Фенове на всички отбори да се обединим, когато става въпрос
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Фенове на всички отбори да се обединим, когато става въпрос
Ако сме единни никой не може да ни сломи, ние феновете сме най-голямата сила !
Re: Фенове на всички отбори да се обединим, когато става въпрос
moje da sme malko no sme lyti PERNIK
Кво напрайхте неска?! Едно голямо НИЩО! И някой от вас знае ли за кво се бори въобще 

klamer4o написа:Кво напрайхте неска?! Едно голямо НИЩО! И някой от вас знае ли за кво се бори въобще
ти луд ли си или турчин???? или предпочиташ....да си натискаш задника на стола и да си седиш у вас???
Когато човек сочи към звездите, глупака му гледа пръста....вярвай на пресата !!

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

Абе пикльовци такива, що не ми отгвороите за кво се борите, а псувате??? Може би защото и вие не знаете 

Klamer4o,научи се да пишеш!
Борбата е за живот в една уредена и правова държава;борбата е срещу разяждащата корупция,битовата престъпност,поръчковите убийства,растящата несигурност,унищожаването на природата ни и срастването на държавата с мафиотски групировки.
Успех се може да се постигне по различни начини.Хората не са овце,за да действат еднотипно.Лично аз съм привърженик на мирните протести и на еволюционния път на развитие,но нерядко плод дават и екстремистките действия-те са необходимо зло,което би могло да озапти самозабравилите се членове на "политическия елит"(виж съседна Гърция).
Разбираемо е,че различни кръгове се опитват да извлекат политически и икономически дивиденти от създалата се ситуация.Това не означава,че идеята е опорочена,нито че борбата трябва да бъде прекратена.Защото сме народ,а не мърша.
Борбата е за живот в една уредена и правова държава;борбата е срещу разяждащата корупция,битовата престъпност,поръчковите убийства,растящата несигурност,унищожаването на природата ни и срастването на държавата с мафиотски групировки.
Успех се може да се постигне по различни начини.Хората не са овце,за да действат еднотипно.Лично аз съм привърженик на мирните протести и на еволюционния път на развитие,но нерядко плод дават и екстремистките действия-те са необходимо зло,което би могло да озапти самозабравилите се членове на "политическия елит"(виж съседна Гърция).
Разбираемо е,че различни кръгове се опитват да извлекат политически и икономически дивиденти от създалата се ситуация.Това не означава,че идеята е опорочена,нито че борбата трябва да бъде прекратена.Защото сме народ,а не мърша.
dromihait написа:Klamer4o,научи се да пишеш!
Кое ми е неправилното в писането?
Иначе - дори да има такива "екстремистки" действия трябва да са насочени към управляващите, а не към полицая, който иска или не иска, трябва да е там в този момент и да пази реда. Освен това ще ме извиниш, но почти всички "екстремисти" от протеста не знаеха защо протестират и го правеха само заради анархията.
А куките кой защитават-иначе "пушат"-шибаняци
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!
Върни се в “Футбол - България”