- Господин Никодимов, вие сте роден на тази дата преди 100 години, нали?
- Миии да, то бьешии на 21-ви Септьември, а нье нье нье, Юли, а нье нье, Август, а нье нье...
- Не се притеснявайте, знам, че вълнението е голямо! Кажете ни, кога точно започнахте кариерата си в цесика?
- Амиии, то бьешиии през иляда дьеветстотин шийсе и трьета, а нье нье, шийсе и пьета, а нье нье нье...
- Нищо, няма значение, ще проверим в архива. А помните ли първия си гол за цесика?
- Разбира се, то бъеши през 64-та, а нье нье нье, през 63-та, а нье, нье...
- Е, няма значение, но вие със сигурност помните полуфинала за КЕШ, до който достигнахте с отбора, нали?
- О, даааа! То бьеши през шийсе и осма, а нье нье нье, сидимдисета, а нье нье....
Усетил, че няма да измъкне никаква информация с въпрос от изкуфелия старец, зурналистът решава да прибегне до стар трик?
- Годината не е толкова важна, господин Никодимов. Разкажете ни нещо по спомен. Каквото ви идва на ум!
- Миии, то бъеши през Сиптември, а нье нье, Октомври...
- Няма значение, господин Никодимов, продължете!
- Мии, играхме срещу Слиема Уондърърс, а нье нье, Ференцварош, а нье нье Гурник Забже, а нье нье нье Интер, а нье нье нье... май Левски беши...
- Хм, и какво стана?
- Ми насреща ми изскочи нападателят Шолтишик, а нье нье нье, Факети, а нье нье нье, Соколов, а нье нье нье Сашо Костов, а нье нье... май Гунди беши...
- Е, и какво стана?
- Ами... той беше ни вкарал вечи два, а нье нье нье, три, а нье нье нье, четири гола..
Изнервен зурналистът пита:
- Е, хубаво де, и какво стана?
- Ми... аз се насрах!
- Еееми, да ви кажа и на мен да ми вкарат 7 гола в един мач и аз ще се насера?
- А нье нье нье, аз... сега се насрах.