Нов европейски футболен ред

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
keano_sj

Нов европейски футболен ред

Мнениеот keano_sj » 17 ное 2011 19:28

Идеята за Източноевропейска футболна лига е като приказката за неродената мома. Събрали се там представителите на 5-6 периферни тима и видиш ли решили и те да си отчупят от лъвския пай, предназначен за топ клубовете. Барабар Петко с мъжете. А организатори на цялата тази бутафория- царете на боклука и абсурда от "Титан" .Сашо Стоте прякора да беше се изправил и обявил, че поема юздите на Барса бих бил по-склонен да му повярвам. Не и на това откровено тинтири-минтири.
Далеч съм от мисълта да хейтърствам и да злобея, но кажете ми поне една разумна причина за осъществяването на този безумен проект. Рано отпадналите от евротурнирите родни тимове щели да срещат качествени съперници от съседни държави. Как ви се струва Литекс срещу Търгу Мъгуреш или Славия срещу Ягодина?! Еманация на съвременен футбол, революциони схеми и изключително техническо майсторство.Ал Джазира и Скай Спортс лудо наддават за преки излъчвания, в паузите на които мощни нефтени компании рекламират ли рекламират бясно продукцията си. Ами публиката? Триетажният в Ловеч е препълнен, фенове на Търгу Мъгуреш от Гърция и Турция пристигат на талази и поради липса на билети гледат мача на огромни видеостени в центъра на града под Покрития мост. 321 са акредитираните журналисти на стадион "Васил Левски" , 63-ма са фоторепортерите. 70 000 фена мощно дерат гърла в подкрепа на родната ни Стара госпожа. Ман Юнайтед, Милан и Реал отказват членство в УЕФА и молят да бъдат допуснати до най-силния турнир. Отцепниците решават да сформират нова футболна организация, която да реди европейския календар. Предлагат се различни абревиатури като се стига до компромисния вариант с "Армията на Титаните". Мед и масло, цветя и рози, Кристиано Роналдо в Хебър Пазарджик, Лео Меси в Малеш Микрево...
Извън малоумните напъни на шепа неуспели футболни президенти е редно да кажем, че чичовците шкембелии от УЕФА не биха допуснали по никакъв начин някакви дрипльовци да променят статуквото и с мръсни ръце да посягат към отрупаната им с благоденствие трапеза. Така, че нека не ги дразним с нечистите си домогвания, да си лапаме сланината и паприкаша и да не протягаме ръка към ордьоврите и "бритата" им. В противен случай господата от Нион така ще ни изпляскат през пръстите, че с години не бихме си помислили ни за лелеяни Шампионски лиги, ни за изкуствени терени, ни за кръгли топки...

Потребителски аватар
dikanio
Контакти:

Re: Нов европейски футболен ред

Мнениеот dikanio » 17 ное 2011 19:38

Първият пост изчерпва темата, няма какво да се добави повече.
Един картоф, една чорба, един коптор!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 ное 2011 19:39

keano_sj написа:Далеч съм от мисълта да хейтърствам и да злобея

По-далеч не можеш и да бъдеш! :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 17 ное 2011 20:03

Далеч съм от мисълта да хейтърствам и да злобея, но кажете ми поне една разумна причина за осъществяването на този безумен проект.

Причината е ясна от самото начало-залози.
Изображение

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 17 ное 2011 20:05

Пич , теб пък какво те бърка този точно проект ???? Глетката от балкона ли ти закрива , вдигна ли цената на бензина ? Имат желание , правят нещо - да може да правят глупости и нищо да не излезне , но КАКВО ОТ ТОВА ? Плюене си трябва

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 17 ное 2011 20:08

vaskonti написа:
keano_sj написа:Далеч съм от мисълта да хейтърствам и да злобея

По-далеч не можеш и да бъдеш! :lol:

Да, за малко и да не "хейтърстваш" :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 17 ное 2011 20:10

типично по български вместо да подкрепим инициативните и предприемчивите,ние гледаме да ги набутаме обратно в калта .. добре че поне от ръководството на Левски в лицето на Баждеков,не разсъждават като своите фенове .. :idea:
това е огромен шанс за нас феновете да гледаме интересни международни мачове с участието на български клубове, иначе виждате докъде я докарваме .. с клизма едва-едва до групите,а често и като тази година оставаме пас :roll:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
valiooooo
Контакти:

Мнениеот valiooooo » 17 ное 2011 20:10

Ние ще си ...лапаме сланината и паприкаша ...след една-две години,ще ни направят 5-6 предварителен кръг,а в шампионската лига ще играе 6-ят в Испания.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 17 ное 2011 20:16

И кое не е наред с идеята за тая лига ? Аз нямам нищо против да гледам Левски с Търгу :lol: По-добре ми звучи от Светкавица,най-малко заради разликата в бюджета... Като цяло идеята си е супер за нашите отбори,защото ще играят истински мачове,а не да се ръгат по нивите в България... Ама такива фенове като теб не искат май.. Предпочиташ си там Англия и това е пък ние да мрем

Потребителски аватар
Rigabula
Контакти:

Мнениеот Rigabula » 17 ное 2011 20:28

Далеч съм от мисълта, че този проект може да се реализира в близкото бъдеще, но защо не след време. Някой каза тотозалози, което е напълно възможно да е единствената причина да се хващат за подобна идея - най-вероятно, но пак нищо не губят. В момента какво се случва - всичките ни футболни звезди се раздават по дискотеки и клубове и уикендите си правят мачлета сепаре с/у сепаре. Така поне ще имат още една причина да се пораздвижат :) . Така футболягите може и да свикнат с формат сряда-събота и да правят пробив от време на време в "европейските турнири". Естествено това сигурно е най-малката пречка на БГ футбола, но капка по капка вир става, знае ли човек.

Разходите няма да се много големи, а от време на време може и да се получи сгоден мач интересен за публиката.
В интерес на истината тази лига е най-неприложима в България, защото мога да се обзаложа, че българското първенство е най-ниско посещаваното. И понеже сигурно ще има такива, които веднага ще ме нападнат - не, не ходя на всички мачове, но се опитвам максимално често да ходя (в случая,когато ми позволят финансите, защото в момента и 5лв са ми много).

От такъв турнир може само да се спечели. Това ще бъде и единствената причина от ФИФА, УЕФА и всички други ФА-та да са против. Предпочитам да съм оптимист, но всеки си има мнение.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”