Тази анкета е абсолютно бъгава, последния път се изненадах как БТВ са толкова прости да зачетат резултатите от нея и общия брой гласували беше над 2 000 000

Ето така става гласуване безброй пъти от вашето PC в тази малоумно направена анкета от БТВ, която ще определи, кой мач НИЕ ЗРИТЕЛИТЕ да гледаме от 1/8 финалите =>
С изключване на Cookies....влизаш гласуваш и както са ти показани резултати си изключваш Cookies, ако си с Мозила от Tools>Options>Accept Cookies from sites просто махаш отметката и след това даваш с мишката горе на Refresh като постояно си натиснал Enter и така всяко цъкване с мишката на Refresh дава глас, естествено след като си гласувал и си на страницата с показани резултати и тогава цъкаш колко ти е бърз пръста, това е фокуса, но на мен не ми се занимава вече и други го знаят и цъкат като луди в една безсмилена бъгава анкета ако искат да зачитат БТВ резултатите от нея и да си вярват, че 10 милиона са влезли и са посетили сайта им....и с другите интернет браузери става дори с браузера Opera е най-лесно, тъй като не се налага да е постоянно натинснат Enter преди да даваш Рефреш на страницата, но аз ползвам само Мозила.Но повтарям аз нямам никакво намерение да се занимавам, БТВ показаха, че са достатъчно прости и взимат под внимание този начин на гласуване
....Да знаете, че БТВ са прости и по този начин ще се определи кой мач да наблюдаваме