Може ли един българин да е истински ФЕН на чужд отбор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
govedo ood

Re: Може ли един българин да е истински ФЕН на чужд отбор?

Мнениеот govedo ood » 17 яну 2009 21:29

:roll: Алоооо фабрегас лиси или какъв :?: Разбирасе чи можеш даси истински фен на чужд отбор :!:
ЦСКА ЗАВИНАГИ

Потребителски аватар
radiinter
Контакти:

Мнениеот radiinter » 18 яну 2009 11:24

От 15 години за мене има САМО един отбор и това е ИНТЕР.И кой каза че не може да ходиш да гледаш мачове на чужд отбор.Не е кой знае каква философия.За песни и т.н. си има интернет и всичко останало.

INTER PER SEMPRE :P :P :P

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 18 яну 2009 20:45

Rodn1 написа:Просто ми е мног странно че вашата любов не е насочена към БГ .

Tова са пълни глупости! Искаш да ми кажеш, че след като обичам чужд отбор, че не обичам родината си ли? Хах! Двете неща нямат нищо общо! Горд съм, че съм българин, още преди да влезем в ЕС отказах испански паспорт и да стана с двойно гражданство, именно, защото държа и обичам родината си, но това не ми пречи да обичам с цялото си сърце отбор, който е от друга страна! Просто спортта си е спорт. Е пример Формула 1. Няма български пилоти, няма български отбор, нямаме родна писта... това означава ли, че не мога да харесвам този спорт и че не мога да имам любим отбор, за който да милея? Просто и елементарно е - това, което го няма у нас го търся в чужбина! В България футбол няма затова гледам чуждо първенство! Винаги съм бил оптимист, но за родният футбол... е не съм луд, няма да имаме футбол в следващите 50 години!!! Няма да излезем от тинята и това е зариди ония убитаци в БФС и зариди онзи анти отбор - Левски! Защото всичко в нашето първенство се прави в тяхна полза и изгода! От време на време ЦСКА става шампион, колкото да има интрига, но това е прах в очите на феновете у нас! Колко довода искаш? Ето ти няколко:

1. Левски е отбора срещу, който се свирят най-малко дузпи!!! Добре, че са ЦСКА, че от време на време да се даде дузпа срещу Левски! (Тоя сезон по някакво чудо дадоха дузпа на Вихрен срещу сините телета!) За справка: преди дузпата, която дадоха на Гъргогор пролетта срещу Левски 2 години и 8 месеца не беше свирена дузпа срещу сините галоши! Е какво искаш да ми кажеш, че сините защитници са много добри и че играят чисто ли? ДА БЕ ДА, ВИДЯХМЕ ГО ЖИВКО МИЛАНОВ В МАЧА СРЕЩУ СЪРБИЯ - 2 ДУЗПИ НАПРАВИ, ЗАЩОТО Е СВИКНАЛ ДА НЕ МУ СВИРЯТ БАЛТИИТЕ!!!
2. Всички левскари говорят как във времената на комунизма всички добри играчи са отивали в ЦСКА, а какво става сега? Когато Левски поиска играч от роден отбор и въпросният отбор не иска да си продаде играча за някакви жалки 100-200 хиляди евро (а Левски не могат да си позволят повече) и хоп БФС къса договора на играча, за да бъде свободен аганет и без пари да отиде в синьото отборче! Пример Георги Христов от Ботев! Да не би Христов да имаше да взема пари от Ботев? Не нямаше! Но БФС му скъсаха договора по вина на клуба, за да може Жорко да отиде при говедата, но сега Ботев ще осъдят сините педуни и тъпата перука!!! С Филипе да Коща същата работа! Имаше да взема само една заплата от ЦСКА, по правилник, за да бъде скъсан договора на един играч, той трябва да има да получава поне 2 заплати, като от втората заплата да е минал поне един месец! Е това условие не беше изпълнено, но БФС скъса договора и сега го виждаме да Коща в кой отбор е!!!
3. По правило на софийските отбори се помага, но толкова съдийска помощ колкото Левски друг отбор не получава! То не са измислени дузпи (понякога по две като мача със Черно Море), то не са измислени директни червени картони, то не са голове от засади, нека не забравяме, че в полза на Левски е отменян автогол поради засада - а това го няма никъде в нормалните първенства!!!!!! Още да изброявам ли, или сам се сещаш?
4. А какво да кажем колко пъти Левски са били спасявани от изпращане във "В" група, заради заслужени наказания? Защо не изиграха финала за купата на България перз 1924-а срещу Владислав? Напълниха си патурите с лайна и изобщо не се появиха във Варна!!! По правилник, в рамките на един сезон, не се ли явиш на 2 мача те изхвърлят от групата ти и отиваш при аматьорите! Е през същата тази 1924-а финала за купата, на който не се появява тоя евроидиот им е втори мач!!! Защо не са изхвърлени във "В" група? Има и други такива примери!!!

Има още много примери, да не ги изреждам всичките, горе споменатите са най-фрапиращите!!! Та докато у нас се разсъждава по този начин и всичко се прави с идеята да печели все един о(т)бор няма да има футбол!!! В цял свят има уредени мачове и в Испания има уредени мачове, но никъде не се прави така явно и никъде другаде всичките тия аванти не са само и единственно за един отбор! Еми докато това е така у нас, много ясно, че няма да се вълнувам от нашият футбол и че ще милея за друг (чужд) отбор! А дори и сега някак си, да изкарат футбола ни от тинята (т.е. да се премехне това туморно образувание - ФК Левски от Подуене) пак ще си обичам Барселона и няма да поглеждам към родният шампионат!
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”