34 дни преди Мондиал 2010-кой е фаворит за титлата?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: 34 дни преди Мондиал 2010-кой е фаворит за титлата?
Фаворитите .....са традиционните сили.
Бразилия, Аржентина ( южноамериканските гиганти ги слагам пред всички останали ....щото първенството не е в Европа и аз очаквам НЕ-европейски тим да е шампион ) ....още разбира се: Испания ( Европейският шампион, как иначе ) ; Англия ( но само заради Капело ) ; Германия ( по традиция ) .....можеби и Код ' Д Ивоар .....това са според мен.
От другите сочени за фаворити ...... ( Италия, Холандия, Франция ) .....смятам, че всички те, ще се провалят ( макс четвъртфинали според мен ) !
Очаквам изненада от САЩ и някой от останалите латиноси ( южноамериканци )
Бразилия, Аржентина ( южноамериканските гиганти ги слагам пред всички останали ....щото първенството не е в Европа и аз очаквам НЕ-европейски тим да е шампион ) ....още разбира се: Испания ( Европейският шампион, как иначе ) ; Англия ( но само заради Капело ) ; Германия ( по традиция ) .....можеби и Код ' Д Ивоар .....това са според мен.
От другите сочени за фаворити ...... ( Италия, Холандия, Франция ) .....смятам, че всички те, ще се провалят ( макс четвъртфинали според мен ) !
Очаквам изненада от САЩ и някой от останалите латиноси ( южноамериканци )
Искам Сърбия да е на финал ( много спортна нация за разлика от нас ) . Силните ще са Испания и Англия ( заради Капело ) , Изненади от САЩ и някой африкански отбор . Аржентина ( въпреки , че съм им фен ) ако не е Меси няма и да минат и групите , Франция за мен са жалки с този треньор.
-
- Контакти:
Бразилия-Испания-Англия-САЩ/Сърбия на полуфинал
- LOKO_SF_FOREVER33
- Контакти:
СПОР НЯМА ШАМПИОН ЩЕ Е ГЕРМАНИЯ!!! 

IRON FOREVER!!!
Словакия, Испания, Бразилия и Германия са на полуфинал. Победител ще е Германия.
Кивитата са ми любимци от 82-ра година когато бяха в убийствена група с Бразилия,СССР и Шотландия-три загуби записаха с голова разлика 2:12-определено нямат шансове за шампион,но някоя точица могат да измъкнатogrizko написа:Хондурас и Нова Зеландия

Германия с обявения състав от "чистокръвни арийци" вчера-Сердар Ташчъ, Жером Боатенг, Денис Аого, Месут Йозил, Какау, Сами Кедира+поляците Клозе,Троховски и Подолски максимум излизане от групатаLOKO_SF_FOREVER33 написа:СПОР НЯМА ШАМПИОН ЩЕ Е ГЕРМАНИЯ!!!

Незнам кой ще спечели световната купа, ама гледайте в Африка вече какви стадиони имат хората !

Как ще ги стигнем .... африканците !?

"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
Има more and more....ама ме домързя да ги кача останалитеmarmi52 написа::shock:
Незнам кой ще спечели световната купа, ама гледайте в Африка вече какви стадиони имат хората !![]()
![]()
Как ще ги стигнем .... африканците !?