Може ли един българин да е истински ФЕН на чужд отбор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kalo
Контакти:

Re: Може ли един българин да е истински ФЕН на чужд отбор?

Мнениеот kalo » 07 яну 2009 08:47

Не съм фен,но харесвам отбора на Челси,откакто гостуваха в София едни космати и дългокоси/партията не позволяваше това у нас/и побъркаха чорбарите на стадион "Васил Левски"!!! :) :) :) :)

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 07 яну 2009 08:48

bultras4e написа:Според мен , разбира се че може да си фен на чужд отбор . Какво като не си ходил по мачове, това е в сърцето ти ... Аз мога да ти разкажа цялата история на Барса,да ти изпея песните на агитките и т.н.Обичам еднакво Ботев Плд и Барса и какво , не съм българин ли ...

Кой ти казва,че не си бълграин?Дотук не видях някой с нещо да се заяде! :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
bene
Контакти:

Мнениеот bene » 07 яну 2009 09:00

обичам само Ботев Пловдив!!!
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 07 яну 2009 09:21

maina написа:ще го кажа бързо и малко грубо ..... кур за чуждопоклнниците....

Евала пич! Подкрепям те напълно. Много ми е странно как може един българин да е фен на чужд отбор?! Аз си имам любим отбор, но в България и това смятам за естествено. Какво ми дреме за отбори от майната си, дето съм ги гледал само по телевизията. Също не харесвам това да си напримир от Сливен или от Стара Загора и да си фен на ЦСКА или Левски. Всеки трябва да обича отбора от СОБСТВЕНИЯ СИ ГРАД! А пък на чуждите отбори майната им...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
Casillas
Контакти:

Мнениеот Casillas » 07 яну 2009 09:25

Cesc, според мен може българин да е фен, на отбор от чужбина, нормално е да му знае песните ако е истински фен, да знае историята и т.н. За мен, този отбор е Реал Мадрид, говоря нали в чужбина, но ако един ден, дай Боже, Реал се изправи срещу Левски(отбора на сърцето ми) тогава ще псувам испанците, и няма да ми пука, това Реал ли са, кои е...
Българския футбол е пародия, и за това хората търсят да подкрепят по един или друг начин световни отбори, но важното е, да не забравяме че сме Българи, и в един евентуален мач, да подкрепим нашия си Български любим тим, а не чуждия. Разбира се говоря, да подкрепим отбора на сърцето, а не примерно ЦСКА играе с някой чужд отбор, и аз да подкрепям ЦСКА. Това е гъзолизтво, защото не вярвам един фен на Барса да подкрепя Реал и обраното. Не казвам и да викаме срещу тях, и да псуваме, но просто да сме безразлични и да си гледаме в нашата паница.

kur za levski

Мнениеот kur za levski » 07 яну 2009 09:30

Може разбира се да си фен на който и каквото си поискаш!Аз се питам може ли българин да е фен на отбора на всички роми,агенти,мутри,доносници и наркомани?Отборът на всички власти,откраднал името на Апостола и всяка година унижаващ името на България в Европа?Ако има някой българин фен на фк подуене нека отговори?Но само българи не братята роми!!!!!!

Потребителски аватар
Casillas
Контакти:

Мнениеот Casillas » 07 яну 2009 09:33

*** za levski написа:Може разбира се да си фен на който и каквото си поискаш!Аз се питам може ли българин да е фен на отбора на всички роми,агенти,мутри,доносници и наркомани?Отборът на всички власти,откраднал името на Апостола и всяка година унижаващ името на България в Европа?Ако има някой българин фен на фк подуене нека отговори?Но само българи не братята роми!!!!!!

Не разваляй хубавата тема пусната от Сеск, със своите глупости. Както може аз да съм фен на Левски, така ти си фен на някой друг отбор, но това не е темата, където тези неща се обсъждат, а и не вярвам че това въобще трябва да бъде.
Темата е супер, и може да се прочетат интелигентни мнения, така че нека не намесваме Левски и ЦСКА и тук...

Потребителски аватар
madghoul
Контакти:

Мнениеот madghoul » 07 яну 2009 09:58

Аз съм много голям фен на Челси.Ходил съм на 2 техни мача в Лондон и на този в София.Имам много тяхни оригинални артикули,знам доста голяма част от историята и доста от песните,които се пеят на стадиона.Почети няма техен мач които да съм изпуснал (мисля че от изминалото до момента първенство,фа къп,купа на лигата и ШЛ съм испуснал някъде околко 4 мача) и ако не е излъчван по ТВ,то ще се поразровя в нета и ще го намеря.
Но истинския отбор на който съм фен - това е Левски.
-абослютно на всеки домакински мач ходя,независими слаби или силни,с интрига или без;
-всеки ден слушам какво става в отбора;
-мога да споделя чувствата с приятел или 2ма....
:D ;)
1968 Левски-ЦСКА 7:2
1994 Левски-ЦСКА 7:1
1998 Левски-ЦСКА 5:0
Изображение

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 07 яну 2009 10:00

Защо да не може? Избора да си фен на даден отбор е като любовта! Става под съзнателно! Без да се усетиш започваш да го обичаш и да се интересуваш от него!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
madghoul
Контакти:

Мнениеот madghoul » 07 яну 2009 10:07

Casillas написа:Разбира се говоря, да подкрепим отбора на сърцето, а не примерно ЦСКА играе с някой чужд отбор, и аз да подкрепям ЦСКА. Това е гъзолизтво, защото не вярвам един фен на Барса да подкрепя Реал и обраното. Не казвам и да викаме срещу тях, и да псуваме, но просто да сме безразлични и да си гледаме в нашата паница.

тук напълно съм съгласен с тебе
Могат да ти дам един пример с това че националния фенклуб на Интер,изпратили благодарна писмо до фенклуба на Ливърпул след финала през 2005 :D
Да но в испания,англия и италия ежегодно играят в групите на ШЛ и на деведесет процента от 4те им отбора продължават напред,което прави най-големият им враг и съперник в първенството и техен съперник в шампионска.
А за голямо съжаление ние за 90 годишната история на българския клубен футбол вкарахме само веднъж отбор в групите и то този отбор излезе доста срамно :| :cry: :cry: :cry: :|
1968 Левски-ЦСКА 7:2
1994 Левски-ЦСКА 7:1
1998 Левски-ЦСКА 5:0
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”