Събуди се БЪЛГАРИНО!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

ss_killer
Контакти:

Re: Събуди се БЪЛГАРИНО!

Мнениеот ss_killer » 18 яну 2009 11:21

ушевите треаа да си платят за побоя които нанесоха на гражданите
надявам се феновете на ЛЕВСКИ и цска да се обединат и да им начупат каските на следващото вечно дерби
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 18 яну 2009 11:26

По-леко побойниците :lol: :lol: По нета гледам доста са силни всички, досега правителството вече виртуално е паднало, а всички полицаи и жандармеристи вече изпопребити. По-полека го давайте :lol: :lol: :lol:
NON MOLLARE MAI

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 18 яну 2009 12:08

sedem_!_dva написа:По-леко побойниците :lol: :lol: По нета гледам доста са силни всички, досега правителството вече виртуално е паднало, а всички полицаи и жандармеристи вече изпопребити. По-полека го давайте :lol: :lol: :lol:

Прав си,но ентусиазмът никога не е излишен!А иначе -и истинските БЪЛГАРИ-фенове на ЦСКА бяха на протеста,а рязаните предпочетоха да се скрият някъде около широкия задник на Дучето!

Потребителски аватар
paradoxbg

Мнениеот paradoxbg » 18 яну 2009 12:23

OBI4AM LEVSKI написа:
sedem_!_dva написа:По-леко побойниците :lol: :lol: По нета гледам доста са силни всички, досега правителството вече виртуално е паднало, а всички полицаи и жандармеристи вече изпопребити. По-полека го давайте :lol: :lol: :lol:

Прав си,но ентусиазмът никога не е излишен!А иначе -и истинските БЪЛГАРИ-фенове на ЦСКА бяха на протеста,а рязаните предпочетоха да се скрият някъде около широкия задник на Дучето!

абе ти верно си много тъп

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 18 яну 2009 12:31

paradoxbg написа:
OBI4AM LEVSKI написа:

абе ти верно си много тъп

Абе не знам кой е тъп,ама ти говориш за двама в единствено число :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 18 яну 2009 12:46

аз ако имах възможноста да отида на протеста щях да го направя че ми писна произвола на куките и аз съм бил потърпевш от тях като един път когато отивах за тренировка на стадион Локомотив искаха да ме арестуват че съм бил надрусан,а просто са толкова огръничени че неможаха да разберат че и хората със зрителен проблем се занимават с активен спорт
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Върни се в “Футбол - България”