Защо Роналдиньо няма да играе на Мондиала ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- vladitol
- Контакти:
Re: Защо Роналдиньо няма да играе на Мондиала ?
Пато да беше взел
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Само да кажа пичове, че откакто Дунга води отбора те нямат загубен турнир! Това е Бразилия! К'во като няма да играе Роналдиньо като те и без него могат да направят поне 2 мн силни отбора! А и Дунга е страхотен специалист според мен защото не разчита на индивидуалностите на футболистите си а на отборната игра! + Роналдиньо е играл на 2 световни - време е някой друг да му е ред! Колкото до Пато може да е мн добър но не беше във форма през сезона и заслужено не попада в отброра! За мен Бразилия са много голям фаворит!
Някои смятат че е заради гаврата му с Дунга преди 10 години - http://www.youtube.com/watch?v=UijxXl3oYQk 

vesodoc написа:извинявам се, че го поствам това в нашия си, левскарски форум, ама още не сте заформили май форум за Световното.
Има вече раздел за световното, най-долу в менюто, ама още не са го извадили на главната страница.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- vrajdebec
- Контакти:
XARHTNA написа:Само да кажа пичове, че откакто Дунга води отбора те нямат загубен турнир! Това е Бразилия! К'во като няма да играе Роналдиньо като те и без него могат да направят поне 2 мн силни отбора! А и Дунга е страхотен специалист според мен защото не разчита на индивидуалностите на футболистите си а на отборната игра! + Роналдиньо е играл на 2 световни - време е някой друг да му е ред! Колкото до Пато може да е мн добър но не беше във форма през сезона и заслужено не попада в отброра! За мен Бразилия са много голям фаворит!
Може и да си прав , ама едва ли има по света някой който не иска да види нещо от '' кухнята Рони '' , дори и малките деца които сега прохождат във футбола....!!!

- storm
- Контакти:
Вие не сте добре . Дунга е страхотен тренер. Че той човека за каквото е играл го е спечелил.
Копа Америка без доста от основните футболисти тресна Аржентина 3-0 . Които бяха дошли с най доброто ,какво да говорим ????. Конфедерацийте би световния шампион с 3-0 и най нормално си взе купата .

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
vrejdebec Да ама нали се сещаш, че Дунга е там за да направи Бразилия световен шампион, а не да радва децата по света 

- vrajdebec
- Контакти:
XARHTNA написа:vrejdebec Да ама нали се сещаш, че Дунга е там за да направи Бразилия световен шампион, а не да радва децата по света
Е да ама ако ще гледаме "Германска'' Бразилия .......... нема нужда викам аз !!!

- 2OLEGEND
- Контакти:
Ще липсват Роналдо,Ривалдо и Роберто Карлош!!! 

GLORY GLORY GLORY MAN.UNITED!!!
Ами аз смятам, че тези играчи които в викнал не са въобще за подценяване! А и със сигурност освен че имат качества имат и нужния хъс и желание да се изявят така че...Просто във футбола поколенията се сменят!