Мартин Камбуров: Какъв Левски, само Локо

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мартин Камбуров: Какъв Левски, само Локо

Мнениеот bianchi » 29 дек 2011 11:52

Спряганият за трансфер на "Герена" Мартин Камбуров отрече информациите за евентуална сделка. Той обяви, че кариерата му в България ще завърши в любимия му Локомотив Пловдив.
"Виждах се на няколко пъти с Иво Тонев (бел. ред. новият член на управителния съвет на Левски), но не сме си говорили за трансфер. Посетихме няколко заведения, но за футбол не е ставало въпрос."

"От Левски са ме искали два пъти - по времето на Наско Сираков и на Гонзо. И двата пъти съм бил коректен и съм поставял условията си, а после е зависело от клубовете. Сега обаче трансфер не може да има. "

"Смятам да завърша кариерата си в България, но това ще се случи в Локомотив Пловдив. Там ми е сърцето. Ще се разбере през лятото дали ще се върна на "Лаута", или ще продължа в Китай", заяви Камбуров пред вестник "Тема Спорт".

Той не разкри колко време още смята да се състезава на високо ниво. Примерът на ветерани като Здравко Лазаров, Христо Йовов и Тодор Янчев обаче го мотивира.

"Ще играя, докато ставам. Видя ли, че вече не се получават нещата, ще дам път на младите. Но играчи като Здравко Лазаров, като Христо Йовов, които са по-големи от мен, продължават да носят отборите си на гръб, така че защо да не остана и по-дълго", разкри още Камбуров.

В момента той носи екипа на китайския Далиен, за който отбеляза 10 гола през миналия сезон и се превърна в основен голмайстор. Той има договор до лятото, но предстои да разбере дали ще бъде подновен.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Какъв Левски, само Локо!

Мнениеот Пловдив1926 » 29 дек 2011 11:53

Спряганият за трансфер на "Герена" Мартин Камбуров отрече информациите за евентуална сделка. Той обяви, че кариерата му в България ще завърши в любимия му Локомотив Пловдив.

"Виждах се на няколко пъти с Иво Тонев (бел. ред. новият член на управителния съвет на Левски), но не сме си говорили за трансфер. Посетихме няколко заведения, но за футбол не е ставало въпрос."

"От Левски са ме искали два пъти - по времето на Наско Сираков и на Гонзо. И двата пъти съм бил коректен и съм поставял условията си, а после е зависело от клубовете. Сега обаче трансфер не може да има. "

"Смятам да завърша кариерата си в България, но това ще се случи в Локомотив Пловдив. Там ми е сърцето. Ще се разбере през лятото дали ще се върна на "Лаута", или ще продължа в Китай", заяви Камбуров пред вестник "Тема Спорт".

Той не разкри колко време още смята да се състезава на високо ниво. Примерът на ветерани като Здравко Лазаров, Христо Йовов и Тодор Янчев обаче го мотивира.

"Ще играя, докато ставам. Видя ли, че вече не се получават нещата, ще дам път на младите. Но играчи като Здравко Лазаров, като Христо Йовов, които са по-големи от мен, продължават да носят отборите си на гръб, така че защо да не остана и по-дълго", разкри още Камбуров.

В момента той носи екипа на китайския Далиен, за който отбеляза 10 гола през миналия сезон и се превърна в основен голмайстор. Той има договор до лятото, но предстои да разбере дали ще бъде подновен.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/316290.html#ixzz1huqfbS9B
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Какъв Левски, само Локо!

Мнениеот Бижутера » 29 дек 2011 11:53

Камбуров е приключил за големия футбол, аз също не го искам в Левски ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Re: Мартин Камбуров: Какъв Левски, само Локо

Мнениеот Messinho » 29 дек 2011 11:53

Въпреки че съм от ЦСКА, много уважавам Камбуров!
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 29 дек 2011 11:54

08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 29 дек 2011 12:04

Как пък го преценихте, че е приключил с големия футбол само не става ясно. Малко като за лисицата и гроздето приказката :)

Истинска легенда на Пловдив е МК-17!!!!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
TGL
Контакти:

Мнениеот TGL » 29 дек 2011 12:11

"бижутере" ама те "левски' голям футбол играя бе!!Бре бре бре!!Гроздето е кисело а???Марти, ние винаги сме те обичали и завинаги оставяш в нашите сърца.Чакаме те с нетърпение на "ЛАУТА" за да те посрещнем както подобава за "черно бял' идол.

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 29 дек 2011 12:15

bianchi написа:С Базил и Мартин Става Страшно

Да,аз вече напълних гащите.Може и да вие замирисало,за което се извинявам.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 29 дек 2011 12:19

Бекъма написа:
bianchi написа:С Базил и Мартин Става Страшно

Да,аз вече напълних гащите.Може и да вие замирисало,за което се извинявам.

Това ми е Прекалено ясно че си напьлнил Гащите този, сезон на лаута, доста отборчета ще пьлнят гащите

Върни се в “Футбол - България”