Открито писмо до Уейн Рууни
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Открито писмо до Уейн Рууни
Аман! Сега като ни вкарат 5-6 гола убеден съм пак Бербатов ще е най-виновен!
НЕ искате Бербатов, добре! Получавате Рангелов, Домовчийски и Божинов. И тримата ако вкарат общо, колкото гола има Бербо за националния ми се обадете. Без значение дали съперникът е Сан Марино и Лихтенщайн или Германия и Бразилия!
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Бербатов не струва дори и 10 милиона евро , пък камо ли 30 ! Аз съм Сър Алекс ето кой съм аз ! Какво ти пука кой съм аз. Имам си правото да искам каквото и да е. Мога да пожелая Бербо да отиде и да скочи от някой мост. А като българин смятам , че мога да имам претенции към Барби , защото трябваше да направи всичко възможно да помогне на България , а не да си тръгва от задния вход! Awesome при ерата Бербатов целия отбор играеше за него и го захранваше с топки ! Как няма да има 30000000 голя срещу футболните джуджета !
Рууни да го е отвличал Георги Илиев докато шеф му е бил Илия Павлов,да са го псували фенове на Ман. Ю , защото е пропуснал положения в мач с Арсенал,да са заплашвали че ще отвлекът сима му.+ Рууни няма нито толкова стаж,нито толкова голове за националния отбор,че да се отказва,ама виж ако Пламен Иванов реши да се откаже от журналистиката ще го подкрепя,даже ще му подаря един чувал семки да люпят с Батков в ложата на Герена по време на мач на любимия му Левски.СТИГА С ТАЯ ПРЕСТРАСТНА ЖУРНАЛИСТИКА !!! П.П. Нямам за цел да засягам феновете на Левски
- Бижутера
- Контакти:
Не ми хареса особено коментарът на господин Иванов....много ирония към Бербо, много нещо....

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- Даниел Младенов
- Контакти:
Добре го каза на нашата манекенка бербатова, да вземе да се огледа защото ще изиграе още 2-3 лесни мача, ще дойде я ливърпул, я челси мърдата ще се размотава по терена като шиле из люцерна и пак ще го заковат на скамейката. И тогава ако дойде да се моли за място в национала да си връща формата, да не го приемаме
- south_division
- Контакти:
Мнението си за Бербатов съм го казал отдавна. Щом си голям играч много ясно, че хората очакват от теб да водиш отбора и да си винаги най добрия и ако може всеки гол да е твой и да не се контузваш ако щете. Нормално е , така е по цял свят. На кого да се надяваме, ако не на Стилян, Мартин, Берба, Божинов, та нали те играят в топ първенствата на Европа. Когато един футболист вдигне летвата после няма право да играе слабо, това е в главата на фена. При победа си носен на ръце, при загуба заровен под земята.Нима Берба не отнесе критики в клубния си отбор? Всяка медия го пращаше в различен отбор и едва ли не беше първи в списъка за гонене от Фергюсън. Сега какво е положението вкара два гола, играе добре и е най големия. Решението си е негово какво да прави с живота си, но не са виновни хората или журналистите, виновна е фразата "След време ще се върна да Ви оправя футбола". Той "Англичанина" ще Ни оправи футбола. Е това е положението ние сме в Африка , той не е от Благоевград , Димитър Пенев не го е открил за футбола и не Цска не беше трамплин за кариерата му.
Руни е на 24 години, раничко му е да се отказва. Бербо се отказа защото е на 30. А българските спортни журналисти може да са слаби драскачи, но пък компенсират със злоба.
С Бербатов или без него все тая.Пак ще паднем с 2-3 гола утре и пак няма да се класираме никаде..не е лесно да си заобиколен от банда бездарни връзкари разбирам го и го подкрепям на 100%
Няма съмнение най-добрия ни футболист в момента,но за утре ще ни трябва единСтоичков.. да си припомним:
http://www.vbox7.com/play:af584fe4
Няма съмнение най-добрия ни футболист в момента,но за утре ще ни трябва единСтоичков.. да си припомним:
http://www.vbox7.com/play:af584fe4
- florentin_petre
- Контакти:
Когато Бербатов играеше беше виновен и го плюехме, когато Бербатов се отказа човечеца още по виновен, какво Ви става бе хора, националниия не е само Митко оставете си гои намира момчето сам се е издигнал до там че да го хареса САФ стига с тея глупости търсете причините другаде, аман от нация дето само се оплаква и все другите са и виновни. Относно Пламенчо който си го може, може си го - глупост след глупост или просто казано ЗАВИСТ.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s