Беверен излъга Антверпен в дербито на Втора белгийска дивизи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Беверен излъга Антверпен в дербито на Втора белгийска дивизи
хахаха антверпен и беверен хахаха тия са ви черните овце и още колко неизвестни отборчета са ви наказвали здраво говедата
mike28 написа:Беверен не бяха ли оня клуб,наречен " 10 малки негърчета и един вратар?" Помня, че преди няколко години отстраниха Левски с дузпи, а за кошмара на сините с Антверпен само съм чувал и чел( от там идва израза евроидиоти май)- имали някъде из нета някое видео по въпроса?
http://www.vbox7.com/play:27f66407 -

Мерси, позорно, не позорно - това си е част от историята на клуба. По-позорното е, че толкова години след този мач не можаха да си вземат поуки.
Помня един друг мач, ала на Олимпик Марсилия, които обръщат резултата от 0-3 до 4-3 ама не и за такъв кратък срок. Мисля, че и Вердер имат срещу Порто обрат от 3-0 до 3-5 .
Както и да е, мисля че е добре кадри от този голове да се пускат в началото на всеки сезон на момчетата, като обица на ухото един вид.
Помня един друг мач, ала на Олимпик Марсилия, които обръщат резултата от 0-3 до 4-3 ама не и за такъв кратък срок. Мисля, че и Вердер имат срещу Порто обрат от 3-0 до 3-5 .
Както и да е, мисля че е добре кадри от този голове да се пускат в началото на всеки сезон на момчетата, като обица на ухото един вид.
- Neron
- Контакти:
buhinho написа:Neron написа:Да не казваме Торпедото от Москва какво прави в 2-3та дивизия на Русия,че ще станете хептен за смях...
Като не знаеш за какво става въпрос по-добре си замълчи. Това Торпедо, което е сега във 2ра дивизия няма нищо, ама нищо общо с отбора, който ни отстрани. Отбора в момента се казва ФК Москва, а пък бюджета му е колкото на всичките наши отбори взети заедно.. много е лесно да кажеш нещо ама вземи провери 1во че да не се излагаш като кифладжия...
Абе пъпеш има си ФК Москва и Торпедо Москва.ФК Москва завършиха 9ти в 1ва дивизия а Торпедо 18ти в 2ра дивизия и отпаднаха в трета.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- heavymetal
- Контакти:
ТОВА СА ВАШИТЕ ЕВРОУСПЕХИ - ЗАГУБИТЕ НА ЛЕВСКИ... ДУШИЦИ БЕДНИ ДОЛНИ МАЛКИ КРЕХКИ ЗЛОБНИ
ТОВА СА ВАШИТЕ ТОПЛИ СПОМЕНИ... ТОВА ВИ КРЕПИ... А КОЙ ВИ Е ВИНОВЕН ЧЕ НЕ
ПОСРЕЩНАХТЕ С КАМЪНИ ТОЗИ КОЙТО ДОЙДЕ ДА ВИ ЗАТРИЕ - ЛУПИ ЗАЛИЧИТЕЛЯТ...
ПЪТУВАЙТЕ ПРИ КРЕМИКОВЦИ И ЕВРОЛЕВИЦАТА... БЕДНЯЦИ!!!

ТОВА СА ВАШИТЕ ТОПЛИ СПОМЕНИ... ТОВА ВИ КРЕПИ... А КОЙ ВИ Е ВИНОВЕН ЧЕ НЕ
ПОСРЕЩНАХТЕ С КАМЪНИ ТОЗИ КОЙТО ДОЙДЕ ДА ВИ ЗАТРИЕ - ЛУПИ ЗАЛИЧИТЕЛЯТ...
ПЪТУВАЙТЕ ПРИ КРЕМИКОВЦИ И ЕВРОЛЕВИЦАТА... БЕДНЯЦИ!!!
Последна промяна от Darina на 09 фев 2009 12:13, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви
Причина: Пиши с малки букви
- POPCORN
- Контакти:
хахахахах абе пичове сини я се стегнете къде ми сравняте торпедо с Беверен Анвверпен хаха за 6 мин 3 гола ей това е хаххаа и то головете почват от 89 минута хахах.май не само на нас 6 мин е кофти продължение.точно в последните секунди анверпен вкарва за 4 на 3 и съдята дава край на мача хахахаха.mike28 tте не всяка година а преди всеки мач трябва да им ги пускат.ама кофтито е че са много такива мачове, няма да им стигне сезона за всичките.а по време когато играят в Европа няма смисъл да им пускат те гледат на терена какво става
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Ами като сме почнали тогава, да пускат и на червените преди всеки мач кадри от загубата с 8-0 от Литекс, а? Не е така, всеки отбор си има добри и слаби моменти. Не бива да се прекалява с натякването непрекъсанто нито на едните, нито на другите обаче. Само в този форуми хиляди пъти са вадени жалките резултати и на двата отбора срещу някакви почти неизвестни никому тимчета, и какво от това? Никой вече не може да се засегне от такова нещо, след като са ти го повтаряли 100 пъти.
- sedem_!_dva
POPCORN написа:хахахахах абе пичове сини я се стегнете къде ми сравняте торпедо с Беверен Анвверпен хаха за 6 мин 3 гола ей това е хаххаа и то головете почват от 89 минута хахах.май не само на нас 6 мин е кофти продължение.точно в последните секунди анверпен вкарва за 4 на 3 и съдята дава край на мача хахахаха.mike28 tте не всяка година а преди всеки мач трябва да им ги пускат.ама кофтито е че са много такива мачове, няма да им стигне сезона за всичките.а по време когато играят в Европа няма смисъл да им пускат те гледат на терена какво става
Прав си да, не може да има сравнения м/у двата отбора, след като в отбора от Белгия тогава се състезават играчи, които сега играят в Арсенал, Германия, Франция и Гърция. Не може и да има сравнение с Торпедо Москва, където няма и един известен футболист ( донякъде може би само Семшов). Така че тук наистина си прав

NON MOLLARE MAI
mike28 написа:Беверен не бяха ли оня клуб,наречен " 10 малки негърчета и един вратар?" Помня, че преди няколко години отстраниха Левски с дузпи, а за кошмара на сините с Антверпен само съм чувал и чел( от там идва израза евроидиоти май)- имали някъде из нета някое видео по въпроса?
Ами неса и 1 вратар,преди загрявка белия се контуси и така стана 11 малки негърчета

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
Това срещу отборчето от Андверп го помня много добре( големи драми имаше с метнати през прозорците телевизори
) , но за мен най-голямата възможна излагация е да дойде отбор, които е на последно място в класирането на своята държава, без треньор и да те отстрани....
Годината е някъде към то 1995-1996г. - а да можеше да се види сега някъде физиономията на Сираков тогава след края на "драмата"...
За тия дето сега се чудят - с Левски се подигра така колоса "Олимпия" при второто си идване в София за 2 години...
"Олимпия - догодина пак ела"...това се появи в червената агитка в евротурнирите през сезон 1996-1997г. там при онези мачове срещу "Стяуа"...вече не мога да кажа коя точно червена фракция го измисли, мисля че бяха тия от Плевен с големия тъпан, но може и да бъркам....
ЦСКА има 2 сериозни издънки - МТК и Торпедо, а на Левски вече спрях да ги броя колко са, коя от коя по идиотски...Започнах от 1987г. мисля беше срещу ОФИ Крит и така до тазгодишните....
Айде със здраве и нали си знаете :

Годината е някъде към то 1995-1996г. - а да можеше да се види сега някъде физиономията на Сираков тогава след края на "драмата"...

За тия дето сега се чудят - с Левски се подигра така колоса "Олимпия" при второто си идване в София за 2 години...
"Олимпия - догодина пак ела"...това се появи в червената агитка в евротурнирите през сезон 1996-1997г. там при онези мачове срещу "Стяуа"...вече не мога да кажа коя точно червена фракция го измисли, мисля че бяха тия от Плевен с големия тъпан, но може и да бъркам....
ЦСКА има 2 сериозни издънки - МТК и Торпедо, а на Левски вече спрях да ги броя колко са, коя от коя по идиотски...Започнах от 1987г. мисля беше срещу ОФИ Крит и така до тазгодишните....

Айде със здраве и нали си знаете :

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!