Нека всички да застанем срещу БФС, както се обединихме срещу Кирил Рашков - привържениците на ЦСКА, Левски, Локомотив Пд, Ботев Пд и всички останали фенове на отбори в България.
Нека спрем подигравките с нас и нашите клубове!
Господа от БФС, махайте се!
Да застанем всички срещу БФС
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Да застанем всички срещу БФС
Последна промяна от lud на 01 ное 2011 20:04, променено общо 2 пъти.
- obi4am_pirin
- Контакти:
Re: Да застанем всички срещу БФС
Подкрепям
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.

За нанесен удар и/или побой в “района на стадиона” над длъжностно/и лице/ наказнието е лишаване от домакинство от 4 до 6
срещи + глоба- 10 000 лева!!
срещи + глоба- 10 000 лева!!
- loko-pd-fan
- Контакти:
Левски и ЦСКА,защо да застават?Та тия идиоти от БФС работят за тях.
Работят,то затова в края на лятото идват разни словаци и румънци и всичко лъсва.
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...
Не разбирате ли, че БФС е на страната на парите и срещу футбола?? Какво значи един мач да се играе без публика??? Нали футбола е за публиката??? Ккаво значение има един мач Левски - Локомотив ако няма публика?? По-добре изобщо да не се играе!!!!
Според мен всички фенове трябва да се обединят и да спрат да ходят на мачове!! Дано като гледат празните стадиони и малко се замислят и променят нещата!!!
Според мен всички фенове трябва да се обединят и да спрат да ходят на мачове!! Дано като гледат празните стадиони и малко се замислят и променят нещата!!!
loko-pd-fan написа:Левски и ЦСКА,защо да застават?Та тия идиоти от БФС работят за тях.
Тия работят за теб! Пестят ти разходи за разходка до Столицата!

- Tribune East 1912
- Контакти:
Абсолютно подкрепям, няма такава гавра...
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
аби написа:loko-pd-fan написа:Левски и ЦСКА,защо да застават?Та тия идиоти от БФС работят за тях.
Тия работят за теб! Пестят ти разходи за разходка до Столицата!
Твоя начин на мислене,подсказва,че твоите разходи ще са по-големи т.е. на теб май ще ти излезе по-скъпо да се разходиш до столицата,отколкото на нас

По темата...Тия нещастници - многоуважавания г-н Боби Михайлов и всичките Кучевци и лапачи там,в тва БФС,да си таковат ....................!!!! На тия в най-скоро време трябва да им се организира едно здраво "парти".

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
rado. написа:T&T написа:luddeN написа:Когато напишеш името на най-успешният български отбор правилно, тогава може да те подрепя, както и другите фенове на ЦСКА !
Няма смисъл да се заяждаме за глупости. Въпросът е че днес от БФС страдат едни, а утре други и никой не е застрахован. Мисля, че едва ли феновете на Левски или ЦСКА имат полза от това правилата да са различни за всички.
+1926 Човек ще каже,че не си от Ботев,браво
Ей заради това не заслужавате и грам респект.Винаги ще се намери някой черно-бял умник да се изсере на метеното!
Върни се в “Футбол - България”