Интервю с бившия елитен футболен съдия Галин Мoскалев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Интервю с бившия елитен футболен съдия Галин Мoскалев

Мнениеот controller » 05 авг 2011 16:04

Галин Мoскалев: "Подцених хората , които ми попречиха" , "Футболните босове винаги са предлагали разни неща на съдиите"
http://zonayambol.com/index.php?option=com_hwdvideoshare&task=viewvideo&Itemid=71&video_id=325
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Интервю с бившия елитен футболен съдия Галин Мoскалев

Мнениеот smoothc » 05 авг 2011 16:23

Добро и поучително интервю! Галин Москалев си знае цената и е избрал правилният път на развитие!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 05 авг 2011 16:32

controller написа:Галин Мoскалев: "Подцених хората , които ми попречиха" , "Футболните босове винаги са предлагали разни неща на съдиите"
http://zonayambol.com/index.php?option=com_hwdvideoshare&task=viewvideo&Itemid=71&video_id=325
Изображение

Тоя беше най големия продажник... още в селските групи редовно ядеше бой, понеже свиреше за който му отърва!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 05 авг 2011 17:29

Сашо Диков го наричаше, "Гальо с мускалите" :lol: :lol: :lol:
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 05 авг 2011 19:13

Москалев е ней-продажния и поръчков съдия, който аз съм виждал! Помня го от един мач Видима - Ботев 6:3, в който публиката на домакините тръгна да си ходи, защото съдията ги подпря чутовно от 2-та минута! Първо измисли дузпа при фал на очевадно поне 2 метра пред полето, а след това счете за нужно да даде червен картон на защитника, макар че отзад имаше още 2-3 човека и фалът беше максимум за жълт! Последва нов хит в 14-та минута, когато за абсолютно безобиден фал на тъча вдигна нов червен картон за Ботев и оставя отбора с 9 човека! Следва 20 минута и гол за Видима, при който нападателят на практика тушира човека до него! По-уреден съдия не съм виждал!

Потребителски аватар
zdravomir
Контакти:

Мнениеот zdravomir » 05 авг 2011 22:56

Помня,много бързо си купи доста скъпичко ,,Волво„ по времето когато беше арбитър....

Върни се в “Футбол - България”