14-ти януари ,денят които трябва да промени историята
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
14-ти януари ,денят които трябва да промени историята
Българи събудете се,докога.....http://vbox7.com/play:217481ab
- child in time
- Контакти:
Re: 14-ти януари ,денят които трябва да промени историята
В коя правова държава една незаконна партия деиства в продължение на 20 години? България 2009 година е една смешна карикатура която се рисувана от нас съмите ! Нйе създадохме това мастилено петно и само от нас зависи то да бъде по4истено и листа отново да е бял! До кога ще се оправдаваме със системата? Тя е срещу индивида на всякаде по света ние можем да спрем башибозука и еничарите ... Събоди се човече бъдещето е в твои ръце! Гласуваи срещо тия гадове те те поробват за сетен път! Made in Bulgaria NOT in BULGARISTAN!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Този митичен 14.01 е така прокламиран , че накрая нищо няма да стане . Нека поне са научим да пишем правилно на кирилица и не се оправдаваме , че сме бързали !
- child in time
- Контакти:
Оправдания??? НИ най - малко , правописни грешки да но не ме е срам поне е на кирилица ! Доста хора забравиха какво е това, сега е Английски преди Руски , Френски , Гръцки ... Срам ме е че следващия ще е Турски ! Не благодаря!

Да ги стиснем здраво за тестисите! Един здрав шут в тлъстите им задници и, кой от каде е! Кой към Испания, кой за Анадола или пък за Сибир!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
А много ми е интересно-какво ще стане на 14-ти.Едно голямо нищо-за съжаление.Ще се съберат 100-200 човека,ще повикат,ще попцуват и това.За най-голямо съжаление с тая робска психика сме до никъде-вижте какво правят византийците-бравос,а ние тъпеем и събираме подписки.Там се бият,а ние коментираме по форуми и маси.А да видим колко от вас ще бъдат там в сряда,аз ще съм,както бях и 1997-ма,А ВИЕ
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!
- child in time
- Контакти:
А защо 14? Защо трябва да си задаваме дати тия неща стават спонтанно?!? Тварв далго се подготвя и липсва момента изненада ... Пиянството на един народ не е просто догма то е съдба - тази на роба ! ПРОМЕНЕТЕ ГО!!!

-
ИМА ИЗБОРИ ЗА ТАЗИ РАБОТА.НА 14-ТИ НИЩО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ.АКО ИСКАМЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ НОРМАЛНИ ХОРА,А НЕ ЧЕНГЕТА,ПЕДОФИЛИ И МАНАФИ,ПРОСТО ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМЕ ВСИЧКИ. НЕ БИВА ДА ДОПУСКАМЕ СЪДБАТА НИ ДА СЕ РЕШАВА ИЗВЪН СТРАНАТА ОТ ИКОНОМИЧЕСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ПОЛИТИЧЕСКИ ЕКСКУРЗИАНТИ.В СРЯДА НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА СТАНЕ НИЩО СЪЩЕСТВЕНО.ПАК НЯКОЙ ЩЕ СЕ ОПИТА ДА ЯЗДИ ГНЕВА НА НАРОДА И ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ ОТ ПОЖАРНИКАР И МУТРА В МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ.НУЖНО Е НА ВСИЧКИ НАС ДЪРЖАВАТА ДА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ УМНИ И ЧЕСТНИ ХОРА.СРАД ПОЛИТИЦИТЕ В ТОЗИ МОМЕНТ ТЕ ЛИПСВАТ.ТРУДНО Е,НО ПЛОЩАДНАТА ДЕМОКРАЦИЯ СВЪРШИ.СДРУЖАВАЙТЕ СЕ,ПРАВЕТЕ ДИСКУСИИ И НАМЕРЕТЕ ТОЧНИТЕ ХОРА.ТЕ СА СРЕД НАС.ПОСЛЕ ИЗБОРИ,ПОБЕДА И ПРОМЯНАТА ЩЕ Е ФАКТ.ТОВА Е.
- da-vi eba sini-gov
да ви кажа 4есно ни требва - втори (тодор живков ) или по то4но силна рака.1вси4ки балкански народи минха прехода с боини дествия,само ние не.замислялистесе защо? защото вси4ки бяха излагани !!! напрово вси4ко отиде вав мафиата.ако си спомнаите парвите години на демокрациата -вси4ко беше пот контрол на кои?? уж демократите а то си беше жива анархиа и мафия ,на наи големите крадци.! и да несе лажем и сега е така.заштото никои негледа кое правилно и кое не, за нас бг,вси4ки се делим на сини и 4ервени. а непоглеждаме какво става до нас. -штом е 4ервен-зна4и нее правилно ???!!штом е син пак нее правилно???!а ония турци и мангали се обедениават докато ние все спорим..аз сам сас двете раце за ,но мисля 4е ништо нема се промени.защтото несме едини и винаги ште се намери некои-(да е от другата страна) да каже 4е това е преход кам демокрациата ??????????да ама 20години ли питам аз???????докато онея от горе неги грее това а си гледат комисионите и пари4ките.
edin jivot ,edna borba, edin otbor , tova e C S K A
http://vbox7.com/play:a4ad90dc
Нямаше да има нужда от протести,ако за всеки гаф ,съответния политик бе си подал оставка както в нормалните цивилизовани европейски страни!Щом управляващите ни не се държат цивилизовано,защо ние да сме такива?
Нужно ни е гражданско общество,както бе през 1989,1997 ма година!Както и през 1876 -та година,младите и нетърпящите неправди трябва да покажат на възрастните си баби,дядовци,бащи и майки,че духът на Левски и Бенковски е още в сърцата им и никакво робство не бива да тегне над народа български!
Нямаше да има нужда от протести,ако за всеки гаф ,съответния политик бе си подал оставка както в нормалните цивилизовани европейски страни!Щом управляващите ни не се държат цивилизовано,защо ние да сме такива?
Нужно ни е гражданско общество,както бе през 1989,1997 ма година!Както и през 1876 -та година,младите и нетърпящите неправди трябва да покажат на възрастните си баби,дядовци,бащи и майки,че духът на Левски и Бенковски е още в сърцата им и никакво робство не бива да тегне над народа български!
Върни се в “Футбол - България”