защо написа:Бижутера написа:Аз съм за Швайнщайгер....години наред е пренабрегван, а той е сърцето и душата на байерн мюнхен....последния му сезон бе феноменален, защо да не я получи той този път тая златна топка?
И Швайнщайгер, и Лам я заслужават, ама ще са поредните големи футболисти, които никой не вижда, защото не вкарват голове. Швайнщайгер пак някои хора са го чували, ама Лам е от 5-6 години най-добрият германски футболист, и капитан стана, и не се сещам някой журналист да е казал нещо за него, само като си приказвам с приятели или по форумите може човек да разбере, че и други са го забелязали.
Mного си прав.Филип Лаам е най-добрия десен бек в света.Гледал съм му сума ти мачове и почти не си спомням в някой от тях да е направил фатална грешка.Швайни стартира много добре кариерата си,но после влезе в дупка от която излезе едва през миналия сезон.Ако не си почитател на германския футбол трудно може да ги знаеш тези работи,просто защото в България по-голямата част от интересуващите се от футбол са зомбирани от английския футбол и живеят в заблудата,че гледат най-силното първенство и най-добрите играчи

По темата,ако от мен зависеше,щях да дам "Златната топка" на Томас Мюлер,но най-вероятно тя ще се озове в ръцете на Уесли Снайдер.