Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PFC Litex написа:Tommi написа:И аз не съм фен на Бербатов, но признай, че ще е много голяма глупост ако футболист на Манчестър Юнайтед не получи повиквателна от отбор от ранга на България
Аз не разглеждам нещата от гледна точка на фен и отбор, а от гледна точка на моментна форма.
Никъде не казвам, че Бербатов не трябва да играе в националния отбор. Бербатов го знаем как играе и него няма какво да му се тества, а контролите са точно за тази цел. Предстоят ни две контроли, едната Белгия и една с РЮА. Точно в тези мачове трябва да се тестват нови имена за да се види имат ли потенциал за националния отбор или не. Да се изиграе контрола с титулярен състав е най-глупавото нещо, което може да се направи.
PFC Litex написа:Мъри 90% няма да го вика.
Менажера на Мицански е различен от Данчев и подобни, и момчето няма да помирише националния отбор![]()
За това ни е и такова положението.Tommi написа:Нападатели имаме достатъчно.
Направо се прескачат един друг
какъв благоев град ве има една година в симитли и после полшаmetal1111 написа:браво на момчето ама ме е яд че си продаваме всички таланти от школата на Благоевгад за жълти стотинки. През 2005 г след като вкара 21 гола в 29 мача за Пирин 1922 беше продаден за около 50000 евро на поският Амика Вронки
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта