naiki написа:Хърватия.Имат много добри играчи,които биха направили световното по-класно.Говоря за Модрич,Чорлука,Сърна,Нико К.Жалко за тях
Едуардо също.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
naiki написа:Хърватия.Имат много добри играчи,които биха направили световното по-класно.Говоря за Модрич,Чорлука,Сърна,Нико К.Жалко за тях
niki87 написа:Като изключим България,на мен ще ми липсва Русия.Не знам защо,но винаги са ми били симпатични
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
todorK написа:Мога да кажа кои ще са големите липсващи на осминафинали - 2та отбора играли финал миналото СП.
Captain Stottlemeyer написа:+1И знам, защо са ми симпатични: Защото са наши братя славяни, защото са ни освободили от турското иго (нека някой, преди да започне да философства за руските интереси на Балканите, да си направи труда да проучи, колко руснаци са загинали за нашата свобода). И накрая, защото и те като германците се борят до последно!
Странджата написа:Най-големите ги няма - Индия и Китай - почти две трети от човечеството е без представители
SHAKOMINATORA написа:България и Хърватия!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта