Критиките към на националните отбори по света!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Re: Критиките към на националните отбори по света!

Мнениеот Adramelech » 27 май 2010 11:49

Бижутера написа:немците немат грешка, направо ги разбиват като се издъни някъде бундестима :mrgreen:

Така и трябва понякога. Да си чул след тези критики някой играч на швабите да излезе и да каже, стига критикувахте, защото ще си тръгне еди кой си? Аз лично не помня такъв случай. То дори като се замисля не помня страна (освен България), в която играчите да се махат от националния отбор заради критика...
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 27 май 2010 11:59

Пример давам с Джон Тери - таблоидите разкриха , че баща му продава наркотици , че майка му краде , че Тери взема пари под масата, за да разхожда гости из Стамфорд Бридж , че е чукал жената на Уейн Бридж ... Не знам да е бойкотирал медиите и да се е отказал от националния отбор на Англия ;) Така че примадоните от националния ни тим да вземат да играят и да се класират , пък тогава да имат претенции , аз също не харесвам прекалено жълтите и неверни новини , но това го има в играта , като не искат да се пише за тях , да са станали счетоводители или водопроводчици ;) Да не говорим , че като бойкотират медиите и мълчат като женски полови органи , те проявяват неуважение и към нас феновете , нали медиите са връзката между отбора и привържениците му , никога няма да посмеят да се отварят на западните медии , защото там ще ги изядат с парцалките , ако го направят :mrgreen:
Изображение

Cukyens
Контакти:

Мнениеот Cukyens » 27 май 2010 12:38

Еми естествено , че трябва да има критика ! Националния отбор , обаче е на България не е на Боби Михайлов ,Наско Сираков , Емил Костадинов и т.н. И не за друго , а защото по света селекционерите найстина викат футболистите , които са в най-добра форма ... Не може Камбуров преди 1 година да беше във форма и да вкарваше НЕ само от дузпи , а Мъри да го вика тази година ... Мицански вкарва сега , Мъри сигурно ще го викне другата година ... Чавдар Янков от както е дошъл в този отбор има 1 гол и нищо особено , но на негово място няма да се викне друг играч ... Да слаби сме , но това не означава , че трябва да излезеш на игрището и да играеш толкова зле , че за 90 мин. да имаш 1 шут ... Не може футболисти , които претендират , че са класни , че критиките срещу тях са неоснователни , да издъхнат на 30-тата минута ... Цял мач африканчетата ги влачиха по терена , добре , че нямат нужната рутина и майсторство като Англия например , иначе резултатът нямаше да бъде 1:1 !!! При това играха без някой от " звездите " си ! Капитан на националния отбор ще бъде Ст. Петров... Поредната неграмотност , от страна на ръководството и т.н. Капитанът вече веднъж захвърли лентата , защо не я дадат на Мартин ? Има хъс , злоба , надъхан е за всеки мач ??? Таа я пак помислете , защо ги критикуват , и защо хората са недоволни ? Не , че нещо но всички искаме отбора да играе на Световно и Европейско и не мисля , че с тези футболисти това не беше постижимо ! Всичките приказки за 3-те коня са пълна глупост ! Ако покрай тях бяха викани правилните хора , а не тези , които трябва да бъдат продадени може би нямаше да гледаме Световното " по телевизията " ... Лошото е , че в България журналистите са много слаби ... И това е една много голяма истина ! Не може по ринг да коментатора на волейбола , който даже и не искам да го знам как се казва да коментира като кръгъл тъпак ... Ивайло Ангелов БНТ ... На финала на Лига Европа пада гол в продължението , неговата реакция е " Оп гол " ... Вдигат купата в студиото на БНТ никаква реакция питат гостът къде живее ... Трябва да има критики , но нашите журналисти нямат право просто да ги критикуват ... Очаквам мнението ми да бъде изтрито ...

Трън
Контакти:

Мнениеот Трън » 27 май 2010 12:44

msm написа:Хубаво е , че се правят сравнения, но нека все пак да не си мерим гегата с големите. Къде се бутаме при Германия и Франция, които са европейски и световни сили? Естествено е , че при тях очакванията са огромни, но и подплатени с качество и можене. Провалът при тях е все едно Левски и ЦСКА да не се класират за турнирите в Европа. А ние искаме от нищо нещо, че даже го и плюеме. Хайде да стигнем поне половината успехи на Германия и Франция, пък тогава да критикуваме , че сме се излагали.

+1
Много точно го е казал колегата, "искаме от нищо нещо, че даже го и плюеме"
Правете разлика между държави, в които играят играчи за 100 ци милиони, които са абонирани за участия в световни, европейски, за титли и т.н., където издънката си е наистина издънка и нашия отбор който 1994 г. ако не се лъжа се бореше за първа победа на световно!!!! Разберете, че играчите ни толкова могат, правят каквото могат и сигурно е наистина потискащо да бъдат непрекъснато хулени и освирквани. И аз да съм, и аз няма да играя някъде, където не ме оценяват.
Трябва наистина да ги подкрепяме, ако се класираме за европейско или световно да се радваме, но ако не се класираме да знаем, че това ни е нивото.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 27 май 2010 12:50

Критиката е от полза , когато е с мяра и е точна . В случая ние хулим неща , които нямат много за хулене , защото те нямат кой знае какво .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 27 май 2010 13:08

Трън написа:
msm написа:Хубаво е , че се правят сравнения, но нека все пак да не си мерим гегата с големите. Къде се бутаме при Германия и Франция, които са европейски и световни сили? Естествено е , че при тях очакванията са огромни, но и подплатени с качество и можене. Провалът при тях е все едно Левски и ЦСКА да не се класират за турнирите в Европа. А ние искаме от нищо нещо, че даже го и плюеме. Хайде да стигнем поне половината успехи на Германия и Франция, пък тогава да критикуваме , че сме се излагали.

+1
Много точно го е казал колегата, "искаме от нищо нещо, че даже го и плюеме"
Правете разлика между държави, в които играят играчи за 100 ци милиони, които са абонирани за участия в световни, европейски, за титли и т.н., където издънката си е наистина издънка и нашия отбор който 1994 г. ако не се лъжа се бореше за първа победа на световно!!!! Разберете, че играчите ни толкова могат, правят каквото могат и сигурно е наистина потискащо да бъдат непрекъснато хулени и освирквани. И аз да съм, и аз няма да играя някъде, където не ме оценяват.
Трябва наистина да ги подкрепяме, ако се класираме за европейско или световно да се радваме, но ако не се класираме да знаем, че това ни е нивото.
Едва ли младежите на 62 отбор в ранклистата на ФИФА и резервите на 90 струват повече от нашите или са по-качествени....Ако играехме с големите разбирам,но в мачове срещу такива отбори да имаш едно 100% положение в два мача не знам......
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 май 2010 13:22

Viktor4o_Rs написа:Пример давам с Джон Тери - таблоидите разкриха , че баща му продава наркотици , че майка му краде , че Тери взема пари под масата, за да разхожда гости из Стамфорд Бридж , че е чукал жената на Уейн Бридж ... Не знам да е бойкотирал медиите и да се е отказал от националния отбор на Англия ;) Така че примадоните от националния ни тим да вземат да играят и да се класират , пък тогава да имат претенции , аз също не харесвам прекалено жълтите и неверни новини , но това го има в играта , като не искат да се пише за тях , да са станали счетоводители или водопроводчици ;) Да не говорим , че като бойкотират медиите и мълчат като женски полови органи , те проявяват неуважение и към нас феновете , нали медиите са връзката между отбора и привържениците му , никога няма да посмеят да се отварят на западните медии , защото там ще ги изядат с парцалките , ако го направят :mrgreen:

Много си прав,колега.Само че на запад знаят кой ги е направил известни,знаят заради кого взимат големите си заплати,защо футболът е станал толкова комерсиален спорт...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 27 май 2010 13:23

Бижутера написа:немците немат грешка, направо ги разбиват като се издъни някъде бундестима :mrgreen:

Явно е градивна критика, защото Бундестима се дъни доста рядко ;)

Потребителски аватар
plamenfm
Контакти:

Мнениеот plamenfm » 27 май 2010 13:27

За пореден път се забелязва едно ужасно издребняване и общо взето чешене на езици. Никой не е се отказал заради критиката и никой няма претенции спрямо нея.
Въпросът беше поставен съвсем ясно, ама чукундур и критика са две несъвместими понятия.
Неможе "селянията" да критикува (разбирай да псува, да обижда теб, семейството ти, да те заплашва с какво ли не) и да очаква резултат от това, най-малкото, заради речника си в който се срещата думи от типа на "Бах мааму тоя е голям пе.ал", "Ало вратарчето, я бегай да пасеш", "Ей цървул, да та е.а у дърваря" и др.
ТОВА НЕ Е КРИТИКА!
Господа бъркате понятията!
Елементарен пример: прочетете колонките на настоящи и бивши футболисти в спортните издания на запад - ето това са коментари и критики, а не това което ни залива по форумите от "куцо и сакато" тръгнало да плюе! Вземете дори един Стоичков с цветущия си език (никой не бива да приема естестено изящните му псувни), от които нямаше и помен в списваната от него колонка в Ел Мундо депортиво.
Всичко си има граници и не бива да излиза от тях! Важното е да уважаваш достойнството на хората, ако искаш и ти да бъдеш уважаван! А ние правим точно обратното, гледаме да сринем всичко човешко и професонално у всеки успял, независимо кой е и какъв е.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 27 май 2010 13:34

Така е, английските медии например никак не сринаха достойнството на Дейвид Бекъм, след като го изгониха с Аржентина - в никакъв случай :lol: :lol: Всички , които изказвате тази теза , че нашите журналисти били плюели , явно грам не четете чуждестранна преса като Сън , Дейли Мирър , Дейли Телеграф , Нюз ъф дъ Уърлд , Билд , Гадзета дело спорт , Ас , Марка , Гадзета Спортурилор и т.н. , да не изброявам всичките ... Разбира се , че сред журналистите има много платени отрепки , всеки знае кой сайт и кой вестник на кого служи , но каквито журналистите - такива и футболистите общо-взето ;)
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”