п.п. впрочем по коя телевизия ще го дават, защото по БНТ не съм засичал реклама засега
България - Швейцария
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
България - Швейцария
Мача наближава, а почти не се говори за него.Толкова ли се отчуждихме от националния отбор или просто ни е страх да не се получи пак резултата от Сърбия
п.п. впрочем по коя телевизия ще го дават, защото по БНТ не съм засичал реклама засега
Re: България - Швейцария
ще го дават по БНТ
малко наизуст пиша, ма мисля, че е на 18.02
За съжаление...пак ще падаме
малко наизуст пиша, ма мисля, че е на 18.02
За съжаление...пак ще падаме
Грешна ти е информацията
Срещата е с начален час 21,30 часа българско време на 11 февруари. 
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Ако се докопаме до Х пак ще е добре!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
hlucho написа:Ако се докопаме до Х пак ще е добре!
Пък ако вземем да бием не ви виждам вашето съсловие къде ше се криете
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
11.02 srqda 21 30 .Studito pochva 21 00.A za tova,4e ne se govori ,gre6i6 mnogo.Ponedelnik,vtornik i srqda ste ima specialno studio vecherta po Ring samo za tozi ma4.Vij programata i se ubedi.
То почти само за треньора се говори 
Всяка контрола е от полза независимо какъв е крайният резултат. Оставете Стоилов да си провери футболистите и не се палете ако загубим!
Дано се получи хубав мач
Оптимист съм за бъдещето на националния отбор след направените промени!Вярвам,че шансовете за класиране не са загубени!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.