Вратарчо, а ти българин ли си?[/quote]
DA ! ! !
Димитър Бербатов - Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Уникален гол на Бербатов
UltraBlue. написа:VraTar4o написа:A nqkoi zabelqza li 4e samo govejdi pluqt Berbatov ...?
А ти забелязваш ли че само хората от петолъчката защитават Барби ??? И мога да ти кажа каква е точната причина толкова се гордеете че е бил играч на Цска че не спирате да го защитавате но не знам на какъв език да ви се обясни че не говорим за Цска а НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР В КОЙТО ИГРАЯ БЪЛГАРИ!!!! И не ми се надъхвай толкова с детски градини и тем подобни че като те гледам че даже не можеш да си смениш езика и ми пишеш на латиница ми става ясно къф "чичко" си..
Ако Valkat_levski, Alex и Azata са привърженици на ЦСКА, ти давам 1000 лв от раз.
ПП На колко си години, ако не е тайна?
UltraBlue. написа:Кашчей написа:Какви точни думи бе.. кое му е точното бе кога тоя е отнемал топка и е подавал и не знам си какво вие нещо хич не сте в ред честно почвам да се плаша от тоя форум.. не мога само да си обясня как е отнемал топка след като тичаше на мач межу 3,4 км за 90 мин .. сигурно като са му я подавали на 1м. от него го броите за отнемане
Център-нападателят с какви функции е натоварен в един отбор?За чий са халфовете и защитниците, ако центърът трябва да отнема топката, да прави играта, да центрира и да вкарва головете?
Не бе тия твойте приятелчета така разправят че правел всичко а той даже и една ч...я не може да си направи. ПЕПЕРУДА ТОВА Е ТОЧНОТО ОПРЕДЕЛЕНИЕ!!![/quote]
Кажи каква чикия е направил Гонзо в националния?Злобата е велика сила, но тя разяжда отвътре тези, които я носят в себе си.Ти и аз не сме и никога няма да бъдем футболисти на един от най-великите отбори в света.Само че аз се кефя на играта и головете, а ти се задъхваш от злоба, защото е Бербатов, а не е Кривия или Мечо в тази роля.Имената са примерно дадени и нямам предвид точно тези играчи.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
VraTar4o написа:Az sam gord 4e BERBATOV E igral v CSKA A ti shte umresh ot qd 4e ne e igral v levski nali govedo ?
Мюсюлманине бъде така добър и си изтегли КИРИЛИЦАТА, защото все пак официалният език в България е БЪЛГАРСКИЯТ!!!
Май средната възраст на хората които пишат тук е 12 години. А средния процент на игралите изобщо някога футбол лично според мен е под 20. Но пък явно футболните капацитети са доста. Играта ви е ясна момчета, продължавайте..... Дано утре стигнете и до вестник "Сън" там имат нужда от вас.... А Бербатов ще прави това което може най-добре, ще играе футбол обграден от хора които е разбират тази игра. А в националния ще играем ганкиното.... това го можем най-добре!
-
- Контакти:
гмм написа:SHAKOMINATORA-Я се успокой и си изпий хапчетата бе смешник .Едноклетъчно е на майка ти сина.Ти какъв го раздаваш тука.Много си смел зад клавиатурата бе мушморок
Каза ли нещо?
Виждам как си се регистрирал специално за да оплюеш един успял българин,защото живота ти е гаден и мизерен

- UltraBlue.
- Контакти:
VraTar4o написа:UltraBlue. написа:VraTar4o написа:A nqkoi zabelqza li 4e samo govejdi pluqt Berbatov ...?
А ти забелязваш ли че само хората от петолъчката защитават Барби ??? И мога да ти кажа каква е точната причина толкова се гордеете че е бил играч на Цска че не спирате да го защитавате но не знам на какъв език да ви се обясни че не говорим за Цска а НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР В КОЙТО ИГРАЯ БЪЛГАРИ!!!! И не ми се надъхвай толкова с детски градини и тем подобни че като те гледам че даже не можеш да си смениш езика и ми пишеш на латиница ми става ясно къф "чичко" си..
Az sam gord 4e BERBATOV E igral v CSKA A ti shte umresh ot qd 4e ne e igral v levski nali govedo ?
НИКОГА , къде ще да е играл бе ти си много кухо парче бе мойто момче на теб даже не че ти липсват първите 7 години ами не знам.. сигурно като са те запланували още нещо ти е имало я питай ваще на кво са карали докато са те правили ??? За пореден път казвам не ме интересува от кой отбор е както мразя Бербатов така мразя и Сърмов слаб е не става нищо от него , при Бербатов проблема е друг качества има сърце няма толкова ли е сложно да се разбере ???
LSFC 1914 написа:VraTar4o написа:Az sam gord 4e BERBATOV E igral v CSKA A ti shte umresh ot qd 4e ne e igral v levski nali govedo ?
Мюсюлманине бъде така добър и си изтегли КИРИЛИЦАТА, защото все пак официалният език в България е БЪЛГАРСКИЯТ!!!
Хубаво,че му го казва човек с БЯЛ аватар

YNWA!
Ей , мацко.. не знам вас какво толкова ви е превзела тази дума злоба ??? Искаш ли да ти кажа честно колко ми е през к..а за Бербатов а ? Колкото ми е и за тебе .. нито ме интересува , нито изпитвам някаква злоба просто се чудя как може да сте толкова прост народ и да защитавате човек който носи капитанската лента на България и се отказва в може би най-важния момент не мога да си го обясня.. и с право феновете на Левски си ви наричаме ТУРЦИ!!![/quote]
Така първо ти даже и през к..а не си ми.Ако си малко по интелигентен най-малкото като си прочетеш темата ще разбереш ,че пишеш с злоба,ако пак не разбереш ползвай чичко гугъл и виж каво означава самаат дума.И незнам как имаш смелостта да наречеш прост народ тези който харесват и защитават човек който е световно признат.Ако направиш и една капчица от това което е направил и той може и теб да те подкрепим,но до тогава не си ми и през к..а
Така първо ти даже и през к..а не си ми.Ако си малко по интелигентен най-малкото като си прочетеш темата ще разбереш ,че пишеш с злоба,ако пак не разбереш ползвай чичко гугъл и виж каво означава самаат дума.И незнам как имаш смелостта да наречеш прост народ тези който харесват и защитават човек който е световно признат.Ако направиш и една капчица от това което е направил и той може и теб да те подкрепим,но до тогава не си ми и през к..а
Последна промяна от masona84 на 28 авг 2010 22:43, променено общо 1 път.
VraTar4o написа:Вратарчо, а ти българин ли си?
DA ! ! ![/quote]
Българите пишат на кирилица, вратарчо!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":