Изхвърлиха Майорка от Лига Европа!!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Изхвърлиха Майорка от Лига Европа!!!!
Това гадно синьо БФС стигна и до Майорка.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
spartaka написа:Еее,как може бе,толкова ме е яд,Майорка са ми най-симпатичния испански отбор от много години съм за тях.Имали дългове към Виляреал и затова,абе какви са тия глупости,ами Реал и Барса и други в Европа имат къде,къде по-големи,защо не ги спрат тях![]()
Уефа и тя е една мафия,със зъби нокти момчетата си изтрадаха да играят в Европа и сега....да пият една водица.И само забележете имали дълг към Виляреал....и сега кой ще играе на тяхно място....Виляреал,хах
![]()
![]()
![]()
Абе ти нормален ли си? Тъп ли си или какво? Сто пъти ти се обяснява - НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ДАДЕН КЛУБ ИМА ДЪЛГОВЕ, ВАЖНОТО Е ДА ИМА ПЛАН ЗА ПОГАСЯВАНЕТО ИМ. Ей, аман от Андрешковци. Все гледате как да минете метър и да излъжете някого.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
mn jalko az jiveq v mallorca i se nadqvah da se padnat s Levski no uvi...Ina4e tova ne6to be o4akvano mn sa zle s parite a i stadiona vinagi e poluprazen s tezi ceni na biletite....! nqmam kirilica tuka zatova pi6a s takiva bukvi

Очакваше се! Просто беше въпрос на време за да стане факт! Все пак жалко за Майорка.
-
- Контакти:
Дано да е вярно и тея мангали да лапат чурката, винаги са лягали на Барса и са се опитвали да направят мръсно на Реал. 

coup_de_boule написа:Дано да е вярно и тея мангали да лапат чурката, винаги са лягали на Барса и са се опитвали да направят мръсно на Реал.
Да щото последните 3-4 години Барселона не пердаши Реал както и където си поиска и с колкото си иска

Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
- storm
- Контакти:
coup_de_boule написа:Дано да е вярно и тея мангали да лапат чурката, винаги са лягали на Барса и са се опитвали да направят мръсно на Реал.
АХАХХААХ Това ,че се гавреха с белия балет не означава ,че са лягали на Барса .
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
dodo7271 написа:spartaka написа:Еее,как може бе,толкова ме е яд,Майорка са ми най-симпатичния испански отбор от много години съм за тях.Имали дългове към Виляреал и затова,абе какви са тия глупости,ами Реал и Барса и други в Европа имат къде,къде по-големи,защо не ги спрат тях![]()
Уефа и тя е една мафия,със зъби нокти момчетата си изтрадаха да играят в Европа и сега....да пият една водица.И само забележете имали дълг към Виляреал....и сега кой ще играе на тяхно място....Виляреал,хах
![]()
![]()
![]()
Абе ти нормален ли си? Тъп ли си или какво? Сто пъти ти се обяснява - НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ДАДЕН КЛУБ ИМА ДЪЛГОВЕ, ВАЖНОТО Е ДА ИМА ПЛАН ЗА ПОГАСЯВАНЕТО ИМ. Ей, аман от Андрешковци. Все гледате как да минете метър и да излъжете някого.
Ти къв си бе,кога си ми обяснявал на мене лично и един път нещо такова,та за 100 говори,объркал си човека,внимавай другия път с тона,разбра ли

http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат
- plovdivchanina
- Контакти:
Гаднярите от Виляреал пак се проявиха винаги са ми били противни ся вече прекалиха.

- DrAvalanche
- Контакти:
spartaka написа:dodo7271 написа:spartaka написа:Еее,как може бе,толкова ме е яд,Майорка са ми най-симпатичния испански отбор от много години съм за тях.Имали дългове към Виляреал и затова,абе какви са тия глупости,ами Реал и Барса и други в Европа имат къде,къде по-големи,защо не ги спрат тях![]()
![]()
![]()
![]()
Ти къв си бе,кога си ми обяснявал на мене лично и един път нещо такова,та за 100 говори,объркал си човека,внимавай другия път с тона,разбра ли![]()
ЧовекО се изказва иронично. Шегува се с червените дружки, които използват тази защита
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ