БФС ОПОЗИЦИЯ!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
patron
Контакти:

БФС ОПОЗИЦИЯ!

Мнениеот patron » 26 авг 2011 02:50

Една полезна и необходима тема, поне по мое скромно мнение. Колко ли ще изкара и тя преди да бъде затрита от някой БФС фен? И все пак ще се намери ли някой да попита властимащите във футболното ни съюзче какво се е направило за 6 години управление за развитието на футболът ни и каква е концепцията за развиването му в бъдеще :?:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
Kuco_Pile
Контакти:

Re: БФС ОПОЗИЦИЯ!

Мнениеот Kuco_Pile » 26 авг 2011 04:47

Е как какво ще отговори?
Ще каже,че от него каквото е зависело го е направил!А че футболистите били слаби,той вина нямал и навремето като играел....След което ще нахрани някой тъп журналист и ще се скрие в колата.Не сте ли го гледали това,че питате?

Смешен формат на А група с един бол безмислени отбори.Не деля България на градове и села,малки и големи,но хора,събудете се-тук говорим за реална конкуренция,която да спомогне за вдигане на качеството.БГ футбола няма пари за силна А група от 16 тима.
Ако Литекс играеше всяка седмица срещу отбор като Динамо Киев,а ЦСКА срещу такъв като Стяуа,то на 6ия месец,щяха да се научат поне да стоят тактически правилно на терена по подобие на тях!Щяха да ги победят поне два пъти и щяха да израстнат във всяко едно отношение..Какво имаме в БГ?До следващите европейски мачове има 11 месеца грубо казано.За това време наще футбалери ще изиграят 30на мача.Повтарям-една година и 30 мача.Там ние ще се ритаме с Калиакра,Видима,Ботев Враца,Монтана,Миньор,Славия и тн..В един момент ще се окаже,че нито Левски,нито Литкес,нито Локо Пд,нито ЦСКА ще се научат да стоят правилно тактически,да играят всяка седмица на надлъгване,да играят мачове под напрежение..Това,което ще стане е,че след една година,така наречените ни грандове ще са се научили да кюскат топката по същия начин,по който го правят гореизброените отбори..Българският клубен футбол няма ресурс и възможности за такава А група!ТАзи бройка на отборите дърпа цялото първенство надолу и накрая,няма нищо чудно,че първенците се оказват пълни слабаци..Всички добре знаем,че нивото на едно първенство се определя не по първенеца,а по най-слабия отбор!Което говори,че А група вече е на нивото на Светкавица?!Разберете ме добре,уважавам всеки град,отбор,но така не може да продължава!Трябва да има една голяма и силна Б група,20 отбора, само с бг ритачи!И много регионални В групи-4 да кажем!Десет отбора в А група и сериозни мачове всяка седмица-по два!За да се научат наще лекета,че като дойде сряда няма да ходи да кърка,а трябва да играе,а пък от това му зависи кариерата!Бачкане,бачкане и пак бачкане пък да видим няма ли да заиграят до 2-3 години на по високо ниво..
Трябва ли да коментирам зимната пауза от 3 месеца?Що за първенство е това?Ми аз за три месеца съм забравил каква ми е професията бе хора?!
Не разбирам и защо силните отбори извън София се противят на А групата от 10 отбора?Пловидв,Варна,Бургас,Пловдив,ами те ще станат още по-добри захранвайки отборите си с най-доброто от силната Б група да речем..Отбори като Славия дали ще продават като в едно първенство от 10 тима и в компанията на тимове като пловдивските,Варна,Бургас и още 2-3 по сериозни към момента,те са изпадащи?Справка-при десет отбора,миналото първенство Славия изпадна!Така,че колкото по-бързо се направи това,толкова повече имаме някакъв шанс да спасим този труп бг футбола!
Дали ще се направи ли?Едва ли..Всички футболни хора мълчат като пълни полови органи!Правят някакви анализи покрай поредния бг провал,отчитат,как те отдавна били предупредили какво ще стане и никой нищо..
Президентите на клубовете вървят срещу собствените си отбори,не търсейки промяна!Е това е най- жестокото,да саботираш собствения си бизнес?!?!?!?Другия вариант е всички до един да са мега ограничени хора,реално ли е това?Трети вариант-въртят игри помежду си и правят пари?
БФС нагли,безочливи,арогантни,некомпетентни,приличат на нов вид комуняги,по-страшни и от оригиналните на времето..
Журналистите?Плахи,неуки,някои от тях откровено ограничени!Не смеят един остър въпрос да поставят,да не би следващия път тяхната медия да не я допуснат до някой стадион!Нищо,че те изпопадаха половината..Питат Боби,защо не върви,а той отговаря с думите-е аз ли да Ви кажа(той отговаря на ТИ същност),да кажат отборите!Толкоз,журналиста си е свършил работата :( Наместо да изстреля въпрос-До кога ще имитирате работа в БФС?Не смятате ли,че намаляването на групата ще повиши качеството?Мислите ли за чужди методисти,на които да плати БФС и да бъдат прикрепени към отборите от А група?Много неща могат да се попитат,ама ..

Не ми се пише повече и без това изпотрихме клавиатурите през тези 20 години,а файда никаква.Поне се научихме да пишем бързо..Аааа и да се мразим,и на това се научихме,така че простете ми,за малко щях да забравя да кажа ШНУР за всички,дето не сте от моя отбор!!Вече не виждам и разлика от кой отбор съм..

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 26 авг 2011 07:08

Ужасяващо си прав,куцо пиле, лошото е ,че не виждам никакъв изход....положението е наистина отчайващо и все си мисля,че жрналистите са основната сила,способна да мръдне тая паплач в БФС. Никакви интервюта,тотална изолация и постоянни остри и правдиви статии... иначе плешивия боклук ще продължава да им говори на ти и да се подсмихва подигравателно... :evil:

Потребителски аватар
italianeca_77
Контакти:

Мнениеот italianeca_77 » 26 авг 2011 07:27

всичко започва в школите, елате да видите как се тренират децата, и от какви тренери.

Потребителски аватар
ceckonashia
Контакти:

Мнениеот ceckonashia » 26 авг 2011 07:55

Масов протест пред БФС всеки ден и всеки протестиращ с по една кора яйца.Който се появи от вратата,канонада.Тая измет,която се подвизава там, трябва да се затрие от лицето на земята.Ние там,а медиите с пълна сила да бълват статии против тях.Само всенародния гняв може да срути тоя бастион на корупцията.

nikoko
Контакти:

Мнениеот nikoko » 26 авг 2011 09:04

Анализа на Куцо-Пиле казва почти всичко излишно е да се добавя каквото и да е!
Протест пред БФС и свалянето на сегашните "управници" е най-лесното нещо! Агитката на един от двата гранда да застане три дена пред сградата на Иван Асен да скандира и ония искат не искат ще трябва да си съберат багажа.
Въпроса е кой да дойде след това? Кой ще е този футболен човек достатъчно мотивиран и безпристрастен, за да работи и да прави промени с желязна ръка?
Единственото което виждам аз като решение е да се вика чужденец, голяма и авторитетна фигура, който не би позволил да му се месят- Хитцфелд, Гус Хидинг, Ван Гал, някакво такова име трябва иначе е безсмислено
Сигурно ще струва скъпо, ама сегашните да не би да ни струват евтино?

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 26 авг 2011 09:14

И какво е виновен Боби Михайлов за отпадането на ЦСКА, Левски и Литекс? Той ли управлява тези клубове, той ли им прави трансферите, той ли ги тренира?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

wiseman

Мнениеот wiseman » 26 авг 2011 09:28

Правя уговорката,че хич не харесвам БФС. Обаче: Няма такава олигофрения! Бфс ли е виновно,че Гърнето няма треньор,няма отбор,няма вече и публика горе-долу? И какво,отпаднаха бездарниците и хайде Бфс-то? На Тара,Гърнето,Джуджето и Гигата някой да им е пречил в Европа? Съдий ли,вътрешен календар ли,какво? Уж взеха супер футболисти,Зиковци,Мболита,Юночи на Барса,Холандски,Бразилски,Словенски и др .звезди и пак осиране. Бфс трябва да си ходи за много други неща,но не и заради факта че на баба ми Евробойците за 71 път последните 20 години са се насрали!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 26 авг 2011 10:06

стига с това БФС бе хора това да не е абсолютна монархия ,кога ще разберете че клубните босове управляват а Боби е обикновен параван, отделен въпрос е дето реално няма нито един футболен човек който да заслужава доверие и да поеме нещата а и нещата са колектвини

bgsote
Контакти:

Мнениеот bgsote » 26 авг 2011 10:16

И аз съм на мнение ,че бфс не е виновен за отпадането на тъй наречените ни грандове.
Само едно бих направил! да ПРИЗОВА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ ДА НЕ ХОДЯТ ПО СТАДИОНИТЕ ДОКАТО НЕ СЕ ВИДИ СВЕТЛИНАТА В КРАЯ НА ТУНЕЛА или по точно докато не се види как започват наще футболери да играят истински футбол,а управляващите футбола наистина да управляват като едни евро менеджери.

Върни се в “Футбол - България”