Адриано- ръката

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

myuyuta
Контакти:

Re: Адриано- ръката

Мнениеот myuyuta » 15 фев 2009 23:36

Тъпо, наистина - аз съм си за Интер, но не може да зачитат такива голове. Щях много да фуча, ако тази ситуация се беше разиграла наобратно.

А на наблюдението, че на Запад съдиите бъркат два пъти в годината, ще отговоря, че изобщо не е така. "This British homosexual" осира всеки мач, който свири в Англия и Европа, но все пак се води за елитен съдия и все свири завързани мачове. И в Италия все има полемики, защото почти всеки съперник на Юве и Интер пищи. Поне днес на мача на МЮ грешките бяха безобидни - не повлияха на резултата, а и двата гола (отменения на Роналдо и този на Гибсън) бяха спорни, така че е долу-горе честно по едно решение да е в полза на двата отбора.

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 15 фев 2009 23:37

По принцип съм съгласен "popcorn", но не забравяй, че начело на този отбор е маестро Мауриньо.И този път може да се случи нещо различно.Иначе в Италия най- много подкрепят Ювентус, поне според мен.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 15 фев 2009 23:40

А моя Лацио от никой нищо добро не вижда, как са тръгнали нещата към изпадане вървим, а не само пореден пропуск на евротурнири :evil:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 15 фев 2009 23:41

Модератор ЛокоПД написа:Още една "Божия ръка"...Иначе страшен мач!

Страхотен аватар,железничарю :!:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 15 фев 2009 23:50

Наистина имаше ръка при гола, но иначе мача беше много хубав...

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 15 фев 2009 23:50

"Don Rumen" и аз взех такова решение преди години заради бездушна игра на любимия (български) отбор.Малко по-късно през годината отново започнах да ги гледам, но съдийските грешки ми идват в повече.
Не може да гледаш почти минута как играча се радва на попадението , тоест вече си убеден че е гол ( даже може и да си заложил за дадения резултат и да печелиш крупна сума ) и съдията да се присети, че е допуснал грешка.Какъв е смисълът на правилото, че каквото реши съдията на мига това е, дори и да е грешка(освен ако не е картон ,тогава на запад! го отменят)!?
Днес видяхме прецедент, а малко по-късно в италия също се осраха щото това не беше някакъв мач(макар че и да не е дерби това не значи че може да допускат грешки) , дълго чакано дерби.Мач който реши титла и в който играеха половината звезди на футбола в момента!

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Мнениеот nn72 » 15 фев 2009 23:55

Ticha написа:Наистина имаше ръка при гола, но иначе мача беше много хубав...
Съгласен съм! Добър мач,нека видим нашите! ;)
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!

dido_ss_
Контакти:

Мнениеот dido_ss_ » 15 фев 2009 23:56

на майкави принтери,бербо ще ви е.. майката,тогава да видим онзи мушмул,,специалния,,Розети-Милан 2-1 ПЕДАЛ

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 16 фев 2009 00:00

Ако това е най-добрият съдия за 2008 година, значи Антон Генов примерно трябва да е на второ място.

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 16 фев 2009 00:03

Много отдавна не бях виждал да се зачете гол с ръка толкова явно! Да кажем главния съдия е бил далеч и не е видял, ами страничния за чий ... е там? Толкова ясно се видя, но може би в Италия играта с ръце в наказателното поле не им прави впечатление след 1994, че и преди това-прихванали са от Марадона! След тоя мач мога да си отговоря съвсем спокойно защо Интер от не знам колко години нямат успех в Европа-не им свирят италианци! В Италия винаги са подпирали Ювентус (продължения до гол за Юве, дузпа или червен картон-понякога и трите или две са достатъчно) Интер напоследък са им много сериозна конкуренция на тях им признават нередовни голове най често! Не е виновен Адриано! Сигурен съм че знаете ония лаф за циганина и баницата! Само не ми е ясно толкова големи мазохисти ли са в Италия- без Милан в ШЛ никога няма да вземат трофея! Феновете на Интер видяли отбора им да печели КЕШ вече са пенсионери( все пак 1965 е доста далечна), Юве 1996 станаха ( много от хората който се изявяват тук тогава са минавали прави под масата и речника им е бил от 12 думи)! От ФИФА и УЕФА ще ми обясняват колко ще навреди на футбола ако се приемат видеоповторенията! Ще навреди ама на нечии интереси! Днес окончателно решиха шампионата в Италия! Само това да беше с мед да ги намажеш! Ами в Англия ония гном, изрод,изчадие както и да го нарека малко ще му е-какви ги върши-окепазява всеки мач който му дадът! В ШЛ колко такива решения има, за СП и ЕП да не говорим! Аз не съм по-умен от шефовете на ФИФА И УЕФА, но щом аз ги виждам тия неща те да не са кьорави? Който е гледал СП2002 помни тогави какви брадви,тесли,томахавки,чукове и всякакви такива се раздаваха! Това ли е футбола който искаме да гледаме :?:
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Върни се в “Футбол - Свят”