в някои сайтове стигаше до 50, но надали е продаден, по скоро подценяване

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 11 сеп 2010 21:31

rdrdrd написа:
boston celtics написа:хаха, тука мирише на продаден хахаха..не,някой знае ли колко е бил коефициента :lol:

в някои сайтове стигаше до 50, но надали е продаден, по скоро подценяване
Да де,за се бъзиках,но пък знае ли човек :) Да не станат скандалите както в Германия хаха
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Върни се в “Футбол - Свят”