Квартален футбол в Лозенец ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Квартален футбол в Лозенец ?

Мнениеот JohnnieWalker » 23 авг 2011 16:26

Някой да знае кога( към колко часа ) и в кои училища стават сборове ? По възможност в горната част на Лозенец, а най-удобно ми е стъкленото :P Благодаря предварително :)

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Квартален футбол в Лозенец ?

Мнениеот Deliba6 » 23 авг 2011 17:29

"Сори, Джони"!!! :cry: От 7-8 години не знам дали някой мърда в този квартал ("Кръста")... Преди играехме редовно в "Чикаго"-то всяка неделя, но някои станаха "баровци" и им стана под нивото да играят с хора без оригинални екипи?... :evil: В "стъкленото" съм играл преди 20 години (там завърших осми клас през 1970 г.) и нямам представа дали още джиткат, ама и игрището е прекалено малко и асфалт... Предлагам ти трева, в неделя от 10 до 12, в "Младост 3" (пред блок 356) на символичната цена от 1 лв. Каня не само теб, а и всеки от желаещите, защото почнахме да одъртяваме и да не се събираме, а се рита от 1979 г. (само за сведение - тук, на асфалта, са ритали и Стоичков, и Ивайло Киров, и Червенков)... Ще е жалко и това махленско игрище да иде на кино!!! :geek:
П.П. Ако някой дойде в неделя да пита за "Винкела". ;) За повече информация - на ЛС!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 23 авг 2011 19:43

За Горни Лозенец не знам, аз съм от Долни 8-)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 23 авг 2011 21:10

То като гледам училищните площадки как са опустели след време незнам на какво ще играят тея деца
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 24 авг 2011 01:17

JohnnieWalker написа:Някой да знае кога( към колко часа ) и в кои училища стават сборове ? По възможност в горната част на Лозенец, а най-удобно ми е стъкленото :P Благодаря предварително :)

Ами събират се по училищата,само че трябва да си имаш едно отборче от 5-6 човека
щото се събират доста хора правят си отборчета и играят мини турнирче всеки с/у всеки,тва е ежедневено :)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”