Мнениеот Cukyens » 27 май 2010 12:38
Еми естествено , че трябва да има критика ! Националния отбор , обаче е на България не е на Боби Михайлов ,Наско Сираков , Емил Костадинов и т.н. И не за друго , а защото по света селекционерите найстина викат футболистите , които са в най-добра форма ... Не може Камбуров преди 1 година да беше във форма и да вкарваше НЕ само от дузпи , а Мъри да го вика тази година ... Мицански вкарва сега , Мъри сигурно ще го викне другата година ... Чавдар Янков от както е дошъл в този отбор има 1 гол и нищо особено , но на негово място няма да се викне друг играч ... Да слаби сме , но това не означава , че трябва да излезеш на игрището и да играеш толкова зле , че за 90 мин. да имаш 1 шут ... Не може футболисти , които претендират , че са класни , че критиките срещу тях са неоснователни , да издъхнат на 30-тата минута ... Цял мач африканчетата ги влачиха по терена , добре , че нямат нужната рутина и майсторство като Англия например , иначе резултатът нямаше да бъде 1:1 !!! При това играха без някой от " звездите " си ! Капитан на националния отбор ще бъде Ст. Петров... Поредната неграмотност , от страна на ръководството и т.н. Капитанът вече веднъж захвърли лентата , защо не я дадат на Мартин ? Има хъс , злоба , надъхан е за всеки мач ??? Таа я пак помислете , защо ги критикуват , и защо хората са недоволни ? Не , че нещо но всички искаме отбора да играе на Световно и Европейско и не мисля , че с тези футболисти това не беше постижимо ! Всичките приказки за 3-те коня са пълна глупост ! Ако покрай тях бяха викани правилните хора , а не тези , които трябва да бъдат продадени може би нямаше да гледаме Световното " по телевизията " ... Лошото е , че в България журналистите са много слаби ... И това е една много голяма истина ! Не може по ринг да коментатора на волейбола , който даже и не искам да го знам как се казва да коментира като кръгъл тъпак ... Ивайло Ангелов БНТ ... На финала на Лига Европа пада гол в продължението , неговата реакция е " Оп гол " ... Вдигат купата в студиото на БНТ никаква реакция питат гостът къде живее ... Трябва да има критики , но нашите журналисти нямат право просто да ги критикуват ... Очаквам мнението ми да бъде изтрито ...