Фаворит за "Златната топка"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Фаворит за "Златната топка"

Мнениеот niki87 » 12 юли 2010 18:56

защо написа:
Бижутера написа:Аз съм за Швайнщайгер....години наред е пренабрегван, а той е сърцето и душата на байерн мюнхен....последния му сезон бе феноменален, защо да не я получи той този път тая златна топка?

И Швайнщайгер, и Лам я заслужават, ама ще са поредните големи футболисти, които никой не вижда, защото не вкарват голове. Швайнщайгер пак някои хора са го чували, ама Лам е от 5-6 години най-добрият германски футболист, и капитан стана, и не се сещам някой журналист да е казал нещо за него, само като си приказвам с приятели или по форумите може човек да разбере, че и други са го забелязали.

Mного си прав.Филип Лаам е най-добрия десен бек в света.Гледал съм му сума ти мачове и почти не си спомням в някой от тях да е направил фатална грешка.Швайни стартира много добре кариерата си,но после влезе в дупка от която излезе едва през миналия сезон.Ако не си почитател на германския футбол трудно може да ги знаеш тези работи,просто защото в България по-голямата част от интересуващите се от футбол са зомбирани от английския футбол и живеят в заблудата,че гледат най-силното първенство и най-добрите играчи ;) ...Радвам се,че на Световното първенство и в ШЛ,в лицето на Германия и Байерн,тези митове бяха разбити на пух и прах.
По темата,ако от мен зависеше,щях да дам "Златната топка" на Томас Мюлер,но най-вероятно тя ще се озове в ръцете на Уесли Снайдер.

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 12 юли 2010 20:04

Спорем мен всичко е ясно и Шави ще спечели златната топка.Све пак световното ще наделее при избора ако бяха спечелили Холандия сигурно Снайдер но сега със сигурност някои от Испания.

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 12 юли 2010 20:24

buffon написа:Спорем мен всичко е ясно и Шави ще спечели златната топка.Све пак световното ще наделее при избора ако бяха спечелили Холандия сигурно Снайдер но сега със сигурност някои от Испания.

Виж за Чави /или Шави, както и по-известен тук/ съм съгласен.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 12 юли 2010 21:26

Колкото и да не ми се иска Златната топка отива при Снайдер! Спечели требъл с Интер (засега) и игра на финала на световното! Просто този сезон с оглед на успехите му той няма реална конкуренция!

Много ми се иска Меси отново да спечели отличието, но освен ако не направи феноменален есенен полусезон с Барса не виждам как по друг начин ще успее да се прибори със Снайпер, все пак Меси направи сравнително слабо световно, макар и да бе в основата на 70% от аржентинските голове. :(
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 12 юли 2010 21:28

niki87 написа:Mного си прав.Филип Лаам е най-добрия десен бек в света...

Аман от твоите пристрастия! Лам е най-добрият десен бек, точно толкова колкото аз съм по-добър футболист от Меси, Марадона, Зидан и Пеле взети заедно, че и на квадрат!!! :twisted: :twisted: :twisted:

А къде забравяш Майкон и Алвеш? Всеки един от тях е в пъти по-добър от Лам!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 12 юли 2010 21:33

megan fox написа:

Аман от твоите пристрастия! Лам е най-добрият десен бек, точно толкова колкото аз съм по-добър футболист от Меси, Марадона, Зидан и Пеле взети заедно, че и на квадрат!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Виж кво,това си е лично мое мнение и не ангажирам никой с него ;) Не знам кво толкова се пенявиш :twisted:

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 12 юли 2010 23:41

Чави, Снейдер или Робен - няма да сбъркат и да се получи недоразумение като с Канаваро преди време. Страхотни вратари и защитници бол, но точно в този момент няма по-големи от тези тримата. 8-)

krum4ov
Контакти:

Мнениеот krum4ov » 13 юли 2010 00:43

Ами трябва да е или Снайдер или Форлан. Те бяха най-постоянни в изявите си. За Снайдер всички знаят колко титли взе и т.н., но феновете на Ливърпул сигурно доста добре си спомнят кой им вкара и двата гола в лига Европа с които бяха отстранени, същият който вкара и двата победни гола на този финал. Форлан освен че носеше ан гърба си Уругвай, Вкара и най-важните голове в Лига Европа и с 4 гола в 3 последни и най-важни мача ги направи шампиони. Всякакви други варианти биха били нелогични- Шави направи силно световно и слаб финал с Барса се провалиха в Шампионската лига, Иниеста пропусна доста от сезона, Робен въпреки качествата си и факта че игра два големи финала този сезон загуб и двата, пък и се видя че и в Байерн и в Холандския отбор не е само негова заслугата за успехите, Меси тотално се провали на световното, може би поради големите очаквания или желанието му да вкара гол като Марадона минавайки цял отбор провали доста атаки за Аржентина, Мюлер вкара доста голове но като цяло в началото на първенството големия човек в Германия беше Йозил, който вкара победния гол срещу Гана и изработи почти всички хубави неща срещу Австралия. А за Лаам и Швайнщайгер няма какво да се коментира, след като не са направили нищо с което да изпъкнат въпреки че се представят добре, което всъщност им е работата.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 юли 2010 00:44

megan fox написа:

че тоя дани алвеш е по-слаб и от живко миланов, единственото му качество е неточният му силен сватбарски удар...най-големия неудачник в барселона!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 13 юли 2010 01:07

Според мен, Швайнщайгер заслужава да спечели "Златната топка", направи супер сезон в Байерн Мюнхен и на световното беше един от най-добрите футболисти!

Върни се в “Футбол - Свят”