Абсурдни спортове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Re: Абсурдни спортове

Мнениеот sixtynine » 10 сеп 2010 17:06

Лакрос, Бадминтон, стреляне по разни панички и такива :lol:
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 сеп 2010 17:08

Първо, не е лошо да се уточни, за какви спортове говорим ...
За Олимпийски, или ?
Щото .... то има спортове и като:
Мятане на GSM-ми
Носене на жена през блато
"Надбягване" с петли ...
Секса, също е спорт .... както става ясно, от клипчето по горе ... :lol: ... :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 10 сеп 2010 17:12

Художествена гимнастика за мъже (много популярна в Япония) :o , вдигане на тежести за жени :o ! За тези се сещам "на първо четене". :lol: :lol: :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 10 сеп 2010 17:16

NeRaDzYrA написа:Стрелба с лък :lol:

така свалях една мацка в Естония и щях да съм много по-щастлив, ако го учехме в училище, вместо скок на коза например :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 10 сеп 2010 17:18

Гуу написа:
Шахбокс

Това е нов вид спорт, който съчетава шахмата с бокса, но най-интересното е, че първият европейски шампион в дисциплината е българинът Тихомир Атанасов Доврамаджиев-Тичко. Играта е създадена от холандеца Йепе Рубинг през 2003 г., но самата идея възниква още през 1992 г., когато писателят Анки Билла го споменава в книгата си Froid-Équateur. Една от целите на този спорт е концепцията здрав дух в здраво тяло. Срещата между двамата съперници се състои от 6 рунда шахмат и 5 рунда бокс, като се започва с четириминутна игра на шах, след което се продължава с двуминутен бокс и т.н. След всеки рунд има една минута пауза, през която съперниците имат време да свалят ръкавиците си. Играе се бърз шах, като общото времетраене на шахматната среща е 12 минути. Съперниците могат да спечелят срещата чрез нокаут, мат или по решение на съдията. Ако 12-те минути на единия състезател свършат, другият печели. Шахбоксът е организиран от Световната организация по шахбокс, чието мото е „Битките се водят на ринга, а войните се провеждат на дъската“. Наскоро новият спорт е признат и от международната федерация по шах (ФИДЕ), след като президентът й Кирсан Илюмжинов се включва в символичен двубой срещу бившия световен шампион по бокс при аматьорите Раимкулем Малахбеков в столицата на управляваната от него държава Калмикия. Първото световно първенство се провежда в Амстердам през 2003 г., като шампион става създателят Рубинг. Две години по-късно, на 1 октомври, в Берлин българският шахматист Тихомир Тичко Тигъра грабва първата европейска титла на дебютното първенство на Стария континент, като побеждава на финала германеца Андреас Шнайдер. На ринга двамата са равностойни и не излъчват шампион, но на дъската Тичко буквално нокаутира своя съперник.
novinar.net

[youtube]http://il.youtube.com/watch?v=43Wcbd0dJpQ[/youtube]

аре стига бе?!?!?!??!! е тва е новият ми спорт!!!!!!!!!! :)
Изображение

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 10 сеп 2010 17:18

"Камък, ножица, хартия"... Да има такъв спорт, преди време по Евроспорт хванах финала на световното. Победителя спечели повече от 50 бона. Абсолютна глупост... :shock: :lol:

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 10 сеп 2010 17:20

Австралийски футбол.
Не знам дали е абсурден, защото австралийците си пълнят стадионите на макс, а резултатите в мачовете са баскетболни. Самия спорт е смесица от ръгби и европейски футбол.
За мен абсурден спорт например е бейзбола. Може би защото не го рзбирам.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 10 сеп 2010 17:21

fabregas_949 написа:"Камък, ножица, хартия"... Да има такъв спорт, преди време по Евроспорт хванах финала на световното. Победителя спечели повече от 50 бона. Абсолютна глупост... :shock: :lol:

И аз го гледах
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 сеп 2010 17:23

fabregas_949 написа:"Камък, ножица, хартия"... Да има такъв спорт, преди време по Евроспорт хванах финала на световното. Победителя спечели повече от 50 бона. Абсолютна глупост... :shock: :lol:

И аз имах "щастието" да хвана малко от този спорт, по - Евроспорт.
Тези 10 минути, са най загубеното време от живота ми, за което съжелявам ! ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

slobo
Контакти:

Мнениеот slobo » 10 сеп 2010 17:25

Най- абсурден е спортът, дето го играха 11 момчета с бели фланелки на националния стадион преди няколко дена !
Последна промяна от slobo на 10 сеп 2010 17:26, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - Свят”