Димитър Бербатов - Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Преувеличени оценки за Бербатов
Не мога да разбера, след като не си гледал мача, как може да коментираш участието на даден състезател в срещата! Че даже и тема пуснал! Изгледай запис на двата мача и ще разбереш дали оценките са преувеличени или не. И тогава вече можеш и да коментираш!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
rzEtw написа:Не го хвалят, ама заради това му дават оценка ~8 и само на Скоулс от целия отбор има по-високи оценки.
На Скоус дават 8, на Бербатов е 7, както и на почти всички останали от МЮ.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите
[/offtopic]
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите

joring написа:rzEtw написа:Не го хвалят, ама заради това му дават оценка ~8 и само на Скоулс от целия отбор има по-високи оценки.
На Скоус дават 8, на Бербатов е 7, както и на почти всички останали от МЮ.
Темата е като цяло малко тъпа, защото в различните медии има рзлични оценки. В единия вестник дават наистина на Берба и Скоулс 8. А за това, което ме питаш коя преса чета, гледах отзивите от водещите им издания, но главно чета и пиша в Redcafe, където са по-важните мнения. Тези на феновете

Преувеличи ли са ти дозата на транквилантите ми се струва... И какво толкова те дразни, че даден футболист, било то и Бербатов е получел ЗАСЛУЖЕНИ похвали и високи оценки... щеше ли да си щастлив ако имаше 3 например 

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Абе общо взето няма угодия,и добре и зле да играе все на някой ще му е трън в очите.
Чудя се само колко от драскачите някога са стъпвали на терен и са ритали топка организирано.Аз ритам поне 2 пъти в седмицата/Аматьорски/ и като гледам как спира топката, как подава, как извежда и вижда играта, му се възхищавам.Знам колко е трудно и как аз никога няма да се науча на такива неща и как когато някой от нас направи някакво жалко подобие на терена на това , което прави Димитър Бербатов, после говорим цяла седмица за това по между си.Та мили драскачи, излезте на някой стадион, поритайте няколко пъти с футболисти, изиграйте няколко мача, но потичайте поне 1 час и тогава помислете дали е толкова редно да давате оценки на хората, които разбират и могат футбола поне 100 пъти по-добре от вас!
Това, че някакви си измислени Журналя казали, че Бербатов не е направил кой знае какво не означава АБСОЛЮТНО НИЩО!!!Все едно да кажа , че щом Шумахер взима завой с 250 не е нищо особенно и може да се вземе завоя поне с 280 и той е некадърен!Да ама аз в същото време си карам с 50-60 нали!!!Тогава!!!

Истинския атестат за представянето на Бербатов може да се търси само и единствено във форумите на manutd.com и естествено в мнението на най-големия САФ.А те са положителни.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
Батстанчо написа:Чудя се само колко от драскачите някога са стъпвали на терен и са ритали топка организирано.Аз ритам поне 2 пъти в седмицата/Аматьорски/ и като гледам как спира топката, как подава, как извежда и вижда играта, му се възхищавам.Знам колко е трудно и как аз никога няма да се науча на такива неща и как когато някой от нас направи някакво жалко подобие на терена на това , което прави Димитър Бербатов, после говорим цяла седмица за това по между си.Та мили драскачи, излезте на някой стадион, поритайте няколко пъти с футболисти, изиграйте няколко мача, но потичайте поне 1 час и тогава помислете дали е толкова редно да давате оценки на хората, които разбират и могат футбола поне 100 пъти по-добре от вас!Това, че някакви си измислени Журналя казали, че Бербатов не е направил кой знае какво не означава АБСОЛЮТНО НИЩО!!!Все едно да кажа , че щом Шумахер взима завой с 250 не е нищо особенно и може да се вземе завоя поне с 280 и той е некадърен!Да ама аз в същото време си карам с 50-60 нали!!!Тогава!!!
+1 разбирачите...стана ли ви ясно....
joring написа:Хвалят го българските "журналисти", а не тези на острова. В момента на острова никой не хвали Бербатов, даже напратив, повечето коментари след вчерашния мач бяха, че Берба е играл "впечатляващо", но въбще не пропуснаха да отбележат, че изпусна доста положения и е трябвало да отбележи поне още 2-3 гола, такива пропуски срещу по-силен противник може да бъдат фатални.
Шшшшшшшт,тихичко..аман от разбирковци,които "хващат" по 1-2 думи от изречение и вече се мислят за полиглоти.Колега,попълвай си лексикона и ходи на уроци по английски по-честичко!Освен това си и нелогичен,как иначе да си обясня следното:"В момента на острова никой не хвали Бербатов, даже напратив, повечето коментари след вчерашния мач бяха, че Берба е играл "впечатляващо""-това поне е вярно преведено

brilianten berbo ....magiosnik koito ne spira da zatvaria ostite na nerazbira4ite:)).
p.s. sorry za latinicata.
p.s. sorry za latinicata.