БНТ спечели правото да излъчва Евро 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: БНТ спечели правото да излъчва Евро 2012

Мнениеот Blue_Girl » 14 юни 2010 00:44

Супер.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 14 юни 2010 02:33

Диема се справи прекрасно на предното Европейско и ми се иска повече събития да дават те,но съм съгласен,че големите първенства трябва да са по националната телевизия.Иначе за какво й е този 60 млн. бюджет,ако не може да спечели наддаване с една кабеларка?Колкото до отразяването на световното,ужасно много пропуски,ужасно,но никога няма да се оправят,това е ясно.Егати,какъв държавен бюджет и накрая едно голямо нищо като телевизия,не говоря само в спортен план,но както и да е,това е съвсем друга тема ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

runarsa
Контакти:

Мнениеот runarsa » 14 юни 2010 03:43

ДАЙ БОЖЕ ДА СЕ КЛАСИРАМЕ ЗА ДА ОТИДА ДА ГЛЕДАМ НАШИТЕ НА ЖИВО И ДА НЕ ГИ МИСЛЯ ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ А ДА МИСЛЯ ЗА ДРУГИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ. НО СЕ СЪМНЯВА.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 14 юни 2010 04:51

БНТ сигурно са купили правата покрай печалбите от тотото :mrgreen: само за вчерашния тираж са взели над 5 милиона, добре си трупат парички от бедния българин, не че всичките пари са за тях, но все нещо взимат и БНТ от спортния тотализатор
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 14 юни 2010 06:54

acmilan написа:Диема се справи прекрасно на предното Европейско и ми се иска повече събития да дават те,но съм съгласен,че големите първенства трябва да са по националната телевизия.Иначе за какво й е този 60 млн. бюджет,ако не може да спечели наддаване с една кабеларка?Колкото до отразяването на световното,ужасно много пропуски,ужасно,но никога няма да се оправят,това е ясно.Егати,какъв държавен бюджет и накрая едно голямо нищо като телевизия,не говоря само в спортен план,но както и да е,това е съвсем друга тема ;)

Бях писал във една тема предните дни бюджета който отпуска държавата на БНТ не отстъпва по нищо на частните водещи телевизии.Аз работя на смени и на нощна смяна като вися пред компютрите да си гледам работата единственото нещо което имам е едно радио и там само тази година аз уцелих три пъти да говорят директорите на дъжавната радио и телевизия,и те казват че на националните медии времето за реклами е във пъти по малко от това на частните телевизии и радия.От там идват и големите загуби,само за едно си помисли ако БНТ даваха нормални заплати за водещи журналисти според тебе дали най-добрия им водещ щеше да отиде във една друга частна медия и да води пак сутрешния блок.

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 14 юни 2010 09:28

acmilan написа:Диема се справи прекрасно на предното Европейско и ми се иска повече събития да дават те,но съм съгласен,че големите първенства трябва да са по националната телевизия.Иначе за какво й е този 60 млн. бюджет,ако не може да спечели наддаване с една кабеларка?Колкото до отразяването на световното,ужасно много пропуски,ужасно,но никога няма да се оправят,това е ясно.Егати,какъв държавен бюджет и накрая едно голямо нищо като телевизия,не говоря само в спортен план,но както и да е,това е съвсем друга тема ;)

На европейското имаше един мач (не си спомням точно кой беше), от който пропуснахме голяма част поради технически причини. И понеже си плащаме, за да гледаме Диема, би било редно по някакъв начин да бъдем обезщетени за пропуснатия мач. Но нищо такова не се случи.
А по БНТ можем да гледаме всичко безплатно.

Потребителски аватар
titi73
Контакти:

Мнениеот titi73 » 14 юни 2010 09:54

И аз съм доволен ,че ще го дават по бнт , но коментаторите са малко неадекватни понякога.

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 14 юни 2010 10:27

Представете си в Полша и Украйна да има отново вувузели. :lol:
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 14 юни 2010 11:02

И отново да викат Азис да коментира мачове.Студията са им смешни,коментарите горе долу.Ужас

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 14 юни 2010 12:27

Blue_AvalanchE написа:Представете си в Полша и Украйна да има отново вувузели. :lol:

:lol: бати кефа :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - Свят”