Пет, 2009-01-30 11:15
Представителят на Левски на Конгреса на БФС Георги Марков заяви, че ще иска от делегатите сериозно разглеждане на формата на българското първенство. Както е известно "сините" от години искат намаляване на отборите в "А" група.
"Ще отстоявам позицията на Левски на този конгрес и тя ще бъде поставена за формата на първенството. Дали може България - страна с валутен борд, с тежка финансова и демографска криза, официално обявена за най-бедна в Европейския съюз, да си позволи повече отбори във Висшата си лига от Швейцария например", каза Марков.
Той ще иска сериозно да се обсъди структурата на първенството и смята, че намаляването на "А" група е един от начините за повишаване на качеството на футбола в България.
"Левски е клуб на 100 години и винаги е имал свои хора в управлението на футбола в България. Левски винаги има право да се изкаже, защото е клубът с най-големи инвестиции в детско-юношеския футбол", смята Марков.
Георги Марков: Левски иска обсъждане структурата на първенст
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Георги Марков: Левски иска обсъждане структурата на първенст
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Re: Георги Марков: Левски иска обсъждане структурата на първенст
Разбира се че отборите трябва да са по малко, нещо като шотландия - аз съм ЗА!!!
- plamen etov
- Контакти:
hlucho написа:Пет, 2009-01-30 11:15
Представителят на Левски на Конгреса на БФС Георги Марков заяви, че ще иска от делегатите сериозно разглеждане на формата на българското първенство. Както е известно "сините" от години искат намаляване на отборите в "А" група.
"Ще отстоявам позицията на Левски на този конгрес и тя ще бъде поставена за формата на първенството. Дали може България - страна с валутен борд, с тежка финансова и демографска криза, официално обявена за най-бедна в Европейския съюз, да си позволи повече отбори във Висшата си лига от Швейцария например", каза Марков.
Той ще иска сериозно да се обсъди структурата на първенството и смята, че намаляването на "А" група е един от начините за повишаване на качеството на футбола в България.
"Левски е клуб на 100 години и винаги е имал свои хора в управлението на футбола в България. Левски винаги има право да се изкаже, защото е клубът с най-големи инвестиции в детско-юношеския футбол", смята Марков.
КАКВА ШВЕЙЦАРИЯ КАКВИ ПЕТ ЛЕВА!!!ТОЯ ДА СИ ГЛЕДА АДВОКАЛЪКА ЧЕ И ТАМ Е КОМПЕТЕНТЕН КОЛКОТО ВЪВ ФУТБОЛА!!!В ШВЕЙЦАРИЯ ДАЛ ГОСПОД СКИОРИ И БАНКИ А НЕ ТАКИВА КАТО ТОЯ МИШОК

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
gun175 написа:Разбира се че отборите трябва да са по малко, нещо като шотландия - аз съм ЗА!!!
Освен Рейнджърс и Селтик, някой друг отбор нещо да е постигнал? То тяхното първенство е направо трагично!
hlucho написа:gun175 написа:Разбира се че отборите трябва да са по малко, нещо като шотландия - аз съм ЗА!!!
Освен Рейнджърс и Селтик, някой друг отбор нещо да е постигнал? То тяхното първенство е направо трагично!
а освен Левски и ЦЕЦКА кой е постигнал нещо от нашите? аз говоря за нещо от рода отборите да играят по 4ри мача помежду си за едно първенство ... само незнам как ще издържат толкова срещи де

gun175 написа:hlucho написа:gun175 написа:Разбира се че отборите трябва да са по малко, нещо като шотландия - аз съм ЗА!!!
а освен Левски и ЦЕЦКА кой е постигнал нещо от нашите? аз говоря за нещо от рода отборите да играят по 4ри мача помежду си за едно първенство ... само незнам как ще издържат толкова срещи де
Преди 2-3 години сърбите направиха същия експеримент, но сега пак се върнаха към 16-18 отбора в групата!
gun175 написа:Разбира се че отборите трябва да са по малко, нещо като шотландия - аз съм ЗА!!!
Разбира се, шотландското първенство е хипер-интересно, благодарение на тва че са 10 отбора само, за разлика от суперскучните италианско, английско и испанско, които са 16+ отбора

А сериозно - колкото в България трябва да се намалят отборите, толкова и евротурнирите трябва да намалят страните-участнички. И без тва както вихрен, беласица и подобните пречат на грандовете, така и левски и цска пречат на еврограндовете. Щом едните са излишни, защо и другите да не са излишни?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Първенствата, които споменаваш, включително и српското, което хлъчо спомена дали не се провеждат в страни с население мъничко по-голямо от това на България? Или си мислиш, че няма значение? За момента нямаме ресурс за А група с повече от 12 отбора. Ако искаш да я направят и 24 отбора и на стадионите да има по 50 човека???
nikakvo pravo nemat poduenci da iskat-te imat da vra6tat mnoooogo...BFS vi podari dvama futbolisti tazi godina bez pari i 10 titli-kakvo iskate oste 

ЦСКА
Нагло доносническо говедо!Агент Николай от Държавна Сигурност НЯМА право на мнение,освен пред следовател!УМРИ ГОВЕДО 

Върни се в “Футбол - България”