Някой знае ли от каде мога да си купя...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

brossy
Контакти:

Re: Някой знае ли от каде мога да си купя...

Мнениеот brossy » 10 авг 2010 17:02

ivan_kalev написа:
brossy написа:Ако те чуят Ботев,Левски,Раковски,Хаджи Димитър,Стефан Караджа,Каравелов и хилядите дали живота си за тази свобода,биха те разчленили и разкъсали.Такива били времената.Кой ти е учител по История бе.Ахмет Доган ли?Махай се от тука,че от такива като теб ми се гади.

Ох, да ти писне от такива, криворазбрали историята националистчета... ако ти имаше учител по история, или по скоро ако беше посещавал часовете по история, щеше да знаеш, че гореизброените от теб са се борили не срещу обикновените турци, а срещу управлението на османската империя... крайно време е да разберете всички, че те са обикновени хора, със обикновен живот, а тея филми си ги вкарвате вие... какво лошо има човека да пита откъде да си купи тениска на галатасарай...

Само думата Турция ме вбесява.А такива турци като вас направо полудявам.Явно сте Еничери.Или не знаете какво означава еничар.И какво значи да влязат у вас и да изнасилат майка ти пред теб и баща ти.Немам думи.Хванете и прочетете някоя книга на Вазов.

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Мнениеот lionel_messi » 10 авг 2010 17:14

ivan_kalev написа:
brossy написа:Ако те чуят Ботев,Левски,Раковски,Хаджи Димитър,Стефан Караджа,Каравелов и хилядите дали живота си за тази свобода,биха те разчленили и разкъсали.Такива били времената.Кой ти е учител по История бе.Ахмет Доган ли?Махай се от тука,че от такива като теб ми се гади.

Ох, да ти писне от такива, криворазбрали историята националистчета... ако ти имаше учител по история, или по скоро ако беше посещавал часовете по история, щеше да знаеш, че гореизброените от теб са се борили не срещу обикновените турци, а срещу управлението на османската империя... крайно време е да разберете всички, че те са обикновени хора, със обикновен живот, а тея филми си ги вкарвате вие... какво лошо има човека да пита откъде да си купи тениска на галатасарай...

Да, също така не сме били под турско робство, имало е само "присъствие" , ако се позоваваш на учебниците.. :roll:
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

ivan_kalev
Контакти:

Мнениеот ivan_kalev » 10 авг 2010 17:20

brossy написа:
ivan_kalev написа:

Само думата Турция ме вбесява.А такива турци като вас направо полудявам.Явно сте Еничери.Или не знаете какво означава еничар.И какво значи да влязат у вас и да изнасилат майка ти пред теб и баща ти.Немам думи.Хванете и прочетете някоя книга на Вазов.

Чел съм и Вазов и Ботев и Захари Стоянов и няма смисъл да ги изброявам... може би и ти си попрочел нещичко, с тази разлика че не си го осмислил... също така обаче, не съм чел никъде, че обикновеното турско население е врага срещу когото са се борили нашите герои ! Ако случайно съм пропуснал нещо, моля, препоръчай ми книгата.

ivan_kalev
Контакти:

Мнениеот ivan_kalev » 10 авг 2010 17:22

lionel_messi написа:
ivan_kalev написа:

Да, също така не сме били под турско робство, имало е само "присъствие" , ако се позоваваш на учебниците.. :roll:

В учебниците от моето време не пишеше присъствие, нито книгите на нашите възрожденски писатели са редактирани от ахмед доган нали?

Потребителски аватар
bai Momchil
Контакти:

Мнениеот bai Momchil » 10 авг 2010 17:43

methodman16 написа:Някой знае ли от каде мога да си купя екип на Галатасарай в София и ако може да напише адреса мерси предваритлено ;)

Изумяват ме подобни въпроси!!! Абстрахирайки се от това че е Галатасарай, дори и да е Реал М или Екзитър, всеки един профи отбор (а и не само) си има онлайн магазин (май само нашите отбори нямат). Поръчай си от там - в твоя случай:

http://www.gsstore.org/

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 10 авг 2010 18:19

levskimo написа:Скрийте се някъде бе. Сегашните турци ли са виновни, че 500 века сме робували? Аман от болни акъли.

Ти имаш ли представа колко години са 500 века?! Не знам за "розовите" както ти ги наричаш какви екипи са носили, но май феновете на Левски не сте с много добри познания по история...

П.П. Все пак да ти отговоря на въпроса: Юридически, днескашните турци имат вина! Като наследници! Когато наследяваш някого, ти не наследяваш само АКТИВИТЕ, на починалият, но също така наследяваш и ПАСИВИТЕ!!! За да нямат днескашните турци никаква вина, т.е. никакви пасиви... да ни върнат всичките територии от преди падането на България под османско робство!!! - това е най-малкото, което трябва ад направят! Да не говорим, че трябва 500 години да ни плащат данъци и да ни обезщетяват за изтърпените мъчения на нашите деди!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

haha

Мнениеот haha » 10 авг 2010 19:35

Не виждам,защо нападате момчето-като е фен на Галатасарай нека си вземе тяхна фанелка,не виждам какво лошо има.Много от вас смесват спорта със политиката,а това не е добре.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

ivan_kalev
Контакти:

Мнениеот ivan_kalev » 10 авг 2010 19:54

megan fox написа:
levskimo написа:Скрийте се някъде бе. Сегашните турци ли са виновни, че 500 века сме робували? Аман от болни акъли.

Ти имаш ли представа колко години са 500 века?! Не знам за "розовите" както ти ги наричаш какви екипи са носили, но май феновете на Левски не сте с много добри познания по история...

П.П. Все пак да ти отговоря на въпроса: Юридически, днескашните турци имат вина! Като наследници! Когато наследяваш някого, ти не наследяваш само АКТИВИТЕ, на починалият, но също така наследяваш и ПАСИВИТЕ!!! За да нямат днескашните турци никаква вина, т.е. никакви пасиви... да ни върнат всичките територии от преди падането на България под османско робство!!! - това е най-малкото, което трябва ад направят! Да не говорим, че трябва 500 години да ни плащат данъци и да ни обезщетяват за изтърпените мъчения на нашите деди!!!

добре бе, господин адвокат, ако дядо ти е убил човек, ти ли трябва да влезеш в затвора?
как си ги давате примери , кой каквото му отърва...
е**** изкривеното и примитивно "националистическо" мислене имате повечето !

вместо да носите тениски "България над всичко" и да висите по парковете да пиете бира и да псувате турция, вземете направете нещо за България, за да може поне малко да се пооправи положението

HJK
Контакти:

Мнениеот HJK » 10 авг 2010 20:15

Ей тази малоумна комплексарщина не мога да я разберА!!! Ако се разхождаш с фланелка на Англия (подчертавам!!! Англия) - едва ли не си пич, но ако си облякан с екипа на някой турски клубен отбор (между другото, основан от българин, ако не знаете) - вече си еничар, родоостъпник и т.н. Комплексари сте и комплексари ще си останете! :oops:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 10 авг 2010 20:27

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - Свят”