АИК-Официален сайт
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: АИК-Официален сайт
To google как превежда,мани,мани-и аз го ползвам да уча езика,ама само се вкарвам в беля,понякога една разместена буква и става интересно.А относно това дали ще идват фенове на АИК-не почти никой няма да дойде-те са си силни на тяхна територия-освен някои по морето ако има и да се метнат до София.В медиите ги предупреждават да не идват в Бг,че сме били много диви и имаше снимки днес от агитката на Левски от някои моменти срещу цеца,кървави глави и т.н.Абе тегав мач ще е реванша,ама ако ги резнеме в началото,ги прескачаме.
Няма втори като Божидар Искренов-любимец завинаги!
-
- Контакти:
veseo написа:Гуу написа:Не се занимавайте с глупости
Е как, форумни хулигани саШведите ги натупаха там, ся ще "отмъщават" по форумите - от разстояние, където големите шведски батковци не могат да ги докопат
А ти като какъв се проявяваш сега ? Като форумен дразнител ( като знаеш че дори и да подразниш някой ТИ си този който се крие зад мониторчето и ти си страхливеца ) ? Нали ти е ясно това ? Ако имаш проблем кажи си го . Ако не отивай се радвай на победата над ТКЗС-то , че отново следват мачове с професионални клубове и не само , че ще треперите до 80-та мин , ами и след края на мача пак ще има плюене към чужденците и другите подобия на футболисти. Смятам си ме разбрал правилно и не е нужно да ми отвръщаш с някое друго тъпо клиширано мнение , защото от теб само такова се очаква

Obichamlevski написа:veseo написа:Гуу написа:Не се занимавайте с глупости
Е как, форумни хулигани саШведите ги натупаха там, ся ще "отмъщават" по форумите - от разстояние, където големите шведски батковци не могат да ги докопат
А ти като какъв се проявяваш сега ? Като форумен дразнител ( като знаеш че дори и да подразниш някой ТИ си този който се крие зад мониторчето и ти си страхливеца ) ? Нали ти е ясно това ? Ако имаш проблем кажи си го . Ако не отивай се радвай на победата над ТКЗС-то , че отново следват мачове с професионални клубове и не само , че ще треперите до 80-та мин , ами и след края на мача пак ще има плюене към чужденците и другите подобия на футболисти. Смятам си ме разбрал правилно и не е нужно да ми отвръщаш с някое друго тъпо клиширано мнение , защото от теб само такова се очаква
Трол се нарича :Р И не ме бъркай с другите евроидиоти, не съм фен на нито един от вас, убийци на българския футбол

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- blue magic
- Контакти:
veseo написа:Obichamlevski написа:Трол се нарича :Р И не ме бъркай с другите евроидиоти, не съм фен на нито един от вас, убийци на българския футболПросто ми е кеф да се гавря колко сте жалки и двата "гранда" и накрая си продавате звездите в руски или турски средняци
Що за логика е това? Нито сме жалки, нито целта ни (поне на ЛЕВСКИ) е да продаваме играчите. Всеки отбор, който има сила да побеждава може да претендира да е водещ бг отбор.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
Абе, пичоци червени, сини, не създавайте напрежение.
Кога тук ще изпишете три поредни коментара без да се плюете. Не ви ли омръзна да се мразите, не се ли уморихте да се хабите в простотии.
Втори шанс живота не дава.
Кога тук ще изпишете три поредни коментара без да се плюете. Не ви ли омръзна да се мразите, не се ли уморихте да се хабите в простотии.
Втори шанс живота не дава.