ФК Асеновец: Боби, извинявай, ние те подкрепяме

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

ФК Асеновец: Боби, извинявай, ние те подкрепяме

Мнениеот a boy named goo » 20 яну 2009 12:39

"Когато има грешка, трябва да има и прошка", заяви по повод издигната кандидатура на Ивайло Дражев за президент на БФС", председателят на УС на ФК Асеновец - Ангел Димитров. (източник: бТВ)

Това вече според мен започва да граничи с абсурда, очевидно е, че четвъртите в света не желаят никаква конкуренция. Просто е жалко и смешно как Борилсав Михайлов и компания се изплашиха от един Ивайло Дражев, то не бяха закани, заплахи, атаки по негов адрес. Много ми хареса вчерашното мнение на Томислав Русев, който каза нещо от рода, че ръководителите на футболния ни съюз правят всичко възможно Дражев да стане симпатичен на хората ,както и това че,само в страни като Северна Корея изборите се печелят с 100% от гласовете на избирателите, според мен това негово изказване си беше точно в десятката.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Re: ФК Асеновец: Боби, извинявай, ние те подкрепяме

Мнениеот hlucho » 20 яну 2009 12:45

Участието на Дражев, прилича много на изборите преди 1989 г. Тогава имаше едно казионно БЗНС, което печелеше около 5% от избирателите! То съществуваше зада има изкуствена конкуренция! Та мен дражев в случая ми е леко казионнен!Получава се много шум за нищо!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
bomberman64

Мнениеот bomberman64 » 20 яну 2009 13:37

със този компод който се вари Боби няма нищо общо нали ако бяха пуснали палячото дражев след като асеновец отегли предложението си оня градев мениджарчето щеше да излезе и да атакува избора във съда и този път щеше да спечели така че евтините номера на тия господа не минаха що дражев не го издигна неговия квуб / черноморец - софия - бургас- ливуново/
Изображение

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 20 яну 2009 14:19

Както вече казах, Боби Михайлов, Лечков и всички около тях доказаха че са едни големи МИШКИ които нямат място в управлението на българския футбол. Нищо не се промени от времето на Батето, дори май стана по зле...Липсата на алтернатива на това управление няма да доведе до нищо добро...

Николай Димитров, Георги Христов, Величков - вече станаха трима играчи които БФС открадна от Ботев. То не че Христольо заслужава пари от трансфери ама,това тяхното мина всички граници. Естествено ефект от критиките срещу тях няма да има,защото не дават и пет пари за нашето мнение,за тях ние не съществуваме. Това са хора без съвест,тежко ни...

Върни се в “Футбол - България”