УЕФА ШЛ, Квалификации, Прогнози

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dido_liv.fc
Контакти:

Re: УЕФА ШЛ, Квалификации, Прогнози

Мнениеот dido_liv.fc » 17 авг 2010 15:30

Зенит - Оксер 2-1
Спарта Прага - Жилина 2-0
Йънг Бойс - Тотнъм 1-1
Динамо Киев - Аякс 1-0
Розенборг - ФК Копенхаген 0-0
Базел - Шериф 3-1
Партизан - Андерлехт 1-1
РБ Залзбург - Апоел Тел Авив 3-0
Спортинг Брага - Севиля 1-2
Вердер - Сампдория 2-1
Това са моите скромни прогнози ;) . Като знаци съм сигурен за почти всички мачове,но точните резултати не гарантирам нищо :) :) :) :) :) :P

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 17 авг 2010 15:32

mArKa написа:Добре изпросихте си го. Мога ли да попитам освен купите в Италия (и то само защото там сте най-малко слабият отбор) какво имахте преди да пристигне Жозе. Всички говориха колко велик е Жозе, а не клко могъщи са Интер, чаткаш ли Моу а не Интер. Посредсвтени сте, ама много. Без оня зъбатия кон сте заникъде. Да можеш да кажеш същто и за Роман Абрамович, но руснакът направи отбор, които да мачка наред, и само Жозе миналият сезон успя да ни попречи да спечелим срещу ВАС. По-далеч от 1/8 финалите вие кога сте виждали. Дали Челси ще спечели ШЛ или не не си ти човека, които да каже, и слава богу. така че се заври някъде, свали си финала на ШЛ и си го глеткай колкото си поискаш, защото това ще ви е единственото голямо постижение на посредственият Италиански футбол, които за никъв х*й не става, нещо подобно като текущият си шампион без Жозе, а с онова плашило Рафа Безтитлес.. non si ottiene nulla per Grande Inter ...

ХАХАХАХА човек ние когато сме печелили КЕШ и купата на УЕФА вие се подвизавахте още в долните дивизии на Англия,така че не ми говори колко велик е Челси..а такива фенове като теб които са фенове от ерата на Абрамович..просто сте ми до болка познати!!! И да Челси скоро няма да спечели ШЛ...нямат манталитет на победители!!!! Аре със здраве

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 17 авг 2010 15:37

Днес 17.08.2010

Зенит – Оксер 3:0
Спарта (Прага) – Жилина 1:2
Йънг Бойс – Тотнъм 2:1
Динамо (Киев) – Аякс 0:0
Розенборг – ФК Копенхаген 0:1

Утре 18.08.2010

Базел – Шериф 3:0
Партизан – Андерлехт 0:2
Ред Бул – Апоел Тел Авив 2:0
Спортинг Прага – Севилия 2:3
Вердер Бремен – Сампдория 2:0

Pro.Daeg
Контакти:

Мнениеот Pro.Daeg » 17 авг 2010 15:55

Ах ,ах ,ах същите филми същите циврения както всяка година....... аман от вас бе всяка година едно и също оня няма история оня нямал класа оня не е като този аре спрете се бе ........ убивате всичко хубаво във този турнир с ваще глупави и комплексни прогнози и съждения ... това ,че някой не харесва Челси няма нищо общо с това ,че нямат класа да вземат КЕШ сеш се ?

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 17 авг 2010 16:18

durex написа:ХАХАХАХА човек ние когато сме печелили КЕШ и купата на УЕФА вие се подвизавахте още в долните дивизии на Англия,така че не ми говори колко велик е Челси..а такива фенове като теб които са фенове от ерата на Абрамович..просто сте ми до болка познати!!! И да Челси скоро няма да спечели ШЛ...нямат манталитет на победители!!!! Аре със здраве

То Моуриньо им го каза на играчите на Интер - че за нищо не стават, имат една подарена шампионска титла, една с късмет и една в последния кръг след треперене докато пуснаха Ибра да вкара 2та гола с Киево (или Парма) беше....
Жозе спаси Интер от серията отпадания на 1/8 финал, научи ги да играят правилно, купи нужния плеймейкър, не да разчита само на Златан, да ги носи на гърба....
Интер нямаха Скудето от 88-89 нямаха титла, дадоха им една в съда, осакатиха всички грандове, Интер дръпнаха спечелиха още 2 титли, дойде Жозе - направи си трансферите, взе всичко възможно и сега пак по инерцията ако направят нещо Интер - добре, ако не здраве да е....
Челси били отбор без история -> те са третия най-успешен отбор във Висшата Лига от създаването й, рекордьор по голове и точки, от 93 насам Челси няма класиране извън топ 6 в Англия, а че имат фенове от скоро - така е, но те ги печелят тези фенове, мен ме спечели едно дребно италиянче с 25 номер играеше в Челси ;)
А Интер колко фенове спечели последните години ?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 17 авг 2010 16:19

JackPackage написа:
durex написа:ХАХАХАХА човек ние когато сме печелили КЕШ и купата на УЕФА вие се подвизавахте още в долните дивизии на Англия,така че не ми говори колко велик е Челси..а такива фенове като теб които са фенове от ерата на Абрамович..просто сте ми до болка познати!!! И да Челси скоро няма да спечели ШЛ...нямат манталитет на победители!!!! Аре със здраве

То Моуриньо им го каза на играчите на Интер - че за нищо не стават, имат една подарена шампионска титла, една с късмет и една в последния кръг след треперене докато пуснаха Ибра да вкара 2та гола с Киево (или Парма) беше....
Жозе спаси Интер от серията отпадания на 1/8 финал, научи ги да играят правилно, купи нужния плеймейкър, не да разчита само на Златан, да ги носи на гърба....
Интер нямаха Скудето от 88-89 нямаха титла, дадоха им една в съда, осакатиха всички грандове, Интер дръпнаха спечелиха още 2 титли, дойде Жозе - направи си трансферите, взе всичко възможно и сега пак по инерцията ако направят нещо Интер - добре, ако не здраве да е....
Челси били отбор без история -> те са третия най-успешен отбор във Висшата Лига от създаването й, рекордьор по голове и точки в един сезон, от 93 насам Челси няма класиране извън топ 6 в Англия, а че имат фенове от скоро - така е, но те ги печелят тези фенове, мен ме спечели едно дребно италиянче с 25 номер играеше в Челси ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 17 авг 2010 16:26

Зенит - Оксер 3-1
Спарта Прага - Жилина 2-0
Йънг Бойс - Тотнъм 1-3
Динамо Киев - Аякс 1-2
Розенборг - ФК Копенхаген 2-0
Базел - Шериф 2-0
Партизан - Андерлехт 1-2
РБ Залзбург - Апоел Тел Авив 2-0
Спортинг Брага - Севиля 1-2
Вердер - Сампдория 3-2

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 17 авг 2010 16:33

JackPackage написа:

Челси били отбор без история -> те са третия най-успешен отбор във Висшата Лига от създаването й, рекордьор по голове и точки, от 93 насам Челси няма класиране извън топ 6 в Англия, а че имат фенове от скоро - така е, но те ги печелят тези фенове, мен ме спечели едно дребно италиянче с 25 номер играеше в Челси ;)

Първо! Такова като подарена титла няма! Юве ги разкриха и ни дадоха титлата,защото бяхме втори след тях! За Жозе аз да съм казвал,че не ни е помогнал? И къде е казал,че футболистите ни не стават хахаха...на Челси като ставаха,къде им е требъла а?!!?!?!?!?!?!?!?! Интер последните 6-7 години си спечели доста фенове,така че не ги мисли тях

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 17 авг 2010 16:45

"You won a Scudetto in the court, the second because there was no competition and the third was won at the last minute. You are all a pile of shit," Mourinho is quoted as saying by La Repubblica.
- той тук май ги хвали.... :lol:
Не знам колко фенове са спечелили последните 6-7 години, но май изместиха Ювентус от "титлата" най-мразен отбор на Апенините....
А и Интер са света вода ненапита в Калчополи сигурно... те не си поръчват съдии никога.... :lol:

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 17 авг 2010 16:52

JackPackage написа:
"You won a Scudetto in the court, the second because there was no competition and the third was won at the last minute. You are all a pile of shit," Mourinho is quoted as saying by La Repubblica.
- той тук май ги хвали.... :lol:
Не знам колко фенове са спечелили последните 6-7 години, но май изместиха Ювентус от "титлата" най-мразен отбор на Апенините....
А и Интер са света вода ненапита в Калчополи сигурно... те не си поръчват съдии никога.... :lol:

Дай ми доказателства за думите си,че сме поръчвали съдии!

Върни се в “Футбол - Свят”